Kombinéza - kde koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2649
18.10.09 12:04

Já měla za to, že YDI Ski je italská značka, koukla jsem na cedulky a je tam Made in China, jako skoro všechno oblečení … Nicméně ty termokalhoty byly bezva a střihově seděly perfektně a vypracování bylo taky krásné. Žádné křivé švy, koukající nitě, atd.
Jinak syn měl teď 2 zimy kombinézu z CA a s tou jsme byli taky moc spokojeni, seděla bezvadně.
Kombinézu od Wolfa jsme měli taky a ta nebyla nic moc. Hodně tlustá, dlouhé rukávy, krátké nohavice bez sněžného pásu a střihově špatná. Kdybychom zapli zip až nahoru (což nešlo), tak by mu končil někde u nosu. Ohrnout to nešlo.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.10.09 12:13

V Intersportu mívali taky kombinézy od značky Etirel už od 92 tuším. Letos nevím, ale my od týhle značky synovi kupujeme lyžařskou soupravu 3 rokem a je bezvadná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.09 11:06

koupila jsem za tisicovku kombinezu 3v1 tudiz bunda a kalhoty plus se to da sepnout dohromady, coz vyuzijeme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.10.09 11:07
Anonymni píše:
koupila jsem za tisicovku kombinezu 3v1 tudiz bunda a kalhoty plus se to da sepnout dohromady, coz vyuzijeme.

zapomnela jsem napsat, ze v Tchibu :-) a je moc pekna.

• Citovat
  • Upravit
5527
19.10.09 15:12
Anonymni píše:
Anonymni píše:

Jo, přesně tu stejnou jsem kupila pro naši Háňu. Měli ji ve dvou provedeních - modrou a růžovou. Koupila jsem modrou, protože růžová mi už dost leze krkem ;) Už se těším, až ji vyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
24.10.09 14:29
lulje píše:
Anonymni píše:
Anonymni píše:
Jo, přesně tu stejnou jsem kupila pro naši Háňu. Měli ji ve dvou provedeních - modrou a růžovou. Koupila jsem modrou, protože růžová mi už dost leze krkem ;) Už se těším, až ji vyzkoušíme.

Ahoj, máme totéž a přijde mi dost tenká, takže určitě budu ještě kupovat nějakou další kombinézku :roll: Ale jinak je nádherná a „vychytaná“ :wink:

Jinak loni jsme měly skvělou zkušenost s Coccodrillo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.09 23:33

kombinéza YDI

Ahoj, minulou zimu jsem koupila na MMB kombinézu YDI SKI. Měli jsme od této značky rukavičky a byli super, tak proto jsem pátrala i po kombinéze. Na hory jsme jezili dost často, náš Adámek se učil lyžovat. Ani jednou se mu kombinéza nepromočila, náhradní jsme vůbec nepoužili. S kombinézou jsme byli na 100% spojený. Nekupuji za každou cenu levné věci, u vietnamců skoro nic. V tomto případě jsem byla mile překvapená, že poměrně levné oblečení může být i kvalitní. Co se týče velikosti, máme velikost 104/110 a myslím, že odpovídá 104. Synek měří letos 103 cm a ještě mu je. Minulou zimu ji měl trochu větší, ale vůbec to nevadilo. Naducaná není, teplá ano a sedí dobře. Toť naše zkušenost. Letos budeme kupovat i oteplovačky od této značky.

• Citovat
  • Upravit
Dominika Soretová
1.4.10 22:27

Ahoj, zkus www.tribraskove.cz Nakupuji tam už dlouho, a zatím tm měli všechno, co jsem pro kluky potřebovala. Hezký den

Dominika Soretová

• Citovat
  • Upravit
sonelly
14.10.10 20:24

wolf je taky z tržnice a žádné Polsko, ale pěkně Čína jako vše ostatní
ydi ski má lepší materiál i cenu :-)

• Citovat
  • Upravit
jarunnka
18.10.10 23:17

YDI

taky jsem se dívala na tuhle kombinézu a je mi úplně jedno,že je od vietnama,pro mě je hlavní aby se nepromočila a na to se chci zeptat jestli opravdu nepropustí vodu.Poslední kombinézu jsem koupila v KIKU a ta byla za 30 minut ve sněhu celá promáčená.Tak jestli ji má někdo vyzkoušenou a bude tak hodný a písne.Děkuji moc :wink:

• Citovat
  • Upravit
970
25.11.10 17:42

Kupujete dětem kombinézy vyteplené fleesem? Koukala jsem třeba na tu Ydi nebo Wolf, obě jsou jen s lesklou podšívkou, stačí to? Doma si samozřejmě můžu dítko obléknout jak chci, ale ve školce se s tím nepářou. Což samozřejmě chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
27.11.10 23:01

My máme osvědčenou zimní výbavičku vždy z Topolinna,tj.Německá značka a vše krásně propracované a kvalitní.objednáváme přes MMB a nikdy žádný problém nebyl.Bude to naše třetí zima s touhle značkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenůtek
30.11.11 21:46

Také doporučuji YDI, měli jsme ji vloni a letos budu objednávat větší, je to celkem kvalita za rozumnou cenu :palec: … Ivana

• Citovat
  • Upravit
15492
3.1.17 23:55

Kde koupit kombinézu pro 5letou? Nevíte náhodou o nějaké akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
4.1.17 00:01

@Sára Že se tedy vtírnu, ale mám po dceři Reimu 98, odpovídá 104, kterou jsem zjistila že je jí krátká, měla ji loni 2×, pokud by jsi chtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat