Plešatění u mužů

Anonymní
9.7.18 07:00

Plešatění u mužů

Holky jdu s takovým hloupým dotazem ale: když má chlap na temeni už dost vypadane kolecko, myslíte ze to bude pokračovat anebo se to muže zastavit? Pritel se tím hrozne trapi, fakt už má kolecko zezadu a ridne to i zepředu, po stranách má vlasu dost. Prý je to nejmíň sexy typ plesatosti :lol: :roll: mne to je úplně jedno ale není den aby neřekl ze jestli to vypadá i zepředu, půjde na transplantaci (která myslím nepomůže). Říkat mu mužu co chci, on tvrdí ze ve 32 letech je jak strejc a bude hůř. Má to i v genech. Mate s tím zkušenosti? Trapi se vás partner kvůli tomu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
9.7.18 07:07

Ano, bude to pokračovat, bohužel se s tím nedá nic moc dělat, jen tomu přizpůsobit sestřih. Manžel je na tom podobně (už asi hůř) a chodí dohola, nebo hodně na kraťounko, pak to není skoro vidět. Ale teda rozhodně se nedá říct, že by se tím trápil, je nám to oběma fuk. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
9.7.18 07:08

Bude to pokracovat.doporucuji vse ostříhat hodne na kratko.nepusobi to tak zoufale,jako kdyz zacesava zbytky vlasu pleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.7.18 07:13

Myslím že to nezastaví, může brát nějaké vitaminy na zpomalení, ale pokud to má dědičné tak se tomu nevyhne. Můj chlap začal plešatět už ve 20, taky to má dědičný, když to začlo byl z toho na prášky, ale zvykne si, teď už nosí hlavu komplet do hola a směje se že aspoň ušetří za šampon a kadeřníka :mrgreen: snaž se ho podržet, dávej mu najevo že je pro tebe pořád přitažlivej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.18 07:13

No on to neprekryva zatím ale oholit nechce, ví ze mu to nebufe slušet a teď má ještě zepředu vlasy. Tak si užívá poslední chvíle. A jde to rychle nebo třeba x let? Začal plesatet před 2 roky a docela to šlo rychle zatím ale teď mi přijde ze moc rozdíl nevidím, možná jak jsem s nim denně :))

• Citovat
  • Upravit
543
9.7.18 07:19

Můj muž plešatí snad od 25, holí si hlavu a má vousy. Mne takoví chlapi přijdou děsně sexy :) To plesateni se určitě nezastaví, bude to pokračovat postupně dal a nemyslím, že by to nějaké vitaminy nějak zvlášť ovlivnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
9.7.18 07:56

Jak moc rychle to postupuje poznáš z fotek. Můj muž má kolečko, počínající tedy, ale hlavně má kouty a to tak, že se mu už dělá Místo ofiny pleš. Půjde taky do hola. :mrgreen: on má ale jinak všude po hlavě strašně husté vlasy. Opravdu, když se podívám z blízka, tak vlas na vlasu. A je tmavý snědý typ. Když půjde mašinkou, bude vypadat, jak tmavý spoluobčané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.18 07:59
@Anonymní píše:
Holky jdu s takovým hloupým dotazem ale: když má chlap na temeni už dost vypadane kolecko, myslíte ze to bude pokračovat anebo se to muže zastavit? Pritel se tím hrozne trapi, fakt už má kolecko zezadu a ridne to i zepředu, po stranách má vlasu dost. Prý je to nejmíň sexy typ plesatosti :lol: :roll: mne to je úplně jedno ale není den aby neřekl ze jestli to vypadá i zepředu, půjde na transplantaci (která myslím nepomůže). Říkat mu mužu co chci, on tvrdí ze ve 32 letech je jak strejc a bude hůř. Má to i v genech. Mate s tím zkušenosti? Trapi se vás partner kvůli tomu?

Všimla sis, jak celkem rychle vyplešatěl William od královny Alžběty? Jestli to mají v genech, nic s tím nenadělá. Ostříhat a netrápit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
9.7.18 08:36

Normálně ať si oholí hlavu, uvidí pak, že to je praktické. Mému manželovi ustupují hodně vlasy zepředu, má hodně velké kouty a na hlavě jdou vidět řídká místa. Stříhám ho co 14 dní strojkem, moc mu to sluší, hlavně když má k tomu strniště. Já vim, že chlapy to trápí, trochu asi i toho mojeho, ale důležité je dávat najevo, že se nám pořád líbí.

Ovšem znala jsem jednoho, co své řídnoucí vlasy řešil neustále, měl z toho strašný komplex a pořád na to poukazoval - bylo to fakt otravné a byla to jedna z věcí, proč jsem tehdejší vztah utla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.18 09:08

no on to taky řeší ale ne že by měl komplex, jen se bojí že nebude vůbec sexy. Že to je nejhorší typ plešatosti, kouty jsou v poho ale kolečko je blbý no :(

• Citovat
  • Upravit
53518
9.7.18 09:37
@Anonymní píše:
no on to taky řeší ale ne že by měl komplex, jen se bojí že nebude vůbec sexy. Že to je nejhorší typ plešatosti, kouty jsou v poho ale kolečko je blbý no :(

A ty ho jako opustíš, toho se bojí? Vlasy jsou nejspíš zástupný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.18 09:38

Vic nesexy je kňučící chlap sledujicí se v zrcadle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.7.18 10:48

Muj ex to mel taky, uz asi od petadvaceti, tak holt hlavu holil dohola a prislo mi to daleko vic sexy, nez chodit takhle mladej s koleckem plesky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
9.7.18 11:05
@Anonymní píše:
Holky jdu s takovým hloupým dotazem ale: když má chlap na temeni už dost vypadane kolecko, myslíte ze to bude pokračovat anebo se to muže zastavit? Pritel se tím hrozne trapi, fakt už má kolecko zezadu a ridne to i zepředu, po stranách má vlasu dost. Prý je to nejmíň sexy typ plesatosti :lol: :roll: mne to je úplně jedno ale není den aby neřekl ze jestli to vypadá i zepředu, půjde na transplantaci (která myslím nepomůže). Říkat mu mužu co chci, on tvrdí ze ve 32 letech je jak strejc a bude hůř. Má to i v genech. Mate s tím zkušenosti? Trapi se vás partner kvůli tomu?

muj bracha byl v tomto veku uz vyrazne dal a tech vlasu mu na hlave moc nezbylo. Je to geneticke, deda byl plesatej uz ve dvaceti neco.

Ne nezastavi se to. Muze to pokracovat pomaleji, treba muj tata neni tak plesatej, jako bratr. Ale stale lyseje vic a vic.

Manzel ma uz dost velke kouty a vepredu mu to prubezne ridne, ale zbytek hlavy ma husty az az. Rikala jsem mu v zertu, ze v nejhorsim pujde na transplantaci a o tom nechce ani slyset. Zatim to moc neni videt, kdyz neni ostrihany na kratko. Pri kratkem sestrihu to ovsem vypada divne, tim jak ma uz vysoke celo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.8.18 16:06

Tak nějak jsem rád :) že se mne plešatění netýká :think: :) Naopak tak vždy za 3 měsíce musí hustý porost kadeřnice sestřihnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová