Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, v létě se chystáme do Chorvatska a při zpáteční cestě bychom se chtěli zastavit na Plitvických jezerech, nevíte, zda se dá okružní trasa projet s kočárkem (sporťákem)?
@balenka a čeho je víc? Sem tam přenést přes nějaké schody by šlo, ale aby jsme celou trasu nepřenášeli kočárek
Ahoj, my jsme tam byli před 2 roky a tedy nevím, jestli bych to jela s kočárem. Asi se dá, ale na začátku tě přibližujou autobusem a pak je tam ještě cesta i lodí. Samozřejmě loď můžeš vynechat a bus možná taky, ale pak byste šli poměrně dlouhou cestu po klikaté silnici, kde právě jezdí ty autobusy a někdy mi přišlo, že místa tam zrovna moc není.
Jinak cesty jsou lesní nebo po dřevěných chodníčkách a na chodníčkách jsme se vyhýbala protichodům docela těsně a strašně mě to rozčilovalo. Posílám foto:-)
Da se to s terenim kocarem. Zavidim, ja bych se tam vratila hned.
No jestli mate moznost manduky tak lepsi volba. ja bych to s kocarkem tedy nedala.
Tak jsme nakonec na vaše rady půjčili nosítko a už se moc těším ![]()
Ženy, nechystáte se letos některá? Berete to jen prostě jako zastávku po cestě (ale kvůli tomu se celkem asi dost zajede) nebo prostě jedete z pobřeží na jednodenní výlet?
@Moise píše: Ženy, nechystáte se letos některá? Berete to jen prostě jako zastávku po cestě (ale kvůli tomu se celkem asi dost zajede) nebo prostě jedete z pobřeží na jednodenní výlet?
Brali jsme to po cestě domů, jeli jsme hodně z jihu. Je tam nádherně, určitě to stojí za to. ![]()
@Moise my jsme se tam stavovali cestou domů, dojeli jsme tam pozdě odpoledne, našli ubytování, přespali a ráno jsme si to prošli… ale bylo tenkrát docela málo vody, bylo sucho… víc se mi ale líbily vodopády na řece Krka…
Před dvěma roky cestou zpět z jihu. Lilo jako z konce, zima šílená a to bylo 8.9. Letos chceme cestou na jih a podle počasí se rozhodneme. Jedeme v půlce srpna.
@Moise Při cestě domů z jihu, odpoledne jsme tam přijeli, ubytovali se, druhý den ráno šli na prohlídku a potom cesta zpět do ČR.
Oživuji…jen nechcme jet s kočárkem, děti už jsou velké.
Chceme tam vyrazit příští víkend, tak hledám všechny možné informace. Jak to tam funguje, zvládne to dcera 8let, doporučíte ubytování poblíž?
dik za každou informaci a váš postřeh