Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně by teda zase zajímalo, jestli existuje nějaký robot na umývání oken? Máte někdo něco takového?
@Sinquinita píše:
@klarushka Mají za 2 499 jsme ho myslím kupovali…
děkuju za info
a je teda dobrej?
@neila píše:
@nakukovatelka na knedlíky je lepší pekárna (prog. kynuté těsto),tam ich dělám taky. Mám Moulinex Baguette a super, dělám v ní všechna těsta, i na vánoční perníkyLoni jsem taky pořídila robota BOSCH MUMM , taky velice dobrá věc, využívám často, ale spíš na rychlá litá těsta a pak krouhání, strouhání a pod.
diky, kouknu na ně
@klarushka Mívají ho v letácích - byl před Vánoci, tak myslím, že zas bude v období březen-červen…musíte číhat. Je dobrý, dost bere. Jde to opravdu vidět i na množství, když se vytřepává zásobník na špínu. Jediná věc je, že nezajede sám do dokovací stanice, ale když chcípne, tak se tam musí donést a pak se nabíjí podobným stylem jako mobil - trčí se do něj drát. To mi ale vůbec nevadí…
Mně se teda Roomba moc neosvědčila. Než bych tomu pořád přizpůsobovala byt, tak to projedu vysavačem sama
Ale my máme centrální vysavač. Mít klasický, tak Roombu nepustím, nesnáším vysávání.
Jinak nepřežiju bez myčky a teď už i sušičky Miele. Měla jsem i pekárnu a docela se mi po ní stýská, těsto dělala líp, než robot, co mám teď. @Leila81 robot na okna existuje, říká se tomu hobot, ale reference jsou na to takové váhavé.
Taky se mi osvědčil mop Vileda se ždímacím kýblem UltraMat, myslím. Není to elektronika, ale vytíráním se teď baví i děti a já se nemusím ohýbat.
Ja by som neprezila bez pracky, bez pekarne a bez kavovaru ![]()
Roboticky vysavac som mala ale po par rokoch som ho vyhodila…ma prestal bavit ![]()
Ako on bol dobry na to, ked sme mali velku chodbu, tak som pozatvarala vsetky dvere a on behal po chodbe a ja som sa kupala
alebo som sla nakupovat
. Ale na ine izby to bol otras - raz vysiel na koberec alebo sa kdesi zasekol a tak to ma nebavilo za nim behat ![]()
Inak kamoska mala snad ten najdrahsi roboticky vysavac co je na trhu a nieco po 2 rokoch jej odisiel cely motor
. Ja som ho dostala zadarmo k nakupu novych dveri, tak mne to bolo jedno ![]()
@nakukovatelka píše:
@Maden muzu se zeptat jakeho mate kuch. robota? Mne by se libilo, aby to udelalo testo na knedliky![]()
- mam 2 kluky + manžela, všichni jsou knedlikovi. Na to bude mozna lepsi pekarna ne? (ještě jsem nedospela ani k pekarne ani k robotu)
Pristroje se mi taky moc libi, ale kupodivu jich zas tak moc asi nemam, oproti jinym.
K cemu jsem ale rozhodne dospela je pani na uklid, to je nad všechny pristroje
mám kitchen aid. Pekárna knedlíkový těsto zvládne určitě taky. V té svojí jsem zadělávala třeba těsto na vánočku + nechala kynout. Ale mám pocit, že z robota je to líp prohnětený. Ale pekárna zase při kynutí nahřívá. tak si vyber ![]()
k robotovi mám i mlýnek na maso a přikooupím i krouhače. Ale je to drahý jak čert - takže přikupujem postupně, ale je dobrý, že na každou činnost nemusím vytahovat zvláštní přístroj - jen nástavec - robot trůní na lince.
@Libza mám tenhle: iRobot Scooba 450, jako je to docela drahá sranda. Manžel mi chtěl ušetřit práci, protože toho mám hodně, tak aby mi odpadlo aspoň vytírání.
Potom co jsem slyšela dost děsivou historku, co vyvedl robotický vysavač v bytě v době nepřítomnosti majitelky, tak raději ne.
Jinak o vánocích jsme koupili sušičku na prádlo a nechápu, že jsem bez ni tak dlouho vydržela. je to teď moje nejlepší kámoška. ![]()
@Laaja píše:
Potom co jsem slyšela dost děsivou historku, co vyvedl robotický vysavač v bytě v době nepřítomnosti majitelky, tak raději ne.
Jinak o vánocích jsme koupili sušičku na prádlo a nechápu, že jsem bez ni tak dlouho vydržela. je to teď moje nejlepší kámoška.
A co provedl?
![]()
@Bábrdl tak jsem se dozvěděla, že jsem nějak pozadu
nic z toho doma nemám, akorát pračku a tyčový mixér. Neobešla bych se rozhodně bez lednice a sporáku..jinak bych oželela asi vše. ![]()
Teď když nad tím přemýšlím, asi je to dáno tím, že máme malý byt..kdybych měla uklízet dům (měla např více dětí a nějaké to zvíře) asi bych si od nějakého robota nechala ráda pomoct k ušetření času a nervů..taky mě nebaví uklízet ![]()
@Bábrdl no tchánova známá takhle pustila roombu a šla nakoupit, a nákupy se protáhly. Do toho měl její pes průjem. A když dorazila domů, tak milá roomba rozmetala ty hovna po celém bytě. ![]()
@Bábrdl píše:
A co provedl?![]()
Já znám historku, že vysavač namotal kabel od žehličky, strhnul jí i s prknem, s prknem letěly zalité květináče a tu hlínu pak rozvozil po pokoji. Ovšem je to jen z agentury JPP ![]()
Aku vysavač mám tento http://www.pracky-lednicky.cz/…orapido-plus a je super, vydrží dlouho.
Robota na okna jsem viděla a moc mě to nenadchlo. Scooby se zas bojí manžel, aby nezničil podlahu. Co ale miluju, je můj robotický odpadkový koš. Nemohla jsem sehnat nášlapný, aby se nepřevracel dopředu, tak jsem pořídila robotický a dost mi to otevírání na senzor šetří záda ![]()