Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoojky, mám takový problém, nedávno proběhla diskuze na toto téma a byl tam odkaz na určení plodných dnů podle data a hodiny narození, ale bohužel to nemůžu najít, mohla byste mi jedna z vás hodit odkaz na tu diskuzi nebo přímo link na ty stránky…díky moc Zlatík
Jestli máš na mysli astropředpověď podle Jonáše, tak je to na stránkách
Stojí to něco kolem 300 Kč.
Mě to ale nepomohlo.
díky za odpověd ale to na mysli nemám, tamten odkaz byl zadarmo
Zlatík
Ahoj, někde na netu jsem to kdysi zkoušela, pokusím se to najít:-)
Zkus http://www.tcmherbstrade.cz/kalendar.php
Někde na netu jsem měla výpočty na www.astrokancl.cz, ale ty už jsou zrušené.Našla jsem tyhle stránky a shodují se, je tam prográmek, stačí ho spustit, ani ho nemusíš ukládat. Pa Jindra
Ahoj,
jdu na radu. Mám pravidelnou MS, poznám na sobě i ovulaci a tudíž plodné dny. Naposledy jsme s manželem měli nechráněný styk 20.12. MS jsem měla dostat 24.12., zatím nic. Test negativní.
Co myslíte?
@Anonymní píše:
Ahoj,
jdu na radu. Mám pravidelnou MS, poznám na sobě i ovulaci a tudíž plodné dny. Naposledy jsme s manželem měli nechráněný styk 20.12. MS jsem měla dostat 24.12., zatím nic. Test negativní.
Co myslíte?
Asi se vám to povedlo a pravděpodobně budeš v tom ale na test je ještě brzy takže ti to neukáže znám kamarádku co test ukazoval negativní a stejně byla těhotná ![]()
@Bobule5 píše:
Asi se vám to povedlo a pravděpodobně budeš v tom ale na test je ještě brzy takže ti to neukáže znám kamarádku co test ukazoval negativní a stejně byla těhotná
Tak už jsem to dostala
ach jo ![]()
@Anonymní píše:
Tak už jsem to dostalaach jo
Nevadí tak příště ![]()