Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
není tady někdo z Tábora nebo okolí? Přistěhovala jsem se sem s přítelem, ale nikoho tu neznám, tak bych byla ráda za nějakou spřízněnou duši…
co třeba zajde někam posedět, zacvičit, na kafe atd a do budoucna, abych měla taky s kým jezdit s kočárkem ![]()
Ahoj hledam kamaradku maminku z chynova a tabora mam kloucka tomaska na spolecne prochazky ![]()
Ahoj holky, nechci zakládat novou diskuzi, tak navážu na tuhle, téma je stejné, hledám kamarádku z Tábora, na posezení a popovídání, na procházku atd., která už buď má malého prcka nebo je v očekávání, tak jako já. A nebo jakoukoli fajn holku, která má zájem se přátelit! Tak se budu těšit, že se někdo ozve ![]()
@cabbiria
Ahojky, ja teda nejsem primo z Tabora, ale rozhodne neni problem tam dojet. ![]()
Mam doma trimesicni holcicku a taky bych se rada s nekym fajn seznamila.. ![]()
Ahoj holky, také bych tak trochu hledám kamarádku z Tábora nebo okolí - na pokec, kafe apod. Je mi 35+ a mám 9letou holčičku.. Budu se těšit na případné odpovědi
.
Ahojte holky,
nejspíše mě bude čekat stěhování do Tábora. Sice až v příštím roce, ale už teďka tam jezdím občas na víkendy. Mám tam přítele. Jelikož jsem hodně společenská tak hledám kamarádky do nepohody:) zatím na psaní, ale poté na kávičky, fitko atd:)
Díky