Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju rychlou radu. Ráno jsem si chtěla vzít přášek a omylem jsem sežrala synův Ritalin![]()
Svůj prášek jsem si radši nevzala (Gilenya) Nemůže mi to něco udělat? Můžu řídit? Jsem úplně pitomá
Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů
Při užívání methylfenidátu se mohou objevit závratě, ospalost a poruchy vidění. Pokud se takové nežádoucí účinky objeví, může být nebezpečné provádět jakékoli rizikové činnosti, jako je řízení dopravních prostředků, obsluha strojů, jízda na kole nebo lezení po stromech, až do té doby, než si budete jisti, že Vy nebo Vaše dítě jimi nemůžete být ovlivněni.
https://www.google.com/search?…
přímý odkaz to nechce pustit
@aquarian Díky radši hodinku počkám zatím mi nic není naštěstí, jen mi buší srdce, ale to může být ze stresu ![]()
@Anonymní píše:
@aquarian Díky radši hodinku počkám zatím mi nic není naštěstí, jen mi buší srdce, ale to může být ze stresu
Jak je? Zvládla jsi to?
@Kipa22
Naštěstí jsem to přežila, syna jsem ze školy, ale radši omluvila, vozím ho celkem daleko a nechtěla jsem nic riskovat ![]()
@Anonymní píše:
@Kipa22
Naštěstí jsem to přežila, syna jsem ze školy, ale radši omluvila, vozím ho celkem daleko a nechtěla jsem nic riskovat
A mohu se zeptat, jaké jsi s tím Ritalinem jako zdravý člověk měla pocity?
@Kipa22 Díky googlu (a zoufalým manželkám) jsem čekala nějakou jízdu kdy budu mít mega energii, ale žádný extrém to nebyl. Byla jsem trošku víc akční, ale pak odpoledne jsem dvě hodiny prospala a po probuzení jsem byla jak přejetá parním válcem ![]()
@Anonymní píše:
@Kipa22 Díky googlu (a zoufalým manželkám) jsem čekala nějakou jízdu kdy budu mít mega energii, ale žádný extrém to nebyl. Byla jsem trošku víc akční, ale pak odpoledne jsem dvě hodiny prospala a po probuzení jsem byla jak přejetá parním válcem
Ahoj, potřebuju rychlou radu. Ráno jsem si chtěla vzít přášek a omylem jsem sežrala synův Ritalin
Svůj prášek jsem si radši nevzala (Gilenya) Nemůže mi to něco udělat? Můžu řídit? Jsem úplně pitomá