CAR IVF institut - Plzeň

94
29.3.09 11:25

PLZEŇ - CAR ... ivf-institut

Ahojky ,
jen jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s tímhle centrem v
Plzni u náměstí!
Slyšela jsem, že mají dost vysokou úspěšnost, ale to se týká hlavně umělého oplodnění, hmmm … a na to já by sem asi už nešla !

Tak jsem zvědavá co mne tam čeká

Díky za odpovědi a za info :wink: :idea: :idea: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
7.4.09 11:09

:! :! :! :!
To tady vážně není nikdo , kdo chodí do Plzně do CARU ??? CHjoooo :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.4.09 17:07

Ahoj, co vím tak zrovna tohle centrum je dost předražené :(. lepší je Natalart, je taky v Plzni a je to tam super :D. Pokud neotěhotním do srpna tak v září tam jdu taky. Už nejsem nejmladší tak nemá cenu čekat. Zatím jsem na clostíku a utrogestanu. Markéta

• Citovat
  • Upravit
94
8.4.09 19:55

AAAch jooo , a má cenu přecházet ??? Nebudou na to divne koukat ???
Taky nejsem nejmladsi ;(((
 Belf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.09 09:51

Klidně přejdi, na tom neni nic špatnýho. Známá co tam chodila tak platila i za otevření dveří :(. A je zajímavé že 4 holky co tam chodily měly při odběru cca 15 vajíček a najednou při transféru zbyli jen na zavedení 2 a mrazit nebylo co :( :(. Takže platila asi o 30% víc než tam. tak si tam zkus zavolat a uvidíš, ani nemusíš říkat že jsi chodila tam ne :). Já tam byla před 4 lety na 1 konzultaci a super přístup a jednali s tebou jako s člověkem. Takže pokud clostík a utroš nezaberou do srpna tak tam jdem znova. Cca do února jsem si říkala že jsem mladá,doktor mě vyved z omylu že prý nejsem nejmladší a neni na co čekat a zase je fakt že clostík nechci brát rok v kuse. Je mně po nich docela špatně a o přibírání kil ani nemluvim :(. mě tenkrát doktor taky chtěl poslat tam, tak jsem si řekla o natalart a je to jedno z nejlepších center v ČR :D. Tak držim palce a třeba se tam jednou potkáme :). markéta

• Citovat
  • Upravit
94
9.4.09 12:53

Diky Markét ;)…asi si tam zavolam a vyrazim tam… a taky asi zmenim gynekologa, protoze me gyn ani nelecil clostikem a rovnou me poslal do Caru a tam me hned nuti jit na umely… ale ja chci proste jen podporu ovu …NIC vic!§
Aspon zatim :oops:

Zavolam tam nebo zajdu a uvidi se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.09 14:37

jsi z Plzně. pokud jo tak já mam fajn doktora tak pokud budeš chtít tak tě to tam můžu domluvit :). to je základ mít dobrýho doktora. Já mam tedy věkově ještě čas, ale tobě teda hodiny už bijou na poplach ne :D. Tak kdyžtak dej vědět ke komu chodíš a já tě dam kdyžtak tip a uvidíš co a jak. mně clostík taky pomoh, sice dýl ale pomoh. markéta

• Citovat
  • Upravit
94
9.4.09 15:44

Jejda , to si fakt zlatá…
dobrej doktor by mo bodnul !!!
Moje dr. Malá mne hned přeposlala do CARu… a v Caru po mě zas chtějí souhlas partnera na léčbu clostíkem!!!
A holky mi tady říkali( ty co maj už dlouhodobý zkušenosti, že to je nějaká kravina) !!!
Tak sem se opravdu rozhodla pro radikální změnu, jak doktora tak Caru!!!
Tak vybrat Car si mi už poradila, ted snad jak si vybrat toho dobrýho doktůrka ;)
Taže by sem Ti za radu nebo tip byla neskonale vděčná :oops: :oops: :oops:
No slyšela semže dobrej je i dr.Josef Reindl na náměstí, a má na netu napsáno, že se i zabývá neplodností … tak nevím!
Co by si mi poradila Ty ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.09 17:09

To je fakt docela blbost aby jsi měla souhlas partnere na clostík ne :D :D :D. Souhlas musíš mít u IVF a to je i logický ne. Toho doktora jak jsi psala neznam a doktorkám se fakt vyhni. To jsem měla vždycky hrozný zkušenosti :cry: :cry:. navíc většinou ani nemají sono a to je snad základ. Já chodim k doktoru Bornovi na lochotín a je to kapacita a k němu jsem přešla poté co mně minulý doktor léčil taky clostíkem, ale když jsem otěhotněla a na UTZ nic nebylo vidět tak mně poslal domů a já za týden potratila. Měl mně píchat injekce na udržení A ještě ty kecy co říkal po potratu :cry: :cry: . Pak tchán sehnal tohohle, takže jsem trochu protekční. Je tedy fakt že se tam platí asi 400 roční poplatek, ale to já si klidně zaplatim, protože péče je na úrovni a dá se s nim docela domluvit :). Ty už jsi věkově jinde než já tak by to řešil hned. No pokud budeš chtít tak písni na mail Marketa.Boudova80@seznam.cz a já bych Tě poslala číslo. Bohužel tam jdu až v červnu a tak by sisi tam zavolala a objednala, doba čekání je do týdne, ale v čekárně je to na dýl. já tedy zatim měla štěstí že víc jak 20 min nečekam :D. A jsem fakt spokojená a péče v těhu taky fajn. Tak když budeš chtít tak napiš, popíšu tě kdyžtak v mailu i cestu :D. To že tamten doktor má specializaci na neplodnost vůbec neřeš. Dobrý doktor to zná taky a ani tamten víc než clostík Tě napsat nemůže. Markéta

• Citovat
  • Upravit
94
9.4.09 18:52

Market,
muj mail je Belf66@seznam.cz ;o)
Pana doktora Borna znam ;) delal na Slovanech v porodnici !!!
No promyslim to …a uvidim ;) Ale asi vyhrál konkurz… kdyz rikas ze jsi spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.09 19:02

No vidíš a já bydlim hned naproti bývalý porodnice :D :D. Já spokojená jsem, jak říká manžel já potřebuju kvalitní péči když vlastně v kartě mam diagnozu- sterilita :cry: . Ale už jsme jednou diagnozu pokořili tak uvidíme jestli ji jíště jednou zkolíme :D

• Citovat
  • Upravit
19
3.5.09 22:36

Ahojky Belf, objevila jsem Tvůj dotaz až teď. Tak Ti chci napsat svoje zkušenosti s ivf institutem. My tam absolvovali 1.IVF + KET - a už po 1.IVF jsem tam odtud chtěla odejít, ale měli jsme ale 3 mrazáčky, takže jsme tam museli absolvovat i KET. Ale hned po něm, jsme změnili centrum. Byla jsem hodně zklamaná z přístupu tamních lékařů, naprosto mi chyběl profesionální přístup. O nějakém osobním přístupu raději ani nemluvím, přišla jsem si tam jenom jako nějaký kus, od kterého si vezmou peníze a rovnou ho nutí do ICSII+PK+AH aniž by udělali vůbec nějaké vyšetření. My jsme přešli do karlovarského PronatalSpa a celý jejich tým je naprosto fantastický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budlinka
5.1.10 08:54

Ahojik holky,

i já jsem absolvovsla IVF v institutu a nemůžu říct proti nim ani slovo! přístup sester byl profesionální a také velice přátelský a milý, starali se o nás přímo ukázkově. Lékaři byli také fajn až na pár chvil při první schůzce, to bych jednoho vystřelila na Mars, ale později byl milý a starostlivý.a výsledek? dva broučci co se zatím ještě schovávají v bříšku hned napoprvé :-)

• Citovat
  • Upravit
3734
12.1.10 10:47

Já se také musím postavit na stranu IVF institutu. Přístup doktorů a sester je fantastický. Profesionalita je tam velice znát.

Prodělala jsem tam 2IVF,obě úspěšné,bohužel to 1.skončilo potratem v 9tt a z 2. máme krásnou 3letou holčičku.
Ted tam právě začínám stimulovat na 3. IVF a po letech je to tam stále stejné a já jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.2.10 13:34

Ahoj holky.Chtela bych se zeptat s manzelem jsme se objednaly pred mesicem do Caru v Plzni a zitra uz tam jdem.Chela jsem se zeptat jak vypada takova prvni navsteva.Jsem hrozne nervozni,doufam ze bude vse v poradku.Dekuji vam za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.