Kamarádka - Tábor a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.3.14 10:41

Kamarádka Tábor a okolí...

Ahoj holky, :mavam: není tady někdo z Tábora nebo okolí? Přistěhovala jsem se sem s přítelem, ale nikoho tu neznám, tak bych byla ráda za nějakou spřízněnou duši… :hug: co třeba zajde někam posedět, zacvičit, na kafe atd a do budoucna, abych měla taky s kým jezdit s kočárkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
26.2.15 20:14

hledam kamaradku

Ahoj hledam kamaradku maminku z chynova a tabora mam kloucka tomaska na spolecne prochazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.2.16 22:10

Ahoj holky, nechci zakládat novou diskuzi, tak navážu na tuhle, téma je stejné, hledám kamarádku z Tábora, na posezení a popovídání, na procházku atd., která už buď má malého prcka nebo je v očekávání, tak jako já. A nebo jakoukoli fajn holku, která má zájem se přátelit! Tak se budu těšit, že se někdo ozve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.2.16 07:47

@cabbiria
Ahojky, ja teda nejsem primo z Tabora, ale rozhodne neni problem tam dojet. :)
Mam doma trimesicni holcicku a taky bych se rada s nekym fajn seznamila.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.3.16 19:37

Ahoj holky, také bych tak trochu hledám kamarádku z Tábora nebo okolí - na pokec, kafe apod. Je mi 35+ a mám 9letou holčičku.. Budu se těšit na případné odpovědi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.10.17 18:49

Stěhováni do Tábora

Ahojte holky,

nejspíše mě bude čekat stěhování do Tábora. Sice až v příštím roce, ale už teďka tam jezdím občas na víkendy. Mám tam přítele. Jelikož jsem hodně společenská tak hledám kamarádky do nepohody:) zatím na psaní, ale poté na kávičky, fitko atd:)

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová