Kombinéza - kde koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3158
17.10.09 20:59

Kombineza kde koupit??

Ahojky holky, chtela bych poradit kde koupit kombinezu ve velikosti od 98. Je to docela problem, prosla jsme HM, CA, Chicco atd. Koukala jsme ted na MMB a tam teda jsou ,a le zas nejak neznam ty znacky a tezko odhadnout material.Mate nekdo zkusenost s YDI SKI kombinezama, pak jsme tam videla WOLF. Budu rada za kazde info diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
17.10.09 21:03

Tak tuhle otázku tet řeším už týden.Ham ,caa atd.. jsem obešla a výběr teda nic moc.také scháním nákou,ale nechci koupit žádnou co inzerujou na MMb jako značkovou a pak přijde nějaká z tržnice.Na ceně mi nezáleží,ale chci kvalitu,taky budu ráda za info kde sehnat a přidávám se ,snad to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
17.10.09 21:13

Ahoj,
zrovna dnes jedna holčina z naší diskuze psala, že v Pze na Smíchově otevřeli nový Hervis sport a mají tam super kombinézy. Nebo jsem koukala v Quelle taky mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.10.09 21:22

Tak ja jsem letos nakoupila na MMB komplet (bunda+kalhoty) a samostatnou bundu YDI SKI. Vloni jsem na MMB koupila jen oteplovacky a byla jsem moc spokojena. Takze letos uz jsem neresila a rovnou objednala - ciste provedeni, dobre vychytavky, vypadaji vyborne, takze, jestli obstoji material, budu jasat nad pomerem cena/vykon. Je fakt, ze dcerka je uz vetsi (5 let) a braly jsme komplet hlavne na lyze a sankovani, takze nevadi, ze nejsou uplne naducene, ale zateplene jsou akorat. Jsem zvedava, co napisou ostatni, a doufam, ze mi nekdo nezkazi radost :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
17.10.09 21:28

Ahoj, já mám se snačkou YDI SKI výborný zkušenosti. Vloni jsem měla oteplováky a bundu pro starší dceru, letos jsem koupila pro mladší kombinézu a vypadá taky super. A zase oteplováky pro starší. Nekoupila jsem to teda na MMB, ale přímo v obchodě, vyšlo to dokonce o pár korun levněji. Tak doufám, že budu letos zase tak spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
17.10.09 21:35
RenkaH píše:
Ahoj, já mám se snačkou YDI SKI výborný zkušenosti. Vloni jsem měla oteplováky a bundu pro starší dceru, letos jsem koupila pro mladší kombinézu a vypadá taky super. A zase oteplováky pro starší. Nekoupila jsem to teda na MMB, ale přímo v obchodě, vyšlo to dokonce o pár korun levněji. Tak doufám, že budu letos zase tak spokojená.

A je ten material pevny??A velikosti sedi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
17.10.09 21:49

JJ, materiál je pěknej, pevnej. Jen se mi teda vloni líbily ty oteplovačky trochu víc, byly i víc vyteplený. Co se týče velikostí, tak bunda sedí dobře, oteplováky jsem musela vzít větší. Starší dcera nosí normálně tak 110/116, ale oteplováky jsem vzala raději 116/122. Kombinéza pro mladší si myslím odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
17.10.09 22:19

Syn měl termokalhoty téhle značky a byly super. Příjemný materiál, vypadá jako tenký, ale perfektně hřeje. Bezvadně ušité, krásně seděly. Proto jsem objednala bundu + oteplovačky a kombinézu a doufám, že mě nezklamou.
Co se týče číslování, přišlo mi to o dost menší než udaná značka. Dělají dvojčísla, takže např. 116/122 a odpovídá to tak menší 116. Je dobré si raději změřit požadované cm.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.09 23:45

Jenom podotknu, že Ydi ski jsou vietnamci, takže nemusíš nikde objednávat, určitě je najdeš u vás na tržnici. Jsou už totiž úplně všude :evil: . Já jsem kvůli tomu koupila Wolf. Cenově srovnatelné, kvalita pěkná, výroba v Polsku. Jen velikosti si musíš poměřit. Radka

• Citovat
  • Upravit
48576
18.10.09 00:03

Tak já také měla za to že Ydi ski a také PENG MING
jsou vietnamci jak píše In
Já jsi myslím že kombinézky pod 500kč(nevim za kolik se tedy prodávají Ydi ski),nemužou být zase tak kvalitní a raději koupím kvalitní.Na ty wolf jsem koukala,mají docela pěkné.Nevíte například jaké jsou Puma Adidas a takové ty známé značky?
Anonymní odpovídají ty wolf klasickým velikostem?Nejsou moc naducané?Nechci aby malej byl jak vycpanej sněhulák a aby se mohl pohybovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.09 00:18

Kamčo s Adidas nebo Pumou zkušenosti u dětských kombinéz nemám, protože nemíním dětem kupovat takhle drahé oblečení, když potřebují každou chvíli jinou velikost a nemají žádné speciální požadavky, jen se zkrátka chtějí válet ve sněhu… Kombinéza Wolf mi nepřijde nijak neforemná, ani příliš naducaná. Ten materiál mi přijde celkem poddajný, žádné prkno. Ale opravdu dej pozor na velikosti a přeměř dítě. Na MMB, kde jsem nakupovala já mají uvedenou délku nohavid, rukávů, šířku pasu. Radka

• Citovat
  • Upravit
388
18.10.09 07:46

Letos jsem taky nakoupila na MMB a jsem moc spokojená. Koupila jsem komplet na lyže Kenvelo, kombinézy Topolino a Impidimpi a myslím, že svůj účel splní. Zatím budem jen pokoušet lyže, jinak bobovat a válet se ve sněhu, myslím, že je zbytečné kupovat superkvalitu na to, aby šel člověk s děckem na hodinu na boby, ale pokud je někdo na horách 5× za zimu nebo tam bydlí, tak to je něco jiného.
Jo a loni jsme měli Peng Ming a byli jsme taky spokojení. Přesně na to chvilkové válení stačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
18.10.09 09:51

Já teda nechci anonymní kazit radost, ale značku Wolf mají u nás všichni vietnamci v okolí, podobně jako Kugo, je to stejný výrobce.
Měla jsem už oblečení značky Wolf, Kugo i YDI Ski a musím říct, že materiálově i způsobem provedení mně prostě YDI připadá nejlepší. Jak už někdo psal, na takový to povalování a bobování naprosto super.
Je jasný, že pokud někdo jezdí celou zimu na hory, asi se investovat vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.10.09 10:13

A znáte někdo značku J.J.W. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
18.10.09 10:20

Ahoj,
jen jsem chtěla napsalat že wolf taky seženete u vietnamců - teda jak kterých, někteří ho taky prodávají :wink:
A myslím, že to docela stačí, náš malej dokonce ani nemá kombinézu, ale soupravu oteplováky+bunda, značka nevím ze sekáče a už v tom užil jednu zimu a ještě užije druhou. Na hory jezdíme a stačí mu to, co promáčí, to do druhého dne uschne :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat