Co na zimu pro 2letou holčičku?

1209
17.9.09 14:43

Co na zimu pro 2letou holčičku?

Ahoj všichni, můžete mi poradit, kolik toho potřebuje na zimu dvouletá holčička? Už jsem jí objednala kombinézu, v pase má zip, takže lze nosit bundu a kalhoty zvlášť. Ale stejně asi bude potřebovat další bundu a kalhoty, když si tu první při dopoledním bobování promáčí :D … A další dotaz - musí být na zimu (mám na mysli cca -5° :P ) rifle podšité fleecem nebo stačí bavlna? A ještě poslední dotaz - kolik potřebuje botiček?

Budu ráda, když se podělíte o zkušenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
17.9.09 14:51

ahoj,
dcera měla jednu kombinézu, a pak bundu + oteplovačky. V takové zimě jsem teda i pod zateplené kalhoty většinou dávala ještě punčocháče. Botičky měla jedny kožené s kožíškem a jedny sněhulky. Stačilo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
17.9.09 14:58

Stejne jako Anette - meli jsme kombinezu, pak kalhoty+bundu, dziny a jine kalhoty mel vyteplene a davala jsem pod ne puncochy.
Boty dvoje, jedny s kozichem kozene, druhe snehule. A pak dostatecnou zasobu rukavic. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.9.09 15:04

Ja jsem pro ni mela 1 kvalitni bundu , jednu podedenou kombinezu na blbnuti ve snehu a dvoje podsite kalhoty bavlnou (pod ne puncochace). Boty jedny - takove ty turisticke s membranou od Fare, nechala jsem si poradit od prodavacky, a byly vynikajici. Do nich jedny ci dvoje termoponozky, zima v nich nebyla, nepromacely se a vydrzely potom se slabou ponozkou do dalsiho podzimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
17.9.09 15:29

Ahoj, Sárinka měla to samý jako Anette.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.9.09 16:22

kombinézku
oteplováky a bundu (já budu ale dávat gumové kalhoty a pod to termokalhoty), když to nepůjde, koupim oteplováky v zimě (doufám :))
boty plánuju jedny kožené, max. s kožíškem a jedny goratexové (už máme). pak mám termokalhoty, někdy pod ně dávám punčochy, někdy ne. hodně jezdíme na hory, takže ještě moira a termopunčochy… a moirové ponožky… dobré rukavice, min. dvoje.

(už vloni jsme měli podobnou výbavu, takže letos jsem to jen trochu rozšířila ale jinak skoro stejné..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.9.09 16:49

Bára měla vyteplený kalhoty a zimní bundy, pod to podle potřeby punčochy, mikča, šála místo roláku. Kombinézu jsme prvně kupovali teď na přelomu roku. Aneta bude mít věci po Báře, takže kalhoty a bunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
17.9.09 22:42

Jéé tato diskuze mi opravdu padla velmi vhod. taky to teď pořád řeším, jen mám obavu z čůrání. dcera je už bez plen, ale ještě není na tom tak dobře aby třeba vydržela a nepustila delší dobu. Tak jsem se chtěla zeptat jak jste to řešili s kombinézou ? Dávali jste plínu, nebo dávali kombinézu dolů? Díky moc za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.9.09 08:20

Nedávala bych určitě plenu. Může si zvyknout (ale samo nemusí)
No tím, že jsme kombinézu fakt neměly, tak to problém u nás nebyl…já bych byla pro ty kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
18.9.09 14:12

Ahoj, děkuji všem za příspěvky! :wink: Ještě mám další dotaz. Předpokládám, že delší trasy budeme ještě jezdit kočárkem, myslíte, že využijeme fusak nebo stačí třeba deka a nánožník?

Děkuji … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.9.09 21:07

mam holku o kousek mladší. Mám fusak z loňska, tak možná. Jinak jako u starší oblečení, deku a max nánožník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat