Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Laaja tak když to pořídí někdo, kdo psa nemá, tak je to v klidu ![]()
@lovesmile píše:
@marrlinka Jééé, rozpečený rohlík a máslo… Tak to bych mohla jíst pořád a nikdy se toho nepřejím.A k tomu Granko nebo kakao, no balada..
jj, je to boží. všechny rohlíky si dávám do mrazáku, i ty co koupím den předem a ráno to hodím nahoru na topinkovač a za dvě minutky mám horký křupavý rohlík
přesně - s máslem, toho se nikdy nepřejím ![]()
Myčka, suška, kávovar, ruční šlehač, worwerk vysavač, topinkovač a rozhodně ale rozhodně auto!! ![]()
A pak tady máme doby našich maminek-holky vzpomínáte. Vířívá pračka, ledničky bez mražáku, látkové pleny, loupač na pomeranče a spirála na kafe…holky nechci zakladatelce kazit diskuzi, ale hoďte sem taky něco RETRO-aneb co jste doma taky zažily. ![]()
Retro - tomu neuverite, ale moje babička mela robota, takového co se dnes prodává jako super objev = celokovový s planetárním systémem michani. Fungoval 50-60 let bez závady, pak se vyměnila nějaka součástka a fungoval dál. Jen bohužel už babička nepeče. Co je ale kuriózní, že jsem našla návod a robot měl jako příslušenství nádobu na zmrzlinu a nástavec na myti oken
prý je to někde na půda, blbe se tam leze, tak jsem tam ještě nebyla ale někdy to prozkoumám, jsem zvědavá, jak to mělo fungovat. Jo a super vychytávka bylo, že to mělo dvě nádoby a dva výstupy. Ve větší babička míchala třeba žloutky a v menší bílky na sníh a obojí najednou.
@Bábrdl jo a zapomněla jsem zmínit ještě jednu věc, bez které už bych neexistovala - drtička odpadu
Teď mi pár dnů nefunguje a reálně vidím, kolik pytlů odpadu mi ušetří
Nemůžu se dočkat až příští týden dorazí servis ![]()
@marrlinka píše:
jj, je to boží. všechny rohlíky si dávám do mrazáku, i ty co koupím den předem a ráno to hodím nahoru na topinkovač a za dvě minutky mám horký křupavý rohlíkpřesně - s máslem, toho se nikdy nepřejím
Taky dávám rohlíky do mrazáku hned jak dorazím z obchodu.
Je to fakt luxusní jídlo, a přitom taková blbost, že? ![]()
Holky, já si chci pořídit takové ty hřející koberečky na zem. Podlahové vytápění sem dát nemůžeme, ale to by šlo. Líbilo by se mi, třeba sedět u pc a hřát si nohy ![]()
Dobrý den, chtěl jsem Vás požádat o zkušenosti s tímto vytíračem?? děkuji mockrát PV