zánět dásní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9548
29.12.07 19:44

zánět dásní?

Ahoj holky, potřebovala bych radu: malá měla v PO a ÚT teplotu přes 39, v ÚT se jí vyrazil opar, tak jsem si myslela, že je to od toho. Navíc jí bylo trochu cítit z pusinky, taky jsem to přičítala oparům či aftům. Od ST už teploty neměla, jen snad jednou kolem 37 no a dneska znova přes 39 :-( Navíc jsem si všimla, že má hodně zarudlé dásna kolem zoubků, celý týden moc nejí, občas pije, občas ne.. Mám s ní zítra vyrazit na pohotovost nebo zase čekat do ST na naši pediatričku? jenže už jsem čekala tento týden, teplota spadla, tak jsem si říkala, že je to ok. Teplota se daří srážet Nurofenem a Panadolem, ale mám strach, aby se jí z toho nevyklubal nějaký zánět dásní nebo něco takového :( Mažu Kamistadem, heřmánkem…
Zase si říkám, ať mě na pohotovosti neseřvou, proč jsem tak dlouho čekala a nešla ke svojí Dr.
Nechci panikařit ani nic zanedbat.
Díky Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
29.12.07 21:40

Ahoj Ivo,

nejspíše to bude nějaká viróza, kterých je teď všude plno. Ale být na tvém místě, tak bych raději na tu pohotovost vyrazila. Píšeš, že malá moc nepije a to není dobře. To je jen můj názor. Držím palce :wink: , ať jste brzy zdraví!

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
29.12.07 23:50

Ivunko, a nemá malá v pusince taky afty? Nám takhle začala stomatidida, dcerka měla vysoké horečky, pak plnou pusu aftíků, oteklé dásně a bylo jí cítit z pusinky. Vůbec nejedla a sotva pila. Je to virového původu, nejlepší vytírat pusinku takovou tou fialovou vodičkou, dásně jsem potírala i Baby dentem. Hlavně srážej horečku nad 38, nic jiného skoro dělat nemůžeš, chce to čas. Ale dr by ji určitě vidět měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
30.12.07 11:30

Holky, díky za odpověď, teplotu srážím, mažu čím se dá, zítra zkusíme, jestli náhodou neordinuje naše dr a když tak asi vyrazíme na pohotovost…
Děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+