Nějaká maminka z Tábora?

4.2.13 10:48

nějaká maminka z Tábora?

Ahojky je v táboře nějaká maminka která by se chtěla seznámit? mám 14ti měsíční holčičku v sobotu jsme se přistěhovaly do tábora (náchodské sídliště) a z domu jsem 200km takže tu nikoho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
663
4.2.13 14:14

Ahoj, vítěj v Táboře. Taky bydlíme na Náchodském sídlišti, ale mám dva kluky :mrgreen: Písni něco o sobě, klidně i do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.13 17:25

Našla by se ještě nějaká maminka na seznámení občasné posezení apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PAVLA35
14.3.13 16:00

Ahoj jsem taky z Tábora, mamina 2 dětí a třetí je na cestě :D jak se tě líbí Tábor

• Citovat
  • Upravit
14.3.13 18:45
@PAVLA35 píše:
Ahoj jsem taky z Tábora, mamina 2 dětí a třetí je na cestě :D jak se tě líbí Tábor

no se mě tu líbí jelikož jsem od domova 200km a ještě k tomu z vesnice tak se mě tu líbí mám tu vše u ruky a krásný město :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla35
14.3.13 19:14

Jo to máš pravdu Tábor je krásný město taky jsem se přestěhovala z vesnice a město mě přišlo nejdřív hrozně velký :mrgreen: ale teď už v pohodě

• Citovat
  • Upravit
14.3.13 19:30

Mě taky ty první dny sem si říkala pane bože já se tu stratím ale párkrát jsem si vyjela mhd a prošla město a bylo to v pohodě a kdepak bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
14.3.13 19:32

Jsem taky z Tábora :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.3.13 19:36

Bydlím na pražském sídlišti je to kousek od tebe, tam jak si popisovala kde teď bydlíš tak jsme taky chvíli bydleli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.3.13 19:37

Andýsek

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.13 19:40
@Andýsek92 píše:
Jsem taky z Tábora :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.13 19:41
@Pavla35 píše:
Bydlím na pražském sídlišti je to kousek od tebe, tam jak si popisovala kde teď bydlíš tak jsme taky chvíli bydleli :)

jee tak to je kousek to máš pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.3.13 19:45
@pavlanatlinka píše:
jee tak to je kousek to máš pravdu :)

a už si se tady z někým zkamarádila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.13 19:50

No znám jen jednu. přítel mě seznámil s manželkou kolegy jinak zatím ještě ne. jsem tam ted teprve měsíc a jezdím často k rodičům domů máminka má cukrárnu tak jí jezdím pomahat aby nato nezůstala sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.3.13 19:52
@pavlanatlinka píše:
No znám jen jednu. přítel mě seznámil s manželkou kolegy jinak zatím ještě ne. jsem tam ted teprve měsíc a jezdím často k rodičům domů máminka má cukrárnu tak jí jezdím pomahat aby nato nezůstala sama :)

no tak aspoň někoho že už znáš, tak to se taky celkem najezdíš za maminou ale aspoň tě to rychleji utíká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová