Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte někdo plyn od eonu? Máme t rwe, ale jsou moc drazí, zkoušela jsem kalkulačku u eonu, a úspora tam byla. Ale nechci se unahlit. Jste spokojeni?
Doufám, že to vyjde levněji…od 1. 2. k nim přecházíme právě od RWE.
Hm, tak nevím, ale u nás zase lidi přecházejí od Eon jinam, my zatím zůstáváme, ale mi s ním moc netopíme, máme i kotel na pevná paliva a svoje dřevo. Jeden soused má Pražskou Plynárenskou, jestli se to tak jmenuje a druhý má Bohemia Energi???
Nejsem si teď jistá jestli máme RWE nebo eon, musím se jít podívat, ale budeme přecházet jinam, manžel dělá ve firmě, která, teď začla dělat mimo jiné i plyn, tak si to byl nechat spočítat, má zaměstnaneckou slevu, tak to výjde na 400,– měs. tak půjdeme, ve středu má schůzku z někým, že to budeme měnit.
Je rozdíl mít rwe a eon ![]()
RWE je bohužel nejdražší firma, ovšem nejspolehliější se zázemím několik desítek let. Jako dobrý kandidát je e-on. Přešla jsem loni k nim a uvidíme v dubnu, ovšem podle výpočtů tam úspora je 3000kč ročně při spotřebě plynu (jen topení) cca 16tis. za rok.
Takže směle do nich.
Máme eon a jsme spokojený, pro nás i ve všech kalkulačkách vychzí nejlevnějc ze všech.
Ahoj, já dělala před mateřskou nezávislého poradce ohledně plynu a elektřiny, a nejlevnější je buď Eon a nebo Enra. RWE je s plynem bohužel nejdražší.