Plyn od Eonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1272
27.1.13 13:58

plyn od eonu

Ahoj, máte někdo plyn od eonu? Máme t rwe, ale jsou moc drazí, zkoušela jsem kalkulačku u eonu, a úspora tam byla. Ale nechci se unahlit. Jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13434
27.1.13 14:00

Doufám, že to vyjde levněji…od 1. 2. k nim přecházíme právě od RWE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
27.1.13 14:15

Hm, tak nevím, ale u nás zase lidi přecházejí od Eon jinam, my zatím zůstáváme, ale mi s ním moc netopíme, máme i kotel na pevná paliva a svoje dřevo. Jeden soused má Pražskou Plynárenskou, jestli se to tak jmenuje a druhý má Bohemia Energi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.1.13 14:30

Nejsem si teď jistá jestli máme RWE nebo eon, musím se jít podívat, ale budeme přecházet jinam, manžel dělá ve firmě, která, teď začla dělat mimo jiné i plyn, tak si to byl nechat spočítat, má zaměstnaneckou slevu, tak to výjde na 400,– měs. tak půjdeme, ve středu má schůzku z někým, že to budeme měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.1.13 14:56

Je rozdíl mít rwe a eon :-)
RWE je bohužel nejdražší firma, ovšem nejspolehliější se zázemím několik desítek let. Jako dobrý kandidát je e-on. Přešla jsem loni k nim a uvidíme v dubnu, ovšem podle výpočtů tam úspora je 3000kč ročně při spotřebě plynu (jen topení) cca 16tis. za rok.
Takže směle do nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.1.13 17:30

Máme eon a jsme spokojený, pro nás i ve všech kalkulačkách vychzí nejlevnějc ze všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
27.1.13 19:55

Ahoj, já dělala před mateřskou nezávislého poradce ohledně plynu a elektřiny, a nejlevnější je buď Eon a nebo Enra. RWE je s plynem bohužel nejdražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný