Plíseň nehtů na noze. Co vám pomohlo?

Anonymní
19.4.11 13:47

Plíseň nehtů

Ahoj,potřebovala bych poradit,co na plíseň nehtů na noze.Zkoušela jsem toto:
http://www.mj-krasazdravi.cz/…e-mykozy-4ml
Ale moc to nezabralo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22048
19.4.11 13:56

A máš to Ty nebo dítě?

Jestli Ty, tak možná zkus Canespor, na ten jsem slyšela docela dobré reference.

Ale jestli dítě, tak bych neexperimentovala a šupajdila na kožní.

EDIT: asi Ty, když to píšeš do „zdravotní potíže dospělých“… sorry :oops: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.11 14:00

To by mě také zajímalo, co z volně prodejných prostředků opravdu funguje.
Já zkoušela mast Clotrimazol AL, sprej Candibene, koloidní stříbro a tzv. chytrou houbu Pythium oligandrum.
Všechno zabralo tak na 1 - 2 měsíce, nehet začal hezky dorůstat zdravý pak se to najednou během pár dní zase rozlezlo na celý nehet zpátky :cert: :zed:.
Ale konečně už nejsem těhotná ani nekojím, takže asi naklušu k doktorce a budu doufat, že dá něco, co to opravdu vyléčí.

• Citovat
  • Upravit
5320
19.4.11 14:54

určitě zajdi na kožní. Všechny tyhle volně prodejné léky jsou naprd, pokud už se Ti plíseň hodně rozjela. Vím, o čem mluvím, zkoušela jsem mnoho let různé mastičky a spreje, ale chce to komplexní léčbu. Dostala jsem u kožní nějaké prášky a za 2 měsíce bylo vidět, jak rostou krásné nehty. Úplné vyléčení očekávej za cca 3/4 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.4.11 15:48

Ahojky,
tak ta tužka co je v odkaze je na nic-vlastní zkušenost.Pokud nejsi těhotná-jak píšeš nejsi-tak doporučuju Canespor,taky vlasní zkušenost.Léčba je ale tak opravdu na 1/2 roku.Dá se koupit volně.Nebo podle rozsahu pak jít k lékaři,jak už bylo výše psáno.Ale Canespor můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.4.11 15:49

myslim, ze na tohle volne prodejne leky nepomuzou. mozna jeste tak na svedeni kuze mezi prsty, ale na bile nehty uz asi ne. na koznim ti daji leky, jsou to docela dryaky a dost drahy, takze treba obvodak je nepredepise (ale pojstovna je hradila). je to lecba na vic mesicu, ale pomuze to :wink: ruzna kapicky a tak jsou potom spis jen podporu a udrzeni vysledku lecby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.11 16:52

Tady zakladatelka-plíseň mám já,na obou palcích u chodidla,na jednom více,ne druhém méně.Těhotná nejsem a ani už nekojím.
O té chytré houbě jsem uvažovala,ale asi nakonec stejně budu muset na kožní,abych do léta měla pěkný nohy do pantoflí :-?

• Citovat
  • Upravit
3040
19.4.11 18:29

Savo a jedině savo. Chytla jsem to jednou (asi ve fitku). Žádný masti na to nepomáhali, až jsem si dělala savový lázně. každý večer. Savo proti plísni do teplé vody a čachtat. během 14 dnů byl vidět výsledek. jak nehet odrůstal, tak byl už zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
19.4.11 18:32

Lemaz a jaké savo a v jakém poměru, prosím a děkuji ti za odpověd, plísen mám na obou nehtech dolních končetin, hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
19.4.11 18:45

Měla jsem normální vandlík. Dala jsem zhruba do poloviny vodu a pak tak 2-3 uzávěry sava. Postupně snižovala. Koupila jsem si klasické savo proti plísním. Jednou jsem měla i to "Ničí 99,9% bakterií) - přišlo mi, že fungovalo stejně.
Nohy jsem v tom čachtala, dokud mi byla voda příjemná, pak je nechala na vzduchu oschnout a pro jistotu namazala mykoseptinem. Tahle kombinace funguje skvěle. Jo a ještě si musíš vyprat veškeré boty, pantofle - prostě vše. A vystříkávat. Co se dalo savem, tak jsem vzala savem, co ne (odbarvení), tak jsem stříkala sprejema proti plísni.
Vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
19.4.11 18:53
lemaz píše:
Měla jsem normální vandlík. Dala jsem zhruba do poloviny vodu a pak tak 2-3 uzávěry sava. Postupně snižovala. Koupila jsem si klasické savo proti plísním. Jednou jsem měla i to "Ničí 99,9% bakterií) - přišlo mi, že fungovalo stejně.
Nohy jsem v tom čachtala, dokud mi byla voda příjemná, pak je nechala na vzduchu oschnout a pro jistotu namazala mykoseptinem. Tahle kombinace funguje skvěle. Jo a ještě si musíš vyprat veškeré boty, pantofle - prostě vše. A vystříkávat. Co se dalo savem, tak jsem vzala savem, co ne (odbarvení), tak jsem stříkala sprejema proti plísni.
Vyzkoušej.

asi jsem blbá, ale prosím tě co je to vandlík? a jakým sprejem proti plísni jsi to stříkala? díky, tvé rady nad zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
19.4.11 19:07
romype píše:
lemaz píše:
Vyzkoušej.
asi jsem blbá, ale prosím tě co je to vandlík? a jakým sprejem proti plísni jsi to stříkala? díky, tvé rady nad zlato.

Vandlík - velká miska, kam se ti vejdou nohy. Lavor. Koupila jsem si Burgit - ochrana proti plísni, myslím, že v kauflandu. Ale můžeš si koupit jakýkoli sprey na plíseň do bot nebo i na nohy (nekupuj drahé - je to zbytečné), mají v drogeriích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
19.4.11 19:19

Díky za informaci LEMAZ, snad mi to pomůže, blíží se léto, vždycky jsem nehty lakovala na tmavorudo, aby to nebylo vidět, tak snad mi to pomůže jsi hodná díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miri2
29.6.11 12:52

nehty-kůže

Ahoj všichni, prosím, poraďte mi, mám na nohou u 2 prstů nehet, který vyrůstána sp.straně s kůží, je takový ztluštělý, zvrchu na nehtu není nic vidět,ale zepředu.Poraďte - děkuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.11 14:18

Mela jsem krasne zdravy nehet…mela jsem mezi prsty ekzem(takovy pupinky,ktery prasknou)tak se mi to dostalo na prst a z toho mi vyrusta skaredej nehet s dolikama a deformovanej.To neni plisen?Co to je?A jak to mam lecit?Jinak ostatni nehty mam pekny,jenom ten jeden na ruce.Karl…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí