plovoucí podlaha x lezení

206
14.3.05 09:09

plovoucí podlaha x lezení

ahoj holky
máme v celém bytě plovoucí podlahy a jsou docela studené a navíc kloužou.Lezení je u nás zatím v začátcích.Nechci na Jeníčkovi šetřit, ale nákup koberců do všech místností by nás asi zruinoval 8O , navíc je to dva roky co jsme všechny vyházeli.A tak se ptám milé maminky po čem lezou vaše robátka?Podělte se prosím o vaše zkušenosti.
H+H 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7463
14.3.05 09:21

ahoj

ja mam doma taky plovouci podlahy a musim rict,ze zadne komplikace pri lezeni nenastaly :). Tak myslim,ze koberce kupovat nemusite

market a profi lezec delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.3.05 09:26

ahoj hanyno,

bydlim v Japonsku a tady ma takove podlahy skro kazdy, koberce jsem tu snad jeste nevidela. Takze nemej strach, naopak, deti nejradsi lezou po podlaze, ale chce to bez ponozek, aby nespadli. V zime toite, ne ? To se podlahy taky prohrejou, neboj se. Tady deti lezou jedine bez ponozek, a to za kazdyho pocasi, a to i v poradny zime v nevytopenych pokojich. Rika se, ze se deti maji otuzovat. Urcite na tom neco je, i kdyz mne je to proti srsti.
Ale pokud topite v zime, neni problem, myslim. anebo mu das ponozky s botickama. ahoj Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.3.05 09:26

ahoj hanyno,

bydlim v Japonsku a tady ma takove podlahy skro kazdy, koberce jsem tu snad jeste nevidela. Takze nemej strach, naopak, deti nejradsi lezou po podlaze, ale chce to bez ponozek, aby nespadli. V zime toite, ne ? To se podlahy taky prohrejou, neboj se. Tady deti lezou jedine bez ponozek, a to za kazdyho pocasi, a to i v poradny zime v nevytopenych pokojich. Rika se, ze se deti maji otuzovat. Urcite na tom neco je, i kdyz mne je to proti srsti.
Ale pokud topite v zime, neni problem, myslim. anebo mu das ponozky s botickama. ahoj Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.3.05 16:34

Ahoj,
taky máme plovoucí podlahy a při lezení žádný problém, když začínali chodit dostávali protiskluzové ponožky, ale každé děcko je jiné, když přijede švagrová se synovcem zvyklím na koberce, tak je z toho pravidelně nějaký pád.
 Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
14.3.05 17:28

My taky mame plovouci podlahy. Klouzani se nebojim, jde urcite jen o zvyk, ale preci jen ta podlaha je studena, ja sama bych na ni nelezela… Tak malou porad prendavam na deku a tim padem mam o zabavu postarano a ona je urcite nastvana, ze se nedostane dal… Ale nevim, jak moc nachylne jsou vajecniky, mocovy mechyr atd. u devcatek… Proste se bojim…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.3.05 21:41

No a to je právě to čeho se bojím i já.Topíme pořád jenže máme starý kamenný barák a při zemi je fakt chladno.Honzík je sice nezmar, ale mám bobky abych to s tím otužováním nepřehnala :wink: .H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.3.05 21:48

Ahojky,
my máme plovoucí podlahu v obýváku a v kuchyňském koutě dlažbu. I když tu máme docela teploučko, ani já dlouho nevydržím na zemi bez ponožek - část jsem vyřešila dekou kde jsou hračky a část punčožkama a protizkluzovýma ponožkama. My problémy nemáme, legrace s návštěvama veliká. Je vidět, které dítě doma leze po koberci a které po podlaze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.3.05 22:44

Tu zimu od podlahy řešíme ponožkama přes punčocháče a tepláčkama.
Je ale pravda, že bydlíme ve třetím patře, takže nás trochu vytápí i sousedi a ta podlaha určitě neni tak studená jako v baráku. Tam jsem jim dávala jeden čas ponožky i pod punčocháče, protože si je jinak sundavali a měli pak studené nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí