Forma na výrobu betonového chodníku - Slevomat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Forma na výrobu betonového chodníku- Slevomat
Ahojky, narazila jsem na slevomatu na nabídku, kdy si koupíte plastovou šablonu a pak už si sami vyrobíte betonovou dlažbu. Jen by mně zajímalo, jestli už někdo tuto dlažbu z této formy dělal. Jestli je to opravdu tak jednoduché, jak oni ukazují na videu. chystáme se dělat zpevněnou plochu okolo domu, kdy budeme mít dlažbu jen ve vjezdu a to tak, že to bude jen tam, kde se bude vjíždět autem, jen pásy cca metr široké a chodníček okolo domu. Tak jestli má cenu to kupovat a dělat se s tím. Díky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na chození asi ok, ale pokud budete jezdit autem tak to popraska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pexeso právě, že jezdit autem, takže to asi nebude to pravé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych že nee. tedka jsme kupovali takovou betonovou zatravnovaci dlažbu. a dokonce ji dělají dva druhy. pro chůzi a pro auta. ta pro auta je silnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu šablonu máme, ale nikdy nemůžeš dosáhnout v domácích podmínkách takové pevnosti betonu. Ale na chození je to pěkné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě říkal přítel když jsem nad tou formou přemýšlela (jako že sem na mateřský a že byh zámkovku udělala doma levnějc ) že je to hrozná piplačka a že bych na to potřebovala nějaký sklepávací stůl (či jak se to jmenuje) a že bez něj to pořádně neudělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky za rady. Asi to opravdu bude jen na chodníčky a ne na dlažbu, po které se bude jezdit.Ale na tom videu to vypadá moc jednoduše a hezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nataluska Ahoj, už je to nějaký ten měsíc…Prosím tě, jak jste dopadli s betonovými chodníčky? Respektive, co formy? Co výroba? Co použití chodníčků? Už jste něco vyráběli? Také jsem koupila dvě formy.Ale než jsme se pustili do díla mluvili jsme s pánem co to má doma na dvorku a je nešťastný
Co vy? Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pája32 ahoj, neobjednávala jsem nic. Jak to manžel viděl, tak povídal, že možná nějaký okrasný chodníček možná, ale jinak to bude na nic, bude to praskat, takže poradit nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit