Plisen v pracce

9130
14.9.07 15:15

Plisen v pracce

Ahoj,
prosim o radu, mam pracku asi tri roky a co je maly, pouzivam ji temer denne a zacala se mi delat plisen v supliku na prasek. Myju ji pomerne casto, suplik nechavam otevreny, ale uz nevim co s tim, obcas ji proleju savem, ale to nepomaha.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.9.07 15:27

Zkus se podívat do manuálu, u většiny praček jde ten šuplík vytáhnout , to by se Ti pak lépe mylo. Já peru cca 5 praček týdně a asi tak 1× za týden to vytáhnu a pořádně vymyju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
14.9.07 15:31

Ja suplik vyndavam a vymyvam, ale stejne tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.9.07 16:04

Mě se to hodně dělalo, hlavně když jsem tam sypala prášek, respektive v šuplíku na aviváž. Aviváž nepoužívám a prášek sypu přímo do pračky a mam relativně klid…jen jednou za čas čistím

Jediný, co mě napadá, je to po použití vypláchnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.9.07 17:14

nevim jestli davas savo na plisen, je to v rozprasovaci a po kratkem pusobeni vymizi kazda plisen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.9.07 17:37

Taky dávám prášek do bubnu - a jak suším venku nedávám aviváž. A je po plísni :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
17.9.07 07:29

Kristýnko doporučuji to vydesinfikovat octem :wink: . Prádlu tím neublížíš a budeš mít potom chvilku pokoj. A až to bude v poho, tak fakt radši dávat prášek přímo do bubnu, protože se zbavíš plísně a navíc můžeš prášku dávat i o maličko míň :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí