Plocha úzká noha, jaké boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
258
22.9.16 20:55

Plocha úzká noha, jaké boty?

Maminky, byla jsem u doktorky a říkala, že dcera má na svůj věk dlouhou nohu a tím pádem plochou.. Máme kupovat kotníkové, Její noha je úzká..

Byla jsem u nás v obuvi, ale mají tam je fare, protetika, a nějaké české boty.

Uvažuju objednat z internetu ale jaké? Jakou značku?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
178
22.9.16 20:59

Superfity jsou kvalitní, já jsem z nich nadsena, lehké ohebne a jsou úzké.. Na některé deti až moc.. Akorát ta cena.. Od tisícovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.16 21:02

Na barefooty bych byla opatrná.. Zase odbornici tvrdí ze jsou skvělé ale jen na idealnich povrchach, trávě a tak.. Pokud je člověk využívá na nesprávné plochy spis uskodi.. Najdete si o tom články..

• Citovat
  • Upravit
2212
22.9.16 21:31

Tady si počti, zvlášt to jak funguje klenba-plochá noha..
 http://www.matyaskozma.com/…didla-1-dil/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.9.16 21:32
@Anonymní píše:
Na barefooty bych byla opatrná.. Zase odbornici tvrdí ze jsou skvělé ale jen na idealnich povrchach, trávě a tak.. Pokud je člověk využívá na nesprávné plochy spis uskodi.. Najdete si o tom články..

Proc anonym? Ja bf chodim i v „nevhodnych“ terenech a mam klenbu jako nikdy…cely zivot jsem nosila orto vlozky a bylo to k nicemu…3 roky v bf a vidim vysledek a doktor taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.9.16 21:44

Na úzkou nohu máme Superfity, jsou dražší ale jsme s něma nejvíce spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
22.9.16 22:26

Ono co je uzka noha… rozhodne @agulka zmer i sirku nozky anebo dcerku pri zkouseni rovnou nechej postavit na vytazenou stelku /u Superfitu jde vytahnout/.

Ja jsem nekolik lete v dobre vire kupovala klukum Superfity na jejich uzke nozky… jsou prece kvalitni, drahe, ohebne…

Mno, ted resim boticky nejmladsi dcerky, takze jsem vytahla i stelky z klucicich Superfitu a jejich uzke nozicky presahuji stelku z kazde strany skoro o 1 cm :-( hruza! Letos uz behaji v barefoot botach, ktere mimochodem vyjdou stejne jako ty Superfity a jsou spokojeni jak zelvy. I uzka nozka potrebuje prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
22.9.16 22:31

Taky se přikláním k Superfitům. Ať se rozhodneš jakkoli, určitě nekupovat přes internet!!! Je moc důležité si boty vyzkoušet, já s dvojčaty vybírala boty i hodinu v krámě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.9.16 07:14

Pokud ma hodne uzkou nozicku, tak Superfitky. Starsi dcera ma opravdu hodne uzkou, drobnou a dlouhou nozicku a momentalne nosi snad vsechny botky od Superfit, jine mit nemuze (vse se ji zouva a chodi v tom jak kocour v botach) ;) Kotnikovky na podzim mame tyhle: http://www.svetdetskeobuvi.cz/…-5-00136.htm - spokojenost maximalni uz rok, na jare budu kupovat stejne, jen o cislo vetsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.9.16 07:17

@majdula1 To jsem zjistila u mladsi, ta ma nozicku spis prumernou a Superfitky mit nemuze. Kupuju ted znacku Viking a nad barefooty na leto take uvazuji. Starsi ma nozicku takovou, ze u ostatnich bot ji ma polovicne sirokou, nez je vlozka a to se fakt neda nosit. Jen koupe backor byl ocistec, vse se ji zouvalo, ona ma tak drobnou a uzkou patu, ze se to jen tak nevidi :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.10.16 22:36

Prosim /Aliik/ jake jste nakonec koupili ty backorky??? Mame rovnez velmi uzkou nohu, hlavne paticku - u obou deti. Synovi jsou siroke pres kotnik i ty zimni superfity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.10.16 07:59

Muze mit pouze dva typy backor, jedny jsou balerinky Befado: https://www.prodeti.cz/…ur-31-ruzova?… a druhe jsou Superfitky (latkove backorky ve stylu balerinek, cena kolem 550-600, meli jsme kvuli cene jen jednou, ale byly skvele) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
9.1.17 12:31

@Martik11, my ještě objevili přezůvky Sandy, česká firma, dceři sedí fakt perfektně, cena byla kolem 360,– a po 5-tiesicich vypadají pořád dobře… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.2.21 22:24

Úzká noha

Nám se na úzkou nohu osvědčily DPK a Geox (zkoušeli jsme Fare, Superfit, Pegres, Primigi, Essi, Befado…). Syn dokonce v Pegres, které jsem považovala za úzké, šmajdal, tj. výrazně vtáčel špičku jedné nohy, a hodně se mu to zlepšilo, když jsem mu koupila zimní Geox (bohužel se jim brzy rozpadla podrážka) a potom kvalitnější DPK, které jsou nezničitelné (myslím celokožené; do těch s membránou DPK-tex nám časem zatékalo). Takže teď uzavřené boty kupuju jedině DPK a sandály Geox (líbí se mi víc, než DPK). Co se týče bačkor, tak taky DPK (dcera v jiných „plave“), takže teď kupujeme opakovaně jeden model bačkor s otevřenou špičkou, aby to větralo, a navíc s regulací přes nárt na suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.3.21 09:24

Ja pro dceru s uzkou plochou nohou kupuji Froda. Taky potrebuje kotnickove - valgozni kotniky a jakasi pata. K tomu vlozky od Hanaka a nebo na miru delane. To vse pro chuzi po sidlisti, silnichci a doma na rovne podlaze. Denne ale bosky cvicime, chodime po ruznych umele vytvarenych povrsich (kaminky na plechu a pod)., aby noha ziskavala vlastni oporu. Na travu bych se barefootu nebranila - u nas spis kompromisky - kvuli opatku. Rovnou prostornou spcici a ohebnou podrazku hlidam vzdy - ac ty vlozky to trochu omezuji. Podotykam, ze dcera zacala s barefoot, ale diky jinym komplikacim se to takhle blbe rozbehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí