nosni mandle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
27.12.07 21:08

nosni mandle

dobry den chtel jsem se zeptat zda mate zkusenosti s nosnima mandlema?Je nam doporuceno poslat dceru na nosni mandle…je nasi dceri 5 let a duvod vyndani je ze ma neustale silne kasle a rymu…jak dlouho trva pak leceni po operaci,zda to detem pomuze?A zda mate zkusenosti s jinym vyndanim mandli?Predem dekuji…P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
28.12.07 08:01

No právě včera, jsem byla s malou (taky 5 let) u dr. na kontrole a konzultovali jsme to spolu. Když byl syn (nyní 17,5 roku) malý, trpěl opakovanými záněty průdušek a byl neustále na antibiotikách, nám se to táhne druhý měsíc (třetí ATB), po vytažení mandlí měl klid. Tak jsem chtěla vědět, jestli i s malou to projít, takže po doléčení na ORL a uvidí se. Někdo má zvětšenou mandli a neumí dýchat nosem nebo chrápe u malé to, ale tak není. Tak jsem zvědavá, jak dopadnem, navíc jsem slyšela, že prý všude u zákroku neuspávají, tak jsem chtěla vědět názor maminek z Ostravy, kde případně s dětma byly a jestli byly uspané. Jinak vím, že se jde snad 2× na kontrolu a tuším, že 14 dní by mělo být dítko doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.12.07 14:43

Ahoj,
v říjnu jsem psala na tohle téma deníček: https://www.emimino.cz/…s/story/5838 tak si počtěte ;-) Jinak za nás můžu potvrdit, že operace pomohla a zlepšila Tomíkův stav o 100%! Před operací chytl kdeco, rýmu měl v podstatě pořád…Na odstranění mandle byl na konci září, stejný rok v září nastoupil do školky a KLEP KLEP KLEP až do teď byl jen jednou nemocný - kašel, rýma, což je, myslím, v kolektivu neustále chrchlajících a snoplících dětí docela úspěch.

Anulko - myslím, že se to snad všude dělá pod celkovou narkozou, na Fifejdách určitě, my jsme byli ve F-M. Po zákroku má dítě být týden mimo dětský kolektiv, pak následuje kontola na ORL a pak může zas do školky (školy). Tomík šel přesně po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
25.1.08 19:04

Tak už to máme za sebou, byli jsme v nemocnici v Třinci SOSNA a všem tuto nemocnici můžeme jen doporučit. Zároveň posíláme obr dík a pochvalu, všem sestřičkám na DCOL (dětské centrum operační léčby). Vybavení super, u všech pokojů vlastní sprchy+WC, telka na pokoji samozřejmostí. Sestřičky byly skvělé, na chodbách obrázky, kolotoč. No a slova Elišky, když nás propustili? „Proč tu ještě nemůžeme zůstat“, tak to myslím hovoří za všechno. Jo a čekací doba běžně tak měsíc, my jsme byli objednání za týden (někdo zákrok odřekl), v Ostravě ve fakultce termín na konec března, na Fifejdách polovina května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí