Robotická domácnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36556
23.1.15 13:59

Robotická domácnost

Tak jo, rozhodla jsem se přestěhovat naši domácnost do 21. století. :lol:
Pojďme probrat všechny udělátka, co za nás oddřou nudnou a ubíjející práci.

Jak jste spokojené s robotickým vysavačem? Má někdo hobota? Vytírač? A jaké je nejlepší sušička? A co novinky na trhu? A bez čeho byste se už neobešly?:mrgreen:

p. s. Bylo by fajn, kdyby se vášnivé hospodyňky zdržely komentářů „než bych zapínala to a to, to si to raději udělám sama“. Ty mě nějak vytáčí a uděluju za ně červenou kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25098
23.1.15 14:02

@Bábrdl Nevím, jak moc je to moderní či robotické, ale neobešla bych se bez robota - šlehání, strouhaní, hnětení, mixér…
Myčka je taky fajn :D Ale tohle asi nepatří do 21. stol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís

Budu sledovat diskuzi ohledně robotického vysavače… Nechám si poradit ;)

• Citovat
  • Upravit
72725

@Bábrdl já miluju odložený starty a podobný blbiny, kdy to tu dělá kravál ve chvíli, kdy tu nejsem :mrgreen: víc nic nevyužívám. Robotický vysavač jsem chtěla, ale po shlédnutí Dtestu jsem naznala, že je to celkem naprd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
23.1.15 14:03

Já bych brala mnohem víc robotů, ale ještě kvůli dětem ty na podlahy třeba nemůžu (všude kila hraček…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
23.1.15 14:03

@Bábrdl tak ze me roboticky vysavac rozhodne ne-praci mi neusetril. Vysaval dlouho a za ten cas, ktery jsem stravila vyklizení vsech moznych prekazek, bych mela vyluxovano raz dva. Naopak jsem ocenila rucni vysavac, ktery mam po ruce v dolnim patre v kuchyni. A susicka je skvela vec, mam ji par mesicu a nechapu, jak jsem bez ni mohla zit. Mame od Beko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.1.15 14:04
@martina.se píše:
@Bábrdl já miluju odložený starty a podobný blbiny, kdy to tu dělá kravál ve chvíli, kdy tu nejsem :mrgreen: víc nic nevyužívám. Robotický vysavač jsem chtěla, ale po shlédnutí Dtestu jsem naznala, že je to celkem naprd :think:

Já si ho pořídím. Chlap taky, že je to naprd, ale mně se líbí, že to tady každej den něco prošmějdí. Jestli někde v rohu zůstanou drobky, to přežiju s přehledem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.1.15 14:06
@jannda píše:
@Bábrdl tak ze me roboticky vysavac rozhodne ne-praci mi neusetril. Vysaval dlouho a za ten cas, ktery jsem stravila vyklizení vsech moznych prekazek, bych mela vyluxovano raz dva. Naopak jsem ocenila rucni vysavac, ktery mam po ruce v dolnim patre v kuchyni. A susicka je skvela vec, mam ji par mesicu a nechapu, jak jsem bez ni mohla zit. Mame od Beko :mrgreen:

Jo, ruční vysavač je úžasná věc.
A sušičku si taky pořídím.

Hele a on do těch překážek narazí a shodí je? zasekne se u nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862

@Bábrdl když si pořídšíření kvalitní, tak nezůstanou. Je to můj miláček ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
@Bábrdl píše:
Jo, ruční vysavač je úžasná věc.
A sušičku si taky pořídím.Hele a on do těch překážek narazí a shodí je? zasekne se u nich?

Objede je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
23.1.15 14:08

Právě mi tu vytírá irobot scooba - dostala jsem od Ježíška a super :-)nejdřív vysaje, pak trousí vodu, jezdí kartáčkama a nakonec tu vodu vysaje do nádržky. Jediná moje práce je vylít špinavou vodu a dát ho na nabíječku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
23.1.15 14:09

Ženy přidám se s dotazem, ruční vysavač - jaký máte? bezšnůrový? jakože akuna? je to dobré na schody? jak dlouho to vydrží a má to sílu sání nebo to jen tak „šmrdlá“ a výsledek nikde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.1.15 14:10
@mag píše:
Objede je.

Objede? No sláva. Tak v pohodě, to mi vyhovuje. Jen ať si zašmejdí, potvůrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.1.15 14:11
@kjhui píše: Ženy přidám se s dotazem, ruční vysavač - jaký máte? bezšnůrový? jakože akuna? je to dobré na schody? jak dlouho to vydrží a má to sílu sání nebo to jen tak „šmrdlá“ a výsledek nikde?

Musíš si koupit dražší, ten má pak sílu. Vydrží cca 10 minut. Zdá se to málo, ale na takové to objetí nábytku, vysátí schodů nebo drobků to v pohodě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.1.15 14:11

@kopretina 12 o té pořád přemýšlím. Nezůstává podlaha moc mokrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný