Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky je v táboře nějaká maminka která by se chtěla seznámit? mám 14ti měsíční holčičku v sobotu jsme se přistěhovaly do tábora (náchodské sídliště) a z domu jsem 200km takže tu nikoho neznám.
Ahoj, vítěj v Táboře. Taky bydlíme na Náchodském sídlišti, ale mám dva kluky
Písni něco o sobě, klidně i do SZ.
Našla by se ještě nějaká maminka na seznámení občasné posezení apod?
Ahoj jsem taky z Tábora, mamina 2 dětí a třetí je na cestě
jak se tě líbí Tábor
@PAVLA35 píše:
Ahoj jsem taky z Tábora, mamina 2 dětí a třetí je na cestějak se tě líbí Tábor
no se mě tu líbí jelikož jsem od domova 200km a ještě k tomu z vesnice tak se mě tu líbí mám tu vše u ruky a krásný město ![]()
Jo to máš pravdu Tábor je krásný město taky jsem se přestěhovala z vesnice a město mě přišlo nejdřív hrozně velký
ale teď už v pohodě
Mě taky ty první dny sem si říkala pane bože já se tu stratím ale párkrát jsem si vyjela mhd a prošla město a bylo to v pohodě a kdepak bydlíš?
Bydlím na pražském sídlišti je to kousek od tebe, tam jak si popisovala kde teď bydlíš tak jsme taky chvíli bydleli ![]()
@Pavla35 píše:
Bydlím na pražském sídlišti je to kousek od tebe, tam jak si popisovala kde teď bydlíš tak jsme taky chvíli bydleli
jee tak to je kousek to máš pravdu ![]()
@pavlanatlinka píše:
jee tak to je kousek to máš pravdu
a už si se tady z někým zkamarádila
No znám jen jednu. přítel mě seznámil s manželkou kolegy jinak zatím ještě ne. jsem tam ted teprve měsíc a jezdím často k rodičům domů máminka má cukrárnu tak jí jezdím pomahat aby nato nezůstala sama ![]()
@pavlanatlinka píše:
No znám jen jednu. přítel mě seznámil s manželkou kolegy jinak zatím ještě ne. jsem tam ted teprve měsíc a jezdím často k rodičům domů máminka má cukrárnu tak jí jezdím pomahat aby nato nezůstala sama
no tak aspoň někoho že už znáš, tak to se taky celkem najezdíš za maminou ale aspoň tě to rychleji utíká