Plísně v pronájmu

1799
27.10.15 20:00

Plísně v pronájmu

Ahoj, jak už jsem tu psala, jsem druhým měsícem ze známosti v pronájmu a zatím samá „legrace“. Bohužel dům je studený a nasáklý jak houba z reklamy na Ceresit, který bych i ráda koupila. Potřebovala jsem do 1+1, tady je místností víc a všude samá okna… Bohužel jak se zde začlo topit, vedle majitel zatím odmítl dát topení - je to přistavěný ytong, tak tam se při 15 stupních udělala plíseň na zdi, tu jsem zlikvidovala Savem na plísně, pak se udělala i lehce v koupelně, záchod je jak bazén, další se udělala vedle v pokoji na okně, když tam byla velká kytka, tu si odnesli, měli o ní strach a začla jsem tam topit, tak se zas udělala v rohu kuch. koutu, který je mezi tím a dnes jsem objevila pěkně za*rané okénko ve špajzu, který vede z kuch. koutu. Když pršelo, do místnosti v rohu lehce teklo. Každý mi furt říká, jak musím větrat a větrat, jenže já tady už takhle musím mít přímotop a mám tu skinny morčata a ti musí mít teplo a konec a větrání ani tak nepomohlo, samozřejmě, že občas větrám, ale co pomohlo bylo když se začlo víc topit. Dveře jsou taky durch i klíče. Taky je tu průvan, což není dobré hlavně na morčíky. Vedle v předsíni, kde mám křeslo - pro ně na ležení a ručníky na sušáku atd. je cítit zatuchlina, i když ta byla v pokojích cítit i předtím. Teď mi tím smrdí i koberec… Nademnou je rozestavěné patro - už x let, mohl by být problém v tom? Viděla jsem fotky, v čem tu žila jeho matka a nestačila se divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21576
27.10.15 20:04

Teda tohle je už zdraví škodlivé. hledala bych něco jiného, a to rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
27.10.15 20:06

Vždyť budeš nemocná :think: hledej něco jiného… přeci majitel ten byt zná, nechápu, že to někomu pronajímá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
27.10.15 20:09

A za to něco platis? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
27.10.15 20:11

To je hnus. Rychle pryč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.10.15 20:12

nozu

Ty první dvě fota jsou jak to tu bylo předtím, celý byt vymaloval na bílo - skoro tedy. Jsem tady pokaždé z*ebaná jak malé děcko, že si stěžuju apod. O mě nejde, ale bojím se o svá zvířata, mám je jako děti :( Já sama jsem nemocná v ID., jsem tu ze známosti. Ty dveře byly takto, když se tam netopilo, někde i okna, teď už jsou lepší, záleží jak kdy a kolik hod. tam jede přímotop, ovšem je zatím říjen… Koupila jsem si o plísních i knihu. Tady jsou totiž celá rodina názoru, že plíseň není nebezpečná. Takže asi šance, že se to nějak zlepší moc není? Na wc i do koupelny je 24.hod otevřeno a na wc se samovolně spouští i topení - blbne a přesto je na zemi voda, zničilo mi to i toal. papír a to byl v tom igelitovém obalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.10.15 20:14

@Monik29

To je moc pěkná známost, co ti to bydlení sehnala. Nebude po tobě dědit? :mrgreen: Najdi si něco jiného a jdi pryč. Ve světle tvých předešlých diskusí tipuju, že se nedoplatíš, vyběhnou s tebou a ještě budeš nemocná.

• Citovat
  • Upravit
1799
27.10.15 20:16

pikola

No zatím ne, nemá zkolaudováno a já dostanu příspěvek na bydlení až to bude, zatím by chtěl jen služby, ale pořád na to nepřišlo, jinak by chtěl 11500kč až 12000kč, což mít nebudu a ještě si myslí, že mi dělají službu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
27.10.15 20:18

Za tohle 11000? Tybrdo, ja pronajímán luxusní kompletně zařízeny 3kk v Praze za 11 :mrgreen: bez pryč, v zimě tam umrznes a nedoplatis se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.10.15 20:19

Kobliha51

Už nemocná jsem až dost, takže nerada bych víc, hlavně mám strach o své kluky (morčíky), jsou všechno co mám. Myslela jsem, že to nějak vyřeším, aby se nemuselo realizovat další stěhování, ono dýchat „litry“ Sava je taky zážitek, ale všichni tu radíte rychle pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
27.10.15 20:20

Presne tak, my jsme ze znamosti nas 90m luxusni zarizeny byt nechali za 10ku, protoze ze znamosti a nechceme aby nam ho nekdo znicil :D Jako jo, mozna ze chapu proc to ma tak vysoko, protoze ty v tom protopis majlant :DD Utec

• Citovat
  • Upravit
5854
27.10.15 20:21

@Monik29 jestli ti na morčátkách zaleží tak bez z tama co nejdřív pryč. Sama musíš vědět, jak citlivá zvířátka to jsou. Známá kvuli plisni v bytu „na čas“ skončila po dvou mesicich s dcerou v nemocnici plus jim zplesnivěl veškerý nábytek i oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.10.15 20:24

Pryč pryč pryč… nejlíp hned.. lepší v garsonce než v tomto - ty jim to tam uklidíš vysušíš protopíš majlant a oni tě zkásnou to se neboj - to bude suma.. hledej něco lepšího, já bych se bála že onemocním a že onemocní i zvířátka - jsou citlivý.. nebyla bych tam ani o hodinu déle než bych musela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.10.15 20:27

...

Děkuju všem za podporu, já už si přišla jak blázen, protože to tady je jako že je to má chyba, že špatně užívám byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
27.10.15 20:29

Tohle není ani obyvatelné… Nad tebou je to vpodstatě stavba, jen hrubě zastřešená, už teď tam topíš, ještě ke všemu přímotopem. V zimě tam zmrzneš, protože to není ani izolované a za to chtějí 11 000? Za to snad najdeš něco jiného, kde nebudeš mít celý byt ve vodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí