plíseň na přirození u holčičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
31.12.07 13:42

plíseň na přirození u holčičky?

Ahoj, potřebovala bych prosím poradit, moje tříletá dcera má od včerejška slabý nažloutlý výtok a okolo přirození načervenalé a drobné pupínky, které ustupují po namazání Bepanthenem, myslíte, že by se mohlo jednat o plíseň?díky Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2434
31.12.07 14:07

Ahoj,
nedokážu odhadnout, jestli by to mohla být plíseň, nemám s tím žádné zkušenosti. Ale myslím si, že by to mohla mít i opruzené. Že by plíseň ustupovala po Bepanthenu se mi nezdá. Zkus jí udělat koupel v hypermanganu nebo v heřmánku, ten hypermangan by byl asi účinnější. A pak zase namazat tím Bepanthenem, taky ho u dcerky používám, když má pipinku zarudlou.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
31.12.07 14:09

Ještě mě napadlo, že by mohlo jít o kvasinkovou infekci. Pokud by se to zhoršovalo, namaž ji Canestenem.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
31.12.07 15:27

Já bych to i nakombinovala.

Dát doslova pár zrníček hypermanganu do vany s vodou (velmi velmi jemně růžové, aby nedošlo k popálení pokožky), chvíli ji tam koupat a pak to namazat Canestenem. Jako desinfekci lze používat i černý čaj.

Co nejvíc bych to nechala dýchat.

Holka měla velmi nepříjemně zarudlou pipinku a stěžovala si na bolení, za pár dní bylo po všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.1.08 13:19

Nevim, o co by u tve holcicky mohlo jit, sama mam totiz kluka a ten ma pro zmenu exem na pimpaskovi, takze sama bojuji s pupinky na jeho prirozeni. Pamatuji si ale sama, ze mi moje maminka prestala davat peny do koupele, protoze jsem jako mala holka vzdycky potom mela paleni v intimnich oblastech a nekdy i vytok. Tak jestli davas nejake peny do vody na koupani,bacha, dokaze to desne drazdit. S tim vytokem bych kazdopadne konzultovala lekare. Muze jit o kvasinky, nebo bakterialni infekci a u tech je lecba docela jina. Koupeli v cernem caji ale nic nezkazis. Snad to brzy prejde.
Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+