Plomba mladá zubařka hrůza

184
21.2.23 21:19

Plomba mladá zubařka hrůza

Byla jsem poprvé u nové zubařky. Je mladá a příšerně sebevědomá. Dělala mi zub, stoličku. Dala mi tam bílou plombu a chtěla dva tisíce. Doma jsem zjistila, že mě odvrtala a zaplombovala jen půl kazu a druhou půlku tam nechala. Bolí mě to při jídle. Už k ní nechci jít, myslím si, že nic neumí. Mám na ni hrozný vztek. Myslíte, že ji mám dát ještě šanci to opravit? Také nevím, jestli nebude chtít další dva tisíce..dali byste ji další peníze, kdyby si to vyúčtovala zase.??? Poraďte jak jí to mám říct, aby po mě nechtěla další peníze za jeden zub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
21.2.23 21:23
@Milka22 píše:
Byla jsem poprvé u nové zubařky. Je mladá a příšerně sebevědomá. Dělala mi zub, stoličku. Dala mi tam bílou plombu a chtěla dva tisíce. Doma jsem zjistila, že mě odvrtala a zaplombovala jen půl kazu a druhou půlku tam nechala. Bolí mě to při jídle. Už k ní nechci jít, myslím si, že nic neumí. Mám na ni hrozný vztek. Myslíte, že ji mám dát ještě šanci to opravit? Také nevím, jestli nebude chtít další dva tisíce..dali byste ji další peníze, kdyby si to vyúčtovala zase.??? Poraďte jak jí to mám říct, aby po mě nechtěla další peníze za jeden zub.

Ne, zadnou druhou sanci by u me nedostala, jsou to moje penize a moje zuby, ktere mi maji slouzit do smrti. Nasla bych si okamzite nekoho jineho - ona at se uci na jinych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
21.2.23 21:29

Jak vis, ze Ti odvrtala jen pulku kazu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15425
21.2.23 21:31
@Milka22 píše:
Byla jsem poprvé u nové zubařky. Je mladá a příšerně sebevědomá. Dělala mi zub, stoličku. Dala mi tam bílou plombu a chtěla dva tisíce. Doma jsem zjistila, že mě odvrtala a zaplombovala jen půl kazu a druhou půlku tam nechala. Bolí mě to při jídle. Už k ní nechci jít, myslím si, že nic neumí. Mám na ni hrozný vztek. Myslíte, že ji mám dát ještě šanci to opravit? Také nevím, jestli nebude chtít další dva tisíce..dali byste ji další peníze, kdyby si to vyúčtovala zase.??? Poraďte jak jí to mám říct, aby po mě nechtěla další peníze za jeden zub.

a opravdu ti tam nechala půlku kazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.2.23 21:32

Rýpla jsem si tam párátkem a já kaz poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
21.2.23 21:36
@Milka22 píše:

Ahaaa! :lol:

• Citovat
  • Upravit
12622
21.2.23 21:36
@Milka22 píše:

Boze..to mi pripomina znamou ktera si pichala fo direk v zubu jehlou..brr..tihle domaci diagnostiky co hmatem zjisti jaky maji cipek, lovi se v kazech, hnipaji se ve vridcich..to ziram ze nekdo da.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
21.2.23 21:40

Boha jeho :mrgreen: :mrgreen:
Jsi studovana zubarka, ze kaz poznas?
Jdi k nekomu jinemu, ten ti da za pravdu, ze to ta prvni udelala spatne a vytahne z tebe jeste vic penez :lol:

• Citovat
  • Upravit
184
21.2.23 21:47

A to mě to má jako bolet?? A kaz je jednoduché poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.2.23 21:47

Je to tvoje první bílá plomba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65247
21.2.23 21:48
@Milka22 píše:

Jo, boli to nekolik dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.2.23 21:55

Mám spoustu bilych plomb. Ale pořád jste mi neřekli, jak to s ní mám vyřešit? A zda zaplatit podruhe nebo to brát jako reklamaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
21.2.23 21:58
@Milka22 píše:

Mě zubařka upozornovala, že mě opraveny zub může bolet i dva týdny… Nebolelo nakonec vůbec.
Každopádně jestli máš pocit, že je to špatně a půjdeš za ní, ona to přizná a opraví, předem bych jí oznámila, že jí nic platit nebudu, když to opravila špatně. :nevim: no ne? Za to nemůžeš, jestli to vážně udělala blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.2.23 22:06

A neznáte nějakého zubaře, který je dobrý a možná by přibral pacienta? Vzdálenost mě nevadí. Já jsem zkoušela a nikde neberou. Kdyby ta moje byla fakt špatná a dělala by pořád zle, tak mám i přesto k ní chodit nebo být bez zubaře a čekat až se mě někde podaří zaregistrovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.2.23 22:08

Taky spousta zubařů, co jsem slyšela, nechává kazy pod plombou a to je taky peklo. Pak zub uhnije celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.