Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
sice teď, jako těhotná, nebydlíme v Olomouci, ale rekonstruujeme tam byt, takže jsme tam často. Tak se hlásím ![]()
Jsi přímo z Olomouce? Kdy máš termín? Já na přelomu srpna a září. A je to první těhotenství? My už máme 2,5letou dceru.
@vykyluci ahoj, ano ja jsem přímo z Olomouce.
mám termín v srpnu… jinak je to moje první těhotenství… ![]()
Ahojky, jsem taky z Olomouce a termín mám za necelý měsíc. Je to už druhé dítě, takže na prochajdy chodíme často i když teď toho času moc není. ![]()
@werca91 právě ani nemám
ten konec je nějakej náročnej
. Mám tří letého chlapce a pokud se doktoři nespletli, tak to teď bude holčička. ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat
? Jsem přímo z Olomouce, doma mám prcka skoro 20 měsíců, druhé by se mělo narodit přelom červenec/srpen, zatím ani nevíme, co to bude.
@werca91 píše:
@Jáňour ja neředín.
Tam jsme bydleli, když se prcek narodil (do deseti měsíců), v létě byly fajn procházky s kočárkem po hřbitově, klid, stín ![]()
@Jáňour jinak jsem ted doma na neschopence, takze se celkem nudim, ale ty mas s mrnouskem asi porad co delat vid? ![]()
@werca91 píše:
@Jáňour jinak jsem ted doma na neschopence, takze se celkem nudim, ale ty mas s mrnouskem asi porad co delat vid?
Jeje, proč jsi doma, rizikové, nebo se budeš vracet do práce? Já jsem doma nešťastná, musím skoro pořád ležet. Že toho moc neudělám doma, to mi až tak nevadí, ale že nemůžu ven mě hrozně štve, když už bylo tak krásně. Až po porodu…mě do té doby picne.
Někdo z Olomouce na pokec či kávičku?