Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Semyaza to říká každá nevěsta, či čerstvá paní
já už byla v Paříži 3× a asi za měsíc se chystám zas ![]()
No obdobi nejlepsi k navsteve se vetsinou nekryje s obdobim, kdy je tam min lidi ![]()
za me Pariz kveten nebo zari. Byla jsem tak i tak a vzdycky super. Lidi samozrejme ale jsou. Ze nemuzete cervenec-srpen je v tomto pripade dobre
Byla jsem i v cervenci a to bylo peklo.
Pro Benatky bych rekla vicemene tak stejne.
@Jasněnkaa čerstvá paní nejsem, nevěsta také né. A kam tak v Paříži chodíš? co navštěvuješ? oblíbené restaurace?
@Ali-Ali Benátky mi smrdí, bohužel. Je to krásné město, ale opravdu nic pro můj žaludek
My byli v Paříži teď v únoru a ve všední dny tam byl luxusní klid, téměř žádné fronty. V parcích zrovna pustili fontány, i když v noci byl mráz a podle toho vypadaly
O víkendu už tam bylo lidí poměrně dost ale i tak se to dalo. A chlap byl nadšený.
Jinak já osobně jsem si zamilovala Florencii. Byla jsem tam kdysi v červnu (dovča spojená s Římem) a chtěla bych tam ještě někdy, ale na podzim bez davů turistů.
V Paříži jsem byla v červnu s bandou 6 holek, romantika byla, ale pouze ve Versailles, tam jsem si říkala, že bych radši byla s chlapem. Nádherný jsou ty fontány. To je bomba. Co se týče ty Paříže, tak tam bude lidí pořád hrozně moc. Fronta na Eiffel je mazec…všude lidi, auta, špína. V samotným centru bych romantiku nehledala, ale stojí zato se tam podívat.
Přelom červen/červenec to sou totiž slevy v obchodech s hadrama ![]()
Přeji krásný podvečer,
chtěli bychom s manželem jet do Paříže (nebo někam do romantického města, kromě Benátek), ale stále se nemůžeme rozhodnout kdy je ta nejlepší doba. Prázdniny (červenec a srpen) u nás nepřicházejí v úvahu, muž je v tu dobu věčně v práci. A v zimě jsem raději zalezlá doma u krbu (rozuměj sporák)
Mohly byste mi milé dámy prosím poradit kde se Vám a Vašim mužům líbilo nejvíce popř. jakému místu se vyhnout a hlavně kdy vycestovat, aby tam nebylo moc lidí (vím nereálné), nemám ráda moc lidí na jednom místě.
Děkuji