Pletení pro začátečníky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pleteni pro zacatecniky
Naucili jste se nekdo plest podle internetu? Cekam miminko a chtela bych si kratit dlouhou chvili pletenim oblecku. Proto bych chtela zjistit jestli se to nekomu povedlo jen za pomoci internetu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonymní píše:
Naucili jste se nekdo plest podle internetu? Cekam miminko a chtela bych si kratit dlouhou chvili pletenim oblecku. Proto bych chtela zjistit jestli se to nekomu povedlo jen za pomoci internetu.
jasně na netu je spousta návodů a videí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se podařilo háčkování jen za pomoci youtube, návody na pletení tam určitě najdeš taky. ![]()
Ale jinak myslím, že na to zas tak speciální kurzy nejsou, základy pletení umím, kdybych se do toho chtěla pustit „odborněji“, volila bych spíš ta videa než prapodivné malované návody v knihách.
- Citovat
- Upravit
A nebo někoho kdo ti ukáže jak se plete hladce a obratce a to je v podstatě všechno to ostatní přijde časem samo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted tu koukam na youtube sice tu vidim pleteni hladce a obratce ale nikde nevidim navod na zadny konkretni oblecek, chtela bych zacit pro zacatek treba s rukavickama pro miminko ale zadny takovy navod nikde nemuzu najit… mate nake typy na internetove stranky prosim?
- Citovat
- Upravit
Hladce, obrace mě naučila maminka snad už v 10 letech, i dlouhé sloupky. Ale nevěnovala jsem se tomu. Ve 20ti mě to opět chytlo a začala jsem se učit sama podle videí a obrázků. Teď si upletu nebo uháčkuji cokoliv, nebojím se ani norského vzoru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://m.youtube.com/user/eliZZZa13
Nevim jestli ma i rukavice, ale mívala spoustu návodů, v němčině
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste bych se chtela zeptat jake jehlice zvolit pro zacatek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ted tu koukam na youtube sice tu vidim pleteni hladce a obratce ale nikde nevidim navod na zadny konkretni oblecek, chtela bych zacit pro zacatek treba s rukavickama pro miminko ale zadny takovy navod nikde nemuzu najit… mate nake typy na internetove stranky prosim?
mimibazar, tam je toho přehršel.
- Citovat
- Upravit
@tvetinka jehlice si vybíráš podle síly vlny a podle toho jak utahuješ při pletení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit