pletací stroj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1384
18.11.09 21:59

pletací stroj

Ahoj, máte někdo zkušenost s pletacím trojem? Uvažuju o jeho koupi, ale vůbec nevím, na co se zaměřit. Na trhu jsem našla akorát singer, jsou ještě jiné? Běžně dostupné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Korálka píše...
19.11.09 08:48

čau lukre ;)
mam starou dopletu, ale to ti asi nepomůže…
tak tě aspoň zdravim :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1384
19.11.09 10:06

no, dopleta neni moc pro mě, pže potřebuju plést se silnější vlnou…
Ale i tak bych se tě zeptala, jak se s tím plete? Jak rychle třeba upleteš svetr pro dospělého? Je náročné se s tím naučit? Předpokládám totiž, že ty pletací srtoje a práce s nimi si budou dost podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Korálka píše...
19.11.09 10:20

haha, neříkám, že s tím umím. už je to docela dlouho, co jsem s tím pletla, tak si to až tak nevybavím, teď na to absolutně nemám čas. ale co si pamatuju, tak že mě to občas dost dokázalo potrápit…
je fakt, že je to jen na tenké příze, ale viděla jsem asi tak před rokem v galanterce v paladiu kruhovej pletací stroj a ten byl i na tlustou přízi, princip vlastně podobnej, jak ta dopleta, akorát ty háčky byly plastový a takový hodně tlustý.

• Citovat
  • Upravit
Korálka píše...
19.11.09 10:33

hele to je on
http://fashionmartina.cz/modely.php?…
daj se tam myslim dát i nějaký jakoby zarážky, že se to pak v tom kruhu plete sem tam jen k těm zarážkám, že to nemusím bejt jen kruhový pletení

• Citovat
  • Upravit
1384
19.11.09 10:37

Korálko, jj. dutinkovač znám, přemejšlela jsem spíš o tomhle

normálně jsem vůbec neviděla tvůj nik…

Ještě si tak říkám, že bych se optala Pletýnky… ale nevim nevim…aby mě neposlal víš kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Korálka píše...
19.11.09 10:44

aha, no tak to už je jiná liga ;)
nick si taky nevidim, ale jen těsně potom co napíšu - naskočí ta stránka dycky tak, že první řádek celýho mýho příspěvku je schovanej (posunutej jakoby nahoru pod předchozí příspěvek). asi to dělá jen při anonymním psaní se mi zdá… (jsem v práci, nechci se tu přihlašovat)

za zeptání nic nedáš, když tě pošle, tak tě pošle, tim nic nezkazíš ;)

• Citovat
  • Upravit
1
28.12.10 20:53

Dobrý den,
taktéž uvažuji o koupi Singrovky, jako Vy tehdá a chtěla jsem se zeptat, jestli jste do toho nakonec šla a jaký ten stroj je. Jestli opravdu na tom laik něco vyrobí … Moc, moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
28.12.10 22:49

zdravim :) nakonec jsem stroj nepořizovala a dál pletu ručně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.3.11 15:40

Tak já si koupila Dopletu .. a leží mi v kumbálu … ale spíš kvůli tomu, že mám momentálně na práci dvě státnice než pletení :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.15 15:02

jak na pletací stroj

To je škoda pletení na stroji je jednoduché. Jsou dav typy. jenolůžkový který plete z jedné strany hladce a z druhé obrace a pak dvoulůžkový. Kda lze kombinovat hladce obrae jako při ručním pletení. Asamira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat