Plive a kouše

402
24.4.12 08:34

plive a kouše.

ahoj,mam19mesicni holcicku,sama si dokaze hrat,koukat na pohadky,kramařit v kuchyni,a tak.ja pokud zrovna nemusim varit,uklizet nebo tak,tak se male venuji co nejvic muzu,chci si s ni stavet,oblekat panenky a tak,ale ona misto toho aby si hrala semnou zacne me kousat,plivat,štipat me,kdyz si to nenecham libit a odejdu,zacne rvat jak na lesy,a jeste si dupne,mezi tim mi vyhaze skrine roztrha noviny vsude to rozhaze a rve,nejradsi by do me porad kopala.kdyz ji pripravim jidlo,chce papat sama nechce odeme kdyz ji to nedovolim vyleje to po me nebo hodi,nechci na ni rvat,ani ji davat pres zadek.nemate s tim taky nekdo skusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
24.4.12 08:50

Malá zkouší co jí dovolíš a kam až může.je to takové jejich „období“ a věř,že přejde,ted jde o to to ustát…
Náš to dělal taky,jen tedy neplival,jinak to samé.
Nenechat se vyprovokovat a odejít z místnosti,at si řve,Když neměl publikum stejně ho to dlouho nebavilo a za chvíli přišel už klidnější.
Nechce krmit? Nekrm.Až bude mít opravdu hlad tak se nakrmit nechá,nebo něco sní i sama.
Pevné nervy !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
24.4.12 09:19

@simoušek : podle mě prochází obdobím vzdoru - to zkouší kolik vydržíš. Já bych přitvrdila. Jakmile by mě začala „prudit a ubližovat“- dala bych ji do jiného pokoje / ohrádky, ať se vyřve a šla bych od ní, za nějakou chvilku bych za ní zašla a začala s ní po dobrém . Ona si příště rozmyslí, jestli to bude dělat nebo ne ;)
Každopádně přeji pevné nervy - křičením ani bitím si nepomůžeš, bude si myslet že je bití OK a bude to akorát opakovat a vracet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.4.12 09:26

Ahoj,
tímhle si projdou všechny děti a nezbývá než vydržet. V každém případě, v 19m bych už nekrmila a nechala ji jíst samotnou, jen bych přizpůsobila konzistenci jídla a dál ať si s tím dělá co chce a ty si ušetříš nervy s krmením. A to kousání a kopání. To dělala s oblibou malá, občas ji to chytne i teď. Jediné co jsem dělala bylo, odtáhnout, důrazně vysvětlit, že do maminky se nekope a nekouše, že to moc bolí, a říct, že s takovou si s ní hrát nebudu a jít pryč. Rozhodně nevracet, stejně to nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí