Plešatění u mužů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1699
23.8.18 16:17

Plešatí chlapi jsou zatraceně sexy! :-)
Nemyslím ti, co mají právě kolečko někde, ale úplně plešatí muži jsou hot! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.8.18 16:20

Rychlost je individualni .. partner taky plesati koleckem. Kupuje si takove ty spesl sampony s kofeinem ( ono to podle me vubec nema zadny účinek, ale kdyz z toho ma dobrej pocit)

Holt se s tim nusi chlap srovnat… nikdo z nas nemladne.

• Citovat
  • Upravit
122507
23.8.18 16:33

Není důležité, co má člověk na hlavě, ale v hlavě. Můj mladší bratr byl plešatý už ve 30 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
23.8.18 16:33
@Vojta40 píše:
Tak nějak jsem rád :) že se mne plešatění netýká :think: :) Naopak tak vždy za 3 měsíce musí hustý porost kadeřnice sestřihnout 8)
:mrgreen: Plešatění hodně souvisí s hladinou testosteronu. Čím víc testosteronu, tím dřív a víc chlap plešatí.
Nevím teda, jestli za to máš být rád :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.8.18 16:37
@histep píše: :mrgreen: Plešatění hodně souvisí s hladinou testosteronu. Čím víc testosteronu, tím dřív a víc chlap plešatí.
Nevím teda, jestli za to máš být rád :mrgreen:

A nevíš proč jsou v ČR muži tak hodně často plešatí a v některých zemích ne? Není to spíš genetikou? Vlasatého chlapa v okolí znám jednoho, jinak mají všichni plešku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.8.18 16:40
@Vojta40 píše:
Tak nějak jsem rád :) že se mne plešatění netýká :think: :) Naopak tak vždy za 3 měsíce musí hustý porost kadeřnice sestřihnout 8)

A to ses přišel pochlubit a zvýšit si ego :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.9.18 15:48
@Anonymní píše:
Holky jdu s takovým hloupým dotazem ale: když má chlap na temeni už dost vypadane kolecko, myslíte ze to bude pokračovat anebo se to muže zastavit? Pritel se tím hrozne trapi, fakt už má kolecko zezadu a ridne to i zepředu, po stranách má vlasu dost. Prý je to nejmíň sexy typ plesatosti :lol: :roll: mne to je úplně jedno ale není den aby neřekl ze jestli to vypadá i zepředu, půjde na transplantaci (která myslím nepomůže). Říkat mu mužu co chci, on tvrdí ze ve 32 letech je jak strejc a bude hůř. Má to i v genech. Mate s tím zkušenosti? Trapi se vás partner kvůli tomu?

A co urinoterapie? Ta zabírá na 100%. Ovšem nesměla bys brát žádné léky a trošku se starat o chuť uriny. Ale normálním chlapům se to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
25.9.18 16:05

Přijde mi, že kluci to fakt dost řeší. Můj ex byl úplně nešťastný z každého vypadlého vlasu. Vždycky, když mu vypadl zkoumal jestli není moc tenký, slabý, roztřepený…prostě magor :lol: , ale to jsem mu nemohla samozřejmě říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.25 23:22
@helekoukej píše: Více

Přesně tohle jsem měla taky doma :D

Ale s tím mým chlapem to už nebylo k vydržení tak jsme hledali co s tím. A nakonec to vyšlo na transplantaci vlasů.
Holky ale ty ceny, to bylo i na nás moc :,( :,(

Pak mu jeden známý z práce mu doporučil agenturu revivea esthetics a tím, že začínali tak mu dali speciální cenu.

Teď je měsíc po operaci a pořád za mnou chodí a ukazuje nové vlasy :lol: uplná proměna :palec:

Zkuste se jich zeptat https://www.facebook.com/profile.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová