Plošné testy

339
23.4.20 11:47

Plošné testy

Zkoušeli jste se už někdo dostavit na plošné testování? Jak dlouho se bude čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77
23.4.20 11:51

Cca celý den

Jela jsem okolo, chtěla jsem se stavit, kdyby to byla hodina, vydržím. Ale vypadá to na celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
23.4.20 11:51
@Jitka74 píše:
Zkoušeli jste se už někdo dostavit na plošné testování? Jak dlouho se bude čekat?

Já nee.. Když vidím kolik lidí se tam hrne :mrgreen: A nepotřebuji aby se mi bezdůvodně někdo šťoural v nose :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.4.20 11:52
@jitkaag píše:
Jela jsem okolo, chtěla jsem se stavit, kdyby to byla hodina, vydržím. Ale vypadá to na celý den.
… a asi si umím představit lepší program :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
23.4.20 12:16

Ani nahodou :mrgreen: ani kdyby za to zájemcům zaplatili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.4.20 12:25

@Jitka74 já byla teď v Praze. přišla jsem na desátou, fronta obrovská, ale relativně postupovala, tak co, mám čas. po hodině čekání nám paní v ochranném obleku přišla říct, že otestují tak 400-450 lidí za den, takže už jsme nejspíš nadpočetní. že čekat můžeme, ale nikdo nám nezaručí, že se na nás dostane test, protože ty čtyři stovky lidí před námi jsou a ať radši přijdeme zítra, protože na řadu přijdeme jenom tehdy, pokud čekání ti před námi vzdají. jako kdyby tahle informace o počtu testů na den padla předem, tak nečekám, protože bych rovnou odhadla, že limit je splněný už při mém příchodu :nevim: ale zas to byl fajn pocit - po delší době zase legální společenská událost, krásně jsme si zanadávli na naprostou absenci jakékoli organizace, kdy nově příchozí člověk ani netušil, kudy vede fronta, natož aby věděl, že jsou tři a že stejně už při otvíračce tam bylo víc lidí, než plánovaných testů… jo jo, fajn pokec, souznění davu :mrgreen: mmch otvíračka v deset a jako předběžně nadpočetný byl označený i člověk, který přišel v půl desáté a i před ním ještě byla dlouhá fronta těch, na které se nejspíš nedostane a kteří přišli dřív, než on :nevim: no, sama už to zkoušet nebudu, nejsem blázen, abych před stany nocovala jenom pro tu jistotu, že budu mezi prvními :nevim: :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.04.20 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
23.4.20 12:28

@sagina :mrgreen: A bylo tam nakumulováno víc lidí než v Hornbachu minulý čtvrtek? A dodržovali 2metrové rozestupy? To ta fronta musela být několik km dlouhá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.4.20 12:32
@renap píše:
@sagina :mrgreen: A bylo tam nakumulováno víc lidí než v Hornbachu minulý čtvrtek? A dodržovali 2metrové rozestupy? To ta fronta musela být několik km dlouhá ne?

hele, v Hornbachu jsem nebyla, protože nejsem Ferda mravenec, práce všeho druhu, takže neposoudím :nevim: :lol: já byla na Míráku, tam se to táhlo kolem náměstí dokola a kolem kostela a zase z druhé strany téhož chodníku nazpátek… jako v těch zadních řadách se rozestupy jakž takž držely, vepředu mi to moc nepřišlo… ale tedy dopředu já viděla jenom z dálky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
23.4.20 12:36

@sagina A to jsou ty náběry krve na protilátky nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.4.20 12:44

@renap Praha má rychlotesty na protilátky z prstu. pokud vyjdou pozitivní, tak navíc výtěry z nosohltanu. protilátky ze žilní krve by se snad měly odebírat jenom v Olomouci (a okolí), jestli jsem dobře koukala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
23.4.20 12:57
@sagina píše:
@Jitka74 já byla teď v Praze. přišla jsem na desátou, fronta obrovská, ale relativně postupovala, tak co, mám čas. po hodině čekání nám paní v ochranném obleku přišla říct, že otestují tak 400-450 lidí za den, takže už jsme nejspíš nadpočetní. že čekat můžeme, ale nikdo nám nezaručí, že se na nás dostane test, protože ty čtyři stovky lidí před námi jsou a ať radši přijdeme zítra, protože na řadu přijdeme jenom tehdy, pokud čekání ti před námi vzdají. jako kdyby tahle informace o počtu testů na den padla předem, tak nečekám, protože bych rovnou odhadla, že limit je splněný už při mém příchodu :nevim: ale zas to byl fajn pocit - po delší době zase legální společenská událost, krásně jsme si zanadávli na naprostou absenci jakékoli organizace, kdy nově příchozí člověk ani netušil, kudy vede fronta, natož aby věděl, že jsou tři a že stejně už při otvíračce tam bylo víc lidí, než plánovaných testů… jo jo, fajn pokec, souznění davu :mrgreen: mmch otvíračka v deset a jako předběžně nadpočetný byl označený i člověk, který přišel v půl desáté a i před ním ještě byla dlouhá fronta těch, na které se nejspíš nedostane a kteří přišli dřív, než on :nevim: no, sama už to zkoušet nebudu, nejsem blázen, abych před stany nocovala jenom pro tu jistotu, že budu mezi prvními :nevim: :mrgreen:Příspěvek upraven 23.04.20 v 12:29

Ja prisla v 9.15 a take jsem byla informovana, ze bud budu cekat 6+ hodina doufat, nebo se na to mam vykaslat. takze asi tak. :D kaslu na to. Ta kapacita 1500 testovanych v me vekove skuupine bude plna driv, nez by byla sance se dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí