Robotická domácnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1381
23.1.15 14:37
@Anielka píše:
Mam roombu a nedam na ni dopustit. Taky mi vsichni rikali, ze to nema tah, manzel ho nechtel.. po prvnim vysavani zmenil nazor. Nakonec si ho koupila i mamka, nejvetsi odpurce :-) Ale deset minut fakt nevysava.. mame obyvak s kuchyni cca 29m2 a urcite to tu vysava pres pul hodiny.

Chtela bych i scoobu, ale slysela jsem, ze po ni zustava moc vody, tak to mam strach, protoze mame plovoucku.. na dlazdice bych se nebala.

Jinak ja mam pomocniku co nejvice, takze mycku, susicku, ale to uz ma dnes kde kdo :-) jestli mi nejaky uzasny vynalez utekl, dejte vedet :-)

ten co vysava deset minut je rucni vysavac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.1.15 14:38
@lajovka píše:
ten co vysava deset minut je rucni vysavac :)

Aha, na mne je tu uz moc prispevku.. diky :)

• Citovat
  • Upravit
4181
23.1.15 14:45

@Maden muzu se zeptat jakeho mate kuch. robota? Mne by se libilo, aby to udelalo testo na knedliky :oops: :) - mam 2 kluky + manžela, všichni jsou knedlikovi. Na to bude mozna lepsi pekarna ne? (ještě jsem nedospela ani k pekarne ani k robotu)
Pristroje se mi taky moc libi, ale kupodivu jich zas tak moc asi nemam, oproti jinym.
K cemu jsem ale rozhodne dospela je pani na uklid, to je nad všechny pristroje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.1.15 14:49

@kjhui já mám TENHLE jen starší model a super! Jediná nevýhoda je, že tomu nemůžeš nasadit tu násosku, když prtěti tečou sople :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
23.1.15 14:50
@kjhui píše: Ženy přidám se s dotazem, ruční vysavač - jaký máte? bezšnůrový? jakože akuna? je to dobré na schody? jak dlouho to vydrží a má to sílu sání nebo to jen tak „šmrdlá“ a výsledek nikde?

mám aku vysavač a mne vydrží vysát cca 30 minút-v pohode vysaju ložnici, kupelnu, kuchyň a obývak. Sílu má vysaje všetko-drobky, vlasy, chlupy a aj písek. A vlastne odvtedy čo mám aku vysavač tak normálny šnúrový vysávač vyťahujem len tak cca raz do mesiaca na vetší úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
23.1.15 14:51
@PinkGirl666 píše:
mám aku vysavač a mne vydrží vysát cca 30 minút-v pohode vysaju ložnici, kupelnu, kuchyň a obývak. Sílu má vysaje všetko-drobky, vlasy, chlupy a aj písek. A vlastne odvtedy čo mám aku vysavač tak normálny šnúrový vysávač vyťahujem len tak cca raz do mesiaca na vetší úklid.

aby nedošlo k nedorozumeniu-mám aku vysavač spojený s ručným vysavačem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.1.15 14:52

@nakukovatelka na knedlíky je lepší pekárna (prog. kynuté těsto),tam ich dělám taky. Mám Moulinex Baguette a super, dělám v ní všechna těsta, i na vánoční perníky :potlesk: Loni jsem taky pořídila robota BOSCH MUMM , taky velice dobrá věc, využívám často, ale spíš na rychlá litá těsta a pak krouhání, strouhání a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.15 14:55

Za mě teda sušička nesmí chybět dlouho jsem to brala jako zbytečný luxus, ale po prvním vysušení si neumím představit život bez ní. Vysavače a vytěrače nemáme, nějako po tom neprahnu. Maj je rodiče přítele a jsou teda max spokojení. já ovšem si tím nejsem jistá a zatím mi to teda nechybí. Trvá to dle mého dlouho než to vysaje. Jinak co si myslím o elekronice v domácnosti??? ani nevím u nás toto řeší přítel. Neumím si představit nemít alarm:))) jsem hrozný poseroutka. zbytek věcí jako ovládání na telku přes telefon a tablety a svícení které taky se ovládá přes tel je jako fajn ale ne zcela nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
23.1.15 14:59

Ruční vysavač Electrolux jsem měla taky, ale prodala jsem jej. Mám pocit, že nevysál tak dobře, jako normální vysavač Miele. Navíc jsme pořídili do obýváku koberec s vysokým vlasem a s tím si ten bezdrátový neporadil vůbec.
Robot mám Bosch MUM a nedám na něj dopustit. Mám jej již přes 7 let a používám pořád. Maximální spokojenost.
Nad Scoobou přemýšlím už delší dobu, tak že bych se konečně rozhoupala a investovala do něj? :-) :-)
Jinak myčka a sušička je samozřejmost. Ještě je super sonický kartáček na zuby :-)
Ten mi taky usnadní práci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.1.15 15:13

@kopretina 12 Dost o vytíracím robotu uvažuju..můžeš poslat odkaz, který to máš přesně? Ty vytírací roboty jsou pro mě španělská vesnice, tak si nechám poradit, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kae
62
23.1.15 15:19

K těm robovysavačům -
měli jsme jeden před pár lety, vždycky chcípnul metr od nabíječky, s reklamací byly problémy tak už jsme nový nekoupili. A naštěstí nepracuju v dolech, takže se s klasickým ráda proběhnu místo fitka :)

Ale jeden pán nám vyprávěl příhodu s robovysavačem a pejskem… no pejskem, nějaká obrovská doga to byla. Jednou se prý někde déle zdržel a doga už to nevydržela a vydělala se mu na podlahu. Když přišel domů, bylo to díky robovysavači rozmatlaný po celý místnosti + pár cm od podlahy na zdech. Uklizeno. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.1.15 15:23

Tak u nás jednoznačně vede myčka, pekárna, el. strouhač, a elektrický odvětrávací sušák (nemám zatím místo na klas. sušičku ale jakmile bude podkroví tak jí beru ;) ) no a robotickej vysavač bych chtěla časem též ;)

Ještě mě napadá nemáte některá ten robot. vytěrák od viledy co maj každou chvílu v Lidlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.1.15 15:23
@Bábrdl píše:
Tak jo, rozhodla jsem se přestěhovat naši domácnost do 21. století. :lol:
Pojďme probrat všechny udělátka, co za nás oddřou nudnou a ubíjející práci.

Jak jste spokojené s robotickým vysavačem? Má někdo hobota? Vytírač? A jaké je nejlepší sušička? A co novinky na trhu? A bez čeho byste se už neobešly?:mrgreen:

p. s. Bylo by fajn, kdyby se vášnivé hospodyňky zdržely komentářů „než bych zapínala to a to, to si to raději udělám sama“. Ty mě nějak vytáčí a uděluju za ně červenou kartu.

Za mně teda taky můžu iRobot Roomba jen doporučit  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
23.1.15 15:25

Přispívám troškou do mlýna - asi 3 měsíce máme robotický vysavač z Lidlu :)Máme sice větší 2+1 (slyšla jsem, že do tak malého prostoru je to zbytečné), ale hlavním důvodem ke koupi bylo to, že máme šedou whiskas kočku, která jako každá jiná pouští chluby a ty se nám na linoleu víří. Proto jednou za dva dny půstíme robota a pak se nestačíme divit při jeho číštění - divím se, že kocura ještě nějaké chlupy má. Nedám na něj dopoustit, bere i rohy. Klasický vysavač používáme taky, ale ne tak často..za mě ANO!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.1.15 15:27
@Sinquinita píše:
Přispívám troškou do mlýna - asi 3 měsíce máme robotický vysavač z Lidlu :)Máme sice větší 2+1 (slyšla jsem, že do tak malého prostoru je to zbytečné), ale hlavním důvodem ke koupi bylo to, že máme šedou whiskas kočku, která jako každá jiná pouští chluby a ty se nám na linoleu víří. Proto jednou za dva dny půstíme robota a pak se nestačíme divit při jeho číštění - divím se, že kocura ještě nějaké chlupy má. Nedám na něj dopoustit, bere i rohy. Klasický vysavač používáme taky, ale ne tak často..za mě ANO!! :potlesk:

oni mívají v lidlu aj vysavač? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný