Plzeňačky, znáte lahůdky u Práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1608
5.2.13 00:31

Plzeňačky,znáte Lahúdky u Práce?

Jestli ano, víte, že se od začátku roku provozovna přestěhovala o pár metrů do skromějších prostor. Což by nevadilo, vyhlášené Lahůdkářstí, čerstvé chlebíčky, saláty, šlehačkové zákusky, milý personál si zákazník najde řeklo by se. Zašla jsem tam třikrát, chlebíčky oschlé, zákusky jakoby zbytky přikrčené ve vitríně, salát se mi dneska povedlo koupit nakyslý. A prodavačky, neochotné, pokaždé mezi sebou něco řešící, takže dávají hodně najevo co tam lezu. Už to neudělám, ale mrzí mě to. Myslela jsem jestli někdo nevíte, jestli kromě místa nezměnili i majitele, že to tam, tak dopadá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3065
5.2.13 00:36

NENE, to snad ne..už tam nejdu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 11:02

Já jsem tam objednávala i dorty, měli krásný, i u kafíčka tam pořád někdo seděl, ty paní u zákusků byly obě moc milé, zřejmě už důchodkyně. Prodavačku jsem tam zastihla jednu a taky mi moc příjemná nebyla, škoda, že už nejsou knihy stížností. Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.13 19:38

Já ani nevím, že to přestěhovali, teď dlouho kolem nechodím, ale kupovala jsem tam hodně, dalo se tam i sednout na zmrzlinu, nebo vedle na chlebíček. To je dobrý, to už budou k mání jenom hamburgery, kebaby ap.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová