Plesnivé nádobí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
24.1.15 17:44
@alexxa píše:
Ja si tu plisen na tech prkynkach, vareckach nedokazu an i predstavit jak to vypada. Cernaji?,Sousedka bydlici pod nami rika, ze ji plesnivy i hrnce. Ze staci jeden 3 dny nepouzit a kvete.Ze pry ma linku zezadu zelenou. U nich je to celkem extrem kdyz jsme videla ty jejich zdi zhrozila jsem se. Pry maji ze spoda i mokre a plesnive matrace, postel znicentraj, nebo jim tam nekudy tece?ou…

jak je to vubec mozny, nevetraj, nebo jim tam nekudy tece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.1.15 18:14

@Pudloslava Vetraji,ale je to stara budova-kdysi to byvala skola pry se pri rekonstrukci neudelalo se co melo. Nevim co.Mame tu vysousec zdiva i drenaz nic nepomaha.
Druha sousedka ze spoda volala na hygienu. Prohlidli jeji byt na ostatni se neprisly podivat.Obec te pani snizila najem nic vic.Na vlhkomeru na chodbe je vzdy mezi80%-90%neikdy ne mene a pokud se chodba vytre ukazuje 95%. Ze pry snad v lete s tim neco provedou. Myslim si, zeje tu i velka chyba, ze vytapeni je eletrikou a ne kotlem na tuha paliva. My mame vy byte pisivky. Deratizacni firma mi rekla, zeje to z vlhka. Starosta na to, ze on za to nemuze, ze je to tim jak varime, susime pradlo. Tak asi prestaneme jist nebo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.1.15 18:26

@twiny vyhodila bych, savo na nádobí nepatří..koupila bych vše z nerezu a plastu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25.1.15 00:52

plíseň

Pokud se do domu dají nová okna, plastová, která tam před tím nebyla.
Dům má dýchat a musí jím proudit vzduch.
Plastová okna jsou vlastně epidemie, vytrhat a dát dřevěná.
Myslíme si, že naši předci byli hlupáci a neznalí, ale hlupáci jsme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.12.23 17:47

plíseň na příborech

@verulicek píše:
@twiny vyhodila bych, savo na nádobí nepatří..koupila bych vše z nerezu a plastu :kytka:

já měl v pytlíku při hospitalizaci v nemocnici lžičku a nůž (nerezové), v podstatě jsem to nemyl, jen otřel (nemohl jsem chodit) a taky zplesnivěly. tak se je chystám vysterilizovat, asi to udělám - jako staří Čechové - :-)) varem ve vodě ; někdo říká, že stačí jar, nebo snad cif? co vy na to? zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný