Dírky na oblečení - kdo, co je způsobuje?

1907
21.1.15 13:15

Dirky na obleceni-kdo,co je zpusobuje?

Ahoj zeny,
posledni dobou sleduji, ze se na obleceni objevuji takove dirky jako na fotce. Netusim z ceho. MYslite, ze mam doma satni moly? Nebo ze by mi je v kosi se spinavym pradlem okusovaly rybenky? Nebo snad pisivky ktere tu mame z vlhka a plisne? Z pasku to neni protoze je to jednou dole, jednou mezi prsama, pak na rukavu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21675
21.1.15 13:17

A nemůže to dělat pračka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
21.1.15 13:17

A neprala si ho v pračce třeba s nějakým svetrem se zipem? Třeba se to stalo v pračce a ne ve skříni. Moly by jsi viděla, rybenky neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
21.1.15 13:18

Zip v pracce.taky se mi stava. vrrrrrr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.1.15 13:19

No to ja prave nevim, vetsinou si toho vsimnu pri zehleni ze zas nejaky kousek ma dirku :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761

Občas to taky nacházím, ale vždy to přisuzuju pračce. Ryběnky mě nikdy nenapadly :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
@alexxa píše:
Ahoj zeny,
posledni dobou sleduji, ze se na obleceni objevuji takove dirky jako na fotce. Netusim z ceho. MYslite, ze mam doma satni moly? Nebo ze by mi je v kosi se spinavym pradlem okusovaly rybenky? Nebo snad pisivky ktere tu mame z vlhka a plisne? Z pasku to neni protoze je to jednou dole, jednou mezi prsama, pak na rukavu… :nevim:

dělá mi to cosi také, ale jen u triček a dole na břichu :nevim: taky nevím čím to je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
21.1.15 13:21

Jednou jsem omylem vyprala podprsenku s kosticema v pračce, ty kovový kostice se z podprdy uvolnily, dostaly se dovnitř pračky za buben a při dalších praních mi dělaly přesně takovéhle dírky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.1.15 13:22
@sarlota535 píše:
Jednou jsem omylem vyprala podprsenku s kosticema v pračce, ty kovový kostice se z podprdy uvolnily, dostaly se dovnitř pračky za buben a při dalších praních mi dělaly přesně takovéhle dírky

vyndaly jste nejak tu kostici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
21.1.15 13:23

A taky to už může být opotřebovaná látka… jenže se mi zase nezdá ten svetr :think:. Taky jsem to měla na bavlněném tričku ale jak @Eva 13 dole na břichu. Jinak tohle má většinou chlap na pracovních tj. opotřebovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.1.15 13:24

Taky myslím, že se to stane při praní, stačí přidat jeden kus se zipem. Rybšnky látku stopro nežerou.

@Eva 13 píše:
dělá mi to cosi také, ale jen u triček a dole na břichu :nevim: taky nevím čím to je :zed:

U triček na břiše bych to odhadovala na zip poklopce kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.1.15 13:26

Dělalo se mi to u jen u levných triček z HM, u ničeho jiného nikdy nic. Takže u nás to bylo určitě „kvalitou“ materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69036
21.1.15 13:27

Taky se klonim k mechanickemu poskozeni, nektere materialy k tomu maji sklon, nektere tak dopadaji casem. Na moly jsem ted docela expert a to teda vypada jinak, navic vetsinou davaji prednost ciste prirodnim materialum. Navic bys pak nachazela i kukly, popr. cerviky, popr. bys potkavala po byte samotne moly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.1.15 13:29
@Busy Bee píše:
Dělalo se mi to u jen u levných triček z HM, u ničeho jiného nikdy nic. Takže u nás to bylo určitě „kvalitou“ materiálu.

Taky tak, posledni dobou pry vyrabi bavlnena vlakna ze stale nekvalitnejsi a kratsi bavlny, vlakna se snaz trhaji a delaji dirky.
Nkdy predtim mi to trika nedelala, jen ta kupovana v poslednich letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.1.15 13:32

Takze spis ta pracka by to mohla byt.da se nejak doma zkontrolovat zda neni neco za bubnem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný