Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, nenašla by se zde nějaká maminka, která bydlí v okolí Koryt, Dobříče, Horního Hradiště.. Popřípadě Kaznějov nebo Kralovice? Přistěhovali jsme se do Koryt a bohužel tu ještě nikoho neznám a chybí nám kamarádka na procházky s kočárkem.. Mám 5 měsíční holčičku.. ![]()
Ahojky jsem z Kočína, také na mateřské s malým 16M chlapečkem a druhým 4.letým ![]()
Je, to máme kousek..:) Kdyby jste chtěla vyrazit někdy na procházku, budu jen ráda..:) ![]()
Jezdím teď často s malým na kole, tak se můžeme některý den domluvit
![]()
Tak to by bylo supr. Do Koryt jsme se pristehovali a jeste tam nikoho neznam, tak je to takove smutne
..
Tak to já v Kočíně bydlím 25 let ale bohužel tu nikdo není na MD tak jsem s dětmi taky většinou sama na dvoře
A novou kamarádku by sme uvítali ![]()
Tak to je supr. Me tel. cislo je 774408267.. Ted budu v Korytech 14 dni, tak se muzete ozvat a neco vymyslime..:-)
Když tak koukám na to počasí tak nevim neviom jestli to tenhle týden vyjde. Zítra mám nějaké vyřizování v Kralovicích a ve čtvrtek musím do Kaznějova, domluvit si na léto brigádu
![]()
Uvidíte. Stačí mi dát vědět den předem. Dost často totiž jezdím k rodičům na Domažlicko..
My jsme se zase přistěhovali do kaznějova a taky tu nikoho neznam.. mam dvě holky dvouměsíční a skoro 3 roky
tak jestli máte ještě zájem, budem jedině rádi.. ![]()
Dobrý den, budu ráda. Do Kaznějova nám jezdí i autobus, ale teď hlídáme babičku u rodičů na Domažlicku a budeme tu skoro až do konce prázdnin..
Mám. Klára Kailová. ˇUvodní fotka je tam s manželem a dcerou..