Second hand - výkup za hotové - Praha

TP
2782
21.10.09 20:06

second hand - výkup za hotové - Praha

Ahoj holky,

chtěla bych se poradit, zda znáte v Praze second hand, který by od Vás vykoupil věci po dětech hned za hotové.
Vím o second handech, kde je možné věci nechat, dohodnout se na ceně a pokud se prodá, tak to s Vámi vyúčtují.
Já bych ale raději měla peníze hned a hlavně ten pocit, že je vše prodáno a nevrátí se to do bytu. Věcí je hodně a prostoru málo

děkuji za případné reakce
T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
21.10.09 21:27

Juj, pokud nekdoo nejakem takovem sekaci vi, sup sem s nim:-) ale nic ve zlym, dost o tom pochybuju…mam Prahu celkem zmaknutou, ale vsude berou jen do komisniho prodeje…ani se jim uprimne nedivim…ja pred tydnem dosmejkala oooobr tasku veci po detech do sekace u nas a uz mam pry skoro vse prodane:-) co se neproda, tak jim tam snad necham zadaco, pac zpatky do bytu uz to taky nechci ani nahodou… Lucka

• Citovat
  • Upravit
22654
21.10.09 21:47
Anonymni píše:
Juj, pokud nekdoo nejakem takovem sekaci vi, sup sem s nim:-) ale nic ve zlym, dost o tom pochybuju…mam Prahu celkem zmaknutou, ale vsude berou jen do komisniho prodeje…ani se jim uprimne nedivim…ja pred tydnem dosmejkala oooobr tasku veci po detech do sekace u nas a uz mam pry skoro vse prodane:-) co se neproda, tak jim tam snad necham zadaco, pac zpatky do bytu uz to taky nechci ani nahodou… Lucka

A va jakým sekáči to do tý komise dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
22.10.09 07:55

Holky, pokud o něčem takovém víte, byla bych taky moc ráda. A klidně i ten komisní prodej - nevíte o nečem pokud možno v Modřanech nebo někde, kam se odtud dobře dostanu MHD? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
22.10.09 09:43

Katko - tak v Modřanech je např second hand u Medvídka nebo u Berušek
z jaký části Modřan jsi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
22.10.09 10:26

TP, a kde? To je super zpráva… A jen tam prodávají zboží, nebo se tam dá i něco odnést?
Bydlím v podstatě Na Beránku, býval hezký obchůdek s komisí dole na Sofijském náměstí, ale co se přestěhovali do pasáže, tak už tam komise není :(.
Jediný sekáček, co jsem teď našla, je kousek od kina, ale nevím, jak se jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
22.10.09 11:33

Katka - prodávaj i to tam můžeš nechat
Medvídek je nad Obi a Beruška jak jezdí tramvaje, tak v polovine kopce u garáží je panelák tak tam
Ale podmínky neznám .. ten Medvídek je hodně malej a paní zavalená .. Beruška je trochu větší a taky lehce zavalená …
a tak mám obavu zda se to tam prodá
Nejraději bych fakt byla, tady máte pytle, dejte mi peníze a dělejte si s tím co chcete :lol:

V sofijský pasáži je sekáč ? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
22.10.09 11:37

díky, kdyžtak se tam zajdu podívat a poptat…

právě že sekáč už tam není, byl, dokud byli nahoře :(. Jeden je kousek od kina, vedle Modřanské optiky. Myslím, že ulice je to Komořanská, ale to si nejsem jistá. Jako kdybys šla od kina k Albertu, tak dole v paneláku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
22.10.09 12:49

JJ už vím který myslíš … Katoki .. ale ten už je tuším zrušený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
22.10.09 12:53

ten u kina myslíš že je zrušený? 8O . já tam byla minulý týden…
ten na sofijáku je zrušený, to jo

omlouvám se, nějak netuším, co se jak jmenuje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
22.10.09 20:02

Katka - tak to asi myslíš ještě jinej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
22.10.09 20:27

TP - Vidíš, a mě se zdálo, že tu nic není :D . Nakonec asi budu muset podniknout nějakou průzkumnou výpravu, takovéhle informace se vždycky hodí… Bydlím v Praze „teprve“ půl roku, ale na objevování dětských sekáčků je nejvyšší čas, z poděděného už Ondra v podstatě vyrostl, tak budu muset začít pořizovat.
Za všechny tipy, kde co je (komise nebo sekáč s výkupem nebo bez) budu mooooc vděčná.
 Díky

A zakladatelce - omlouvám se za odbočení od přímého předmětu diskuze, ale i ten by mě pořád hodně zajímal - pokud někdo víte, kde vykpupí dětské oblečení za hotové a člověk už se o něj nemusí starat, sem s adresou! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
22.10.09 23:55

katka - omluva přijata :-) sem zakladatelka
taky by mne to hodně zajímalo .. ale jak jsem tak hledala tak je to asi hodně nereálný požadavek .. takže opravdu asi jen komise nebo MMB a musíš doufat, že vše prodáš

Jo a naproti Medvídkovi ten u OBI je ještě jeden sekáč .. taky moc pěkný věci tam mají ale nedělaj výkup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
23.10.09 09:42

Jé, vidíš, to jsem trdlo, jsem si nějak nevšimla, že si celou dobu píšu jen s tebou, nějak jsem nabyla dojmu, že jsem někomu „šlápla“ do diskuze :).
Díky za všechny info, kdybych přišla na něco zajímavého, dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárkaRúžičková
21.2.12 17:52

výkup oblečení

ahoj, může mi někdo poradit kam je možné odnést DÁMSKÉ zboží do komise či do odkupu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat