Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Plešatí chlapi jsou zatraceně sexy! ![]()
Nemyslím ti, co mají právě kolečko někde, ale úplně plešatí muži jsou hot! ![]()
Rychlost je individualni .. partner taky plesati koleckem. Kupuje si takove ty spesl sampony s kofeinem ( ono to podle me vubec nema zadny účinek, ale kdyz z toho ma dobrej pocit)
Holt se s tim nusi chlap srovnat… nikdo z nas nemladne.
Není důležité, co má člověk na hlavě, ale v hlavě. Můj mladší bratr byl plešatý už ve 30 letech.
@Vojta40 píše:
Tak nějak jsem rádže se mne plešatění netýká
![]()
Naopak tak vždy za 3 měsíce musí hustý porost kadeřnice sestřihnout
@histep píše:Plešatění hodně souvisí s hladinou testosteronu. Čím víc testosteronu, tím dřív a víc chlap plešatí.
Nevím teda, jestli za to máš být rád
A nevíš proč jsou v ČR muži tak hodně často plešatí a v některých zemích ne? Není to spíš genetikou? Vlasatého chlapa v okolí znám jednoho, jinak mají všichni plešku.
@Vojta40 píše:
Tak nějak jsem rádže se mne plešatění netýká
![]()
Naopak tak vždy za 3 měsíce musí hustý porost kadeřnice sestřihnout
A to ses přišel pochlubit a zvýšit si ego
?
@Anonymní píše:
Holky jdu s takovým hloupým dotazem ale: když má chlap na temeni už dost vypadane kolecko, myslíte ze to bude pokračovat anebo se to muže zastavit? Pritel se tím hrozne trapi, fakt už má kolecko zezadu a ridne to i zepředu, po stranách má vlasu dost. Prý je to nejmíň sexy typ plesatosti![]()
mne to je úplně jedno ale není den aby neřekl ze jestli to vypadá i zepředu, půjde na transplantaci (která myslím nepomůže). Říkat mu mužu co chci, on tvrdí ze ve 32 letech je jak strejc a bude hůř. Má to i v genech. Mate s tím zkušenosti? Trapi se vás partner kvůli tomu?
A co urinoterapie? Ta zabírá na 100%. Ovšem nesměla bys brát žádné léky a trošku se starat o chuť uriny. Ale normálním chlapům se to líbí.
Přijde mi, že kluci to fakt dost řeší. Můj ex byl úplně nešťastný z každého vypadlého vlasu. Vždycky, když mu vypadl zkoumal jestli není moc tenký, slabý, roztřepený…prostě magor
, ale to jsem mu nemohla samozřejmě říct ![]()
@helekoukej píše: Více
Přesně tohle jsem měla taky doma ![]()
Ale s tím mým chlapem to už nebylo k vydržení tak jsme hledali co s tím. A nakonec to vyšlo na transplantaci vlasů.
Holky ale ty ceny, to bylo i na nás moc
![]()
Pak mu jeden známý z práce mu doporučil agenturu revivea esthetics a tím, že začínali tak mu dali speciální cenu.
Teď je měsíc po operaci a pořád za mnou chodí a ukazuje nové vlasy
uplná proměna ![]()
Zkuste se jich zeptat https://www.facebook.com/profile.php?…