Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jo, rozhodla jsem se přestěhovat naši domácnost do 21. století. ![]()
Pojďme probrat všechny udělátka, co za nás oddřou nudnou a ubíjející práci.
Jak jste spokojené s robotickým vysavačem? Má někdo hobota? Vytírač? A jaké je nejlepší sušička? A co novinky na trhu? A bez čeho byste se už neobešly?:mrgreen:
p. s. Bylo by fajn, kdyby se vášnivé hospodyňky zdržely komentářů „než bych zapínala to a to, to si to raději udělám sama“. Ty mě nějak vytáčí a uděluju za ně červenou kartu.
@Bábrdl Nevím, jak moc je to moderní či robotické, ale neobešla bych se bez robota - šlehání, strouhaní, hnětení, mixér…
Myčka je taky fajn
Ale tohle asi nepatří do 21. stol ![]()
Budu sledovat diskuzi ohledně robotického vysavače… Nechám si poradit ![]()
@Bábrdl já miluju odložený starty a podobný blbiny, kdy to tu dělá kravál ve chvíli, kdy tu nejsem
víc nic nevyužívám. Robotický vysavač jsem chtěla, ale po shlédnutí Dtestu jsem naznala, že je to celkem naprd ![]()
Já bych brala mnohem víc robotů, ale ještě kvůli dětem ty na podlahy třeba nemůžu (všude kila hraček…).
@Bábrdl tak ze me roboticky vysavac rozhodne ne-praci mi neusetril. Vysaval dlouho a za ten cas, ktery jsem stravila vyklizení vsech moznych prekazek, bych mela vyluxovano raz dva. Naopak jsem ocenila rucni vysavac, ktery mam po ruce v dolnim patre v kuchyni. A susicka je skvela vec, mam ji par mesicu a nechapu, jak jsem bez ni mohla zit. Mame od Beko ![]()
@martina.se píše:
@Bábrdl já miluju odložený starty a podobný blbiny, kdy to tu dělá kravál ve chvíli, kdy tu nejsemvíc nic nevyužívám. Robotický vysavač jsem chtěla, ale po shlédnutí Dtestu jsem naznala, že je to celkem naprd
Já si ho pořídím. Chlap taky, že je to naprd, ale mně se líbí, že to tady každej den něco prošmějdí. Jestli někde v rohu zůstanou drobky, to přežiju s přehledem ![]()
@jannda píše:
@Bábrdl tak ze me roboticky vysavac rozhodne ne-praci mi neusetril. Vysaval dlouho a za ten cas, ktery jsem stravila vyklizení vsech moznych prekazek, bych mela vyluxovano raz dva. Naopak jsem ocenila rucni vysavac, ktery mam po ruce v dolnim patre v kuchyni. A susicka je skvela vec, mam ji par mesicu a nechapu, jak jsem bez ni mohla zit. Mame od Beko
Jo, ruční vysavač je úžasná věc.
A sušičku si taky pořídím.
Hele a on do těch překážek narazí a shodí je? zasekne se u nich?
@Bábrdl když si pořídšíření kvalitní, tak nezůstanou. Je to můj miláček ☺
@Bábrdl píše:
Jo, ruční vysavač je úžasná věc.
A sušičku si taky pořídím.Hele a on do těch překážek narazí a shodí je? zasekne se u nich?
Objede je.
Právě mi tu vytírá irobot scooba - dostala jsem od Ježíška a super
nejdřív vysaje, pak trousí vodu, jezdí kartáčkama a nakonec tu vodu vysaje do nádržky. Jediná moje práce je vylít špinavou vodu a dát ho na nabíječku ![]()
Ženy přidám se s dotazem, ruční vysavač - jaký máte? bezšnůrový? jakože akuna? je to dobré na schody? jak dlouho to vydrží a má to sílu sání nebo to jen tak „šmrdlá“ a výsledek nikde?
@mag píše:
Objede je.
Objede? No sláva. Tak v pohodě, to mi vyhovuje. Jen ať si zašmejdí, potvůrka.
@kjhui píše: Ženy přidám se s dotazem, ruční vysavač - jaký máte? bezšnůrový? jakože akuna? je to dobré na schody? jak dlouho to vydrží a má to sílu sání nebo to jen tak „šmrdlá“ a výsledek nikde?
Musíš si koupit dražší, ten má pak sílu. Vydrží cca 10 minut. Zdá se to málo, ale na takové to objetí nábytku, vysátí schodů nebo drobků to v pohodě stačí.
@kopretina 12 o té pořád přemýšlím. Nezůstává podlaha moc mokrá?