Second hand - výkup za hotové - Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
second hand - výkup za hotové - Praha
Ahoj holky,
chtěla bych se poradit, zda znáte v Praze second hand, který by od Vás vykoupil věci po dětech hned za hotové.
Vím o second handech, kde je možné věci nechat, dohodnout se na ceně a pokud se prodá, tak to s Vámi vyúčtují.
Já bych ale raději měla peníze hned a hlavně ten pocit, že je vše prodáno a nevrátí se to do bytu. Věcí je hodně a prostoru málo
děkuji za případné reakce
T.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Juj, pokud nekdoo nejakem takovem sekaci vi, sup sem s nim:-) ale nic ve zlym, dost o tom pochybuju…mam Prahu celkem zmaknutou, ale vsude berou jen do komisniho prodeje…ani se jim uprimne nedivim…ja pred tydnem dosmejkala oooobr tasku veci po detech do sekace u nas a uz mam pry skoro vse prodane:-) co se neproda, tak jim tam snad necham zadaco, pac zpatky do bytu uz to taky nechci ani nahodou… Lucka
- Citovat
- Upravit
Anonymni píše:
Juj, pokud nekdoo nejakem takovem sekaci vi, sup sem s nim:-) ale nic ve zlym, dost o tom pochybuju…mam Prahu celkem zmaknutou, ale vsude berou jen do komisniho prodeje…ani se jim uprimne nedivim…ja pred tydnem dosmejkala oooobr tasku veci po detech do sekace u nas a uz mam pry skoro vse prodane:-) co se neproda, tak jim tam snad necham zadaco, pac zpatky do bytu uz to taky nechci ani nahodou… Lucka
A va jakým sekáči to do tý komise dáváš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, pokud o něčem takovém víte, byla bych taky moc ráda. A klidně i ten komisní prodej - nevíte o nečem pokud možno v Modřanech nebo někde, kam se odtud dobře dostanu MHD? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katko - tak v Modřanech je např second hand u Medvídka nebo u Berušek
z jaký části Modřan jsi ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TP, a kde? To je super zpráva… A jen tam prodávají zboží, nebo se tam dá i něco odnést?
Bydlím v podstatě Na Beránku, býval hezký obchůdek s komisí dole na Sofijském náměstí, ale co se přestěhovali do pasáže, tak už tam komise není
.
Jediný sekáček, co jsem teď našla, je kousek od kina, ale nevím, jak se jmenuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka - prodávaj i to tam můžeš nechat
Medvídek je nad Obi a Beruška jak jezdí tramvaje, tak v polovine kopce u garáží je panelák tak tam
Ale podmínky neznám .. ten Medvídek je hodně malej a paní zavalená .. Beruška je trochu větší a taky lehce zavalená …
a tak mám obavu zda se to tam prodá
Nejraději bych fakt byla, tady máte pytle, dejte mi peníze a dělejte si s tím co chcete ![]()
V sofijský pasáži je sekáč ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky, kdyžtak se tam zajdu podívat a poptat…
právě že sekáč už tam není, byl, dokud byli nahoře
. Jeden je kousek od kina, vedle Modřanské optiky. Myslím, že ulice je to Komořanská, ale to si nejsem jistá. Jako kdybys šla od kina k Albertu, tak dole v paneláku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ už vím který myslíš … Katoki .. ale ten už je tuším zrušený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ten u kina myslíš že je zrušený?
. já tam byla minulý týden…
ten na sofijáku je zrušený, to jo
omlouvám se, nějak netuším, co se jak jmenuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TP - Vidíš, a mě se zdálo, že tu nic není
. Nakonec asi budu muset podniknout nějakou průzkumnou výpravu, takovéhle informace se vždycky hodí… Bydlím v Praze „teprve“ půl roku, ale na objevování dětských sekáčků je nejvyšší čas, z poděděného už Ondra v podstatě vyrostl, tak budu muset začít pořizovat.
Za všechny tipy, kde co je (komise nebo sekáč s výkupem nebo bez) budu mooooc vděčná.
Díky
A zakladatelce - omlouvám se za odbočení od přímého předmětu diskuze, ale i ten by mě pořád hodně zajímal - pokud někdo víte, kde vykpupí dětské oblečení za hotové a člověk už se o něj nemusí starat, sem s adresou! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katka - omluva přijata
sem zakladatelka
taky by mne to hodně zajímalo .. ale jak jsem tak hledala tak je to asi hodně nereálný požadavek .. takže opravdu asi jen komise nebo MMB a musíš doufat, že vše prodáš
Jo a naproti Medvídkovi ten u OBI je ještě jeden sekáč .. taky moc pěkný věci tam mají ale nedělaj výkup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, vidíš, to jsem trdlo, jsem si nějak nevšimla, že si celou dobu píšu jen s tebou, nějak jsem nabyla dojmu, že jsem někomu „šlápla“ do diskuze
.
Díky za všechny info, kdybych přišla na něco zajímavého, dám vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
výkup oblečení
ahoj, může mi někdo poradit kam je možné odnést DÁMSKÉ zboží do komise či do odkupu?
- Citovat
- Upravit