Robotická domácnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13731
23.1.15 19:33

@Laaja tak když to pořídí někdo, kdo psa nemá, tak je to v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
23.1.15 20:01
@lovesmile píše:
@marrlinka Jééé, rozpečený rohlík a máslo… Tak to bych mohla jíst pořád a nikdy se toho nepřejím. :mrgreen: A k tomu Granko nebo kakao, no balada.. :mrgreen:

jj, je to boží. všechny rohlíky si dávám do mrazáku, i ty co koupím den předem a ráno to hodím nahoru na topinkovač a za dvě minutky mám horký křupavý rohlík 8) přesně - s máslem, toho se nikdy nepřejím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.1.15 22:45

Myčka, suška, kávovar, ruční šlehač, worwerk vysavač, topinkovač a rozhodně ale rozhodně auto!! :lol:

A pak tady máme doby našich maminek-holky vzpomínáte. Vířívá pračka, ledničky bez mražáku, látkové pleny, loupač na pomeranče a spirála na kafe…holky nechci zakladatelce kazit diskuzi, ale hoďte sem taky něco RETRO-aneb co jste doma taky zažily. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
23.1.15 23:24

Retro - tomu neuverite, ale moje babička mela robota, takového co se dnes prodává jako super objev = celokovový s planetárním systémem michani. Fungoval 50-60 let bez závady, pak se vyměnila nějaka součástka a fungoval dál. Jen bohužel už babička nepeče. Co je ale kuriózní, že jsem našla návod a robot měl jako příslušenství nádobu na zmrzlinu a nástavec na myti oken 8o prý je to někde na půda, blbe se tam leze, tak jsem tam ještě nebyla ale někdy to prozkoumám, jsem zvědavá, jak to mělo fungovat. Jo a super vychytávka bylo, že to mělo dvě nádoby a dva výstupy. Ve větší babička míchala třeba žloutky a v menší bílky na sníh a obojí najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
24.1.15 12:11

@Bábrdl jo a zapomněla jsem zmínit ještě jednu věc, bez které už bych neexistovala - drtička odpadu :pankac: Teď mi pár dnů nefunguje a reálně vidím, kolik pytlů odpadu mi ušetří :palec: Nemůžu se dočkat až příští týden dorazí servis :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.1.15 19:23
@marrlinka píše:
jj, je to boží. všechny rohlíky si dávám do mrazáku, i ty co koupím den předem a ráno to hodím nahoru na topinkovač a za dvě minutky mám horký křupavý rohlík 8) přesně - s máslem, toho se nikdy nepřejím :-)

Taky dávám rohlíky do mrazáku hned jak dorazím z obchodu. :mrgreen: :mrgreen: Je to fakt luxusní jídlo, a přitom taková blbost, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.1.15 20:22

Holky, já si chci pořídit takové ty hřející koberečky na zem. Podlahové vytápění sem dát nemůžeme, ale to by šlo. Líbilo by se mi, třeba sedět u pc a hřát si nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.17 15:27

prosba

Dobrý den, chtěl jsem Vás požádat o zkušenosti s tímto vytíračem?? děkuji mockrát PV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný