Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, dnes mi u dr potvrdili plicní chlamydie, jak moc je to infekční, a když budu přelečená můžu to znova dostat. Chodím do práce tak jestli raději zůstat doma…
Mně říkal primář plicniho, ze kdyz se projdu u nas na náměstí, tak pulka lidi je bude mít. Normálně jsem chodila do práce. Jednou za rok mam problemy s kašlem a pomahaji mi jen antibiotika, co jsou na ty chlamydie.
Chlamydie jsou zákeřná nemoc. A jestli se léčíš, tak buď doma ať nenakazíš kolegy. Za takové svinstvo ti nikdo nepoděkuje. Jedno z dětí se nakazilo při týmovém sportu. Donesl to jeden a do měsíce je měli všichni.
@vokishka protože jsem to nedopsala, omlouvám se.
Nevěděla jsem, že jsem nemocná ( trochu jsem kašlala) mám za sebou první dávku očkování proti kovidu… Snad to bude v pohodě
@divine woman mám už za sebou jednu dávku antibiotik. To už bych infekční být neměla ne? Nevím jak to je… ![]()
@Barbora77 píše:
Ahojky, dnes mi u dr potvrdili plicní chlamydie, jak moc je to infekční, a když budu přelečená můžu to znova dostat. Chodím do práce tak jestli raději zůstat doma…
Já fakt žasnu, co jsou lidi zač.
@Zumpa píše:
No mne zjistili chlamydie a rozhodně mi doktor neschopenku ani nenabidl
@Barbora77 Jestli chodíš do práce s antibiotiky, tak si zaděláváš na další zdravotní potíže.
@vokishka píše:
No mne zjistili chlamydie a rozhodně mi doktor neschopenku ani nenabidl
Takový doktor by potřeboval flákanec ![]()
@Zumpa píše:
Souhlasím, ale na druhou stranu divme se jim. Když nemocenská je sproste slovo i ve zdejších diskusích.
Prostě makej do umění a nezapomeň při tom nakazit stovky dalších nic netušících lidí… ![]()
Nenabídne..nenabídne..když des do krámu taky si koupíš jen to co ti nabídnou? Někdo si místo neschopenky radši bere dovolenou nebo neplacené volno…když chceš neschopenku tak si o ní prostě musíš říct.. tecka…doktoři nemají věšteckou kouli ani neumí číst lidem myšlenky… ![]()