Plzeňandy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2727
12.3.13 12:47

Plzeňandy

Ahojky, jste tady některá z Plzně a blízkého okolí? Já bohužel nejsem odsud, přišla jsem sem na školu, našla si přítele (kterej taky není odtud) a už jsme tady zůstali. Jenže všichni ze školních a studentských let se vrátili zpátky domů, nebo se rozutekli a nebo založili rodiny a mají jiný „zájmy“ a už se neozvali. :-) tudíž tady nikoho nemám a je mi tady smutno. :nevim: Přítel pracuje od rána do večera v Praze.. Napadlo mě, zkusit založit tuhle diskuzi a třeba si popovídat, nebo tak. Mě je 27. Tak se ozvěte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
12.3.13 12:58

Bydlíš přímo v Plzni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.3.13 13:00

Jj, bydlím, zatím ještě jo :pankac: možná, ale jen možná, se budeme stěhovat kousíček za Plzeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.3.13 13:01
@mookiee píše:
Jj, bydlím, zatím ještě jo :pankac: možná, ale jen možná, se budeme stěhovat kousíček za Plzeň

A jakým směrem? Kdyžtak písni SZ.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.3.13 13:04
@mookiee píše:
Ahojky, jste tady některá z Plzně a blízkého okolí? Já bohužel nejsem odsud, přišla jsem sem na školu, našla si přítele (kterej taky není odtud) a už jsme tady zůstali. Jenže všichni ze školních a studentských let se vrátili zpátky domů, nebo se rozutekli a nebo založili rodiny a mají jiný „zájmy“ a už se neozvali. :-) tudíž tady nikoho nemám a je mi tady smutno. :nevim: Přítel pracuje od rána do večera v Praze.. Napadlo mě, zkusit založit tuhle diskuzi a třeba si popovídat, nebo tak. Mě je 27. Tak se ozvěte. :mavam:

Taky písni SZ kam se stěhujete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.3.13 13:06

Plzeň-sever. odkud jste vy?

Příspěvek upraven 12.03.13 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.3.13 13:10
@mookiee píše:
Možná do Horní Břízy. odkud jste vy?

Tak to je z ruky, vid Hellí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
12.3.13 13:11

Já jsem taky z plzně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
12.3.13 13:24

@mookiee Ahoj, já bydlím tím směrem, co se budete stěhovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.3.13 13:27
@peggy.sl píše:
Tak to je z ruky, vid Hellí? :lol:

To je z ruky :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
12.3.13 13:38

Tak se hlásím jako další plzeňačka, a ještě jich tu pár je, co vím určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
12.3.13 13:48

Hlásím další Plzeň - Bory :) Máme to obdobný - já ze severu, přítel z jihu a po škole jsme tu zůstali. Už jsme teda taky stihli založit rodinu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.3.13 13:53

Holky co udělat sraz někde v Plzni? Třeba i bez dětí (mám jich momentálně plné zuby :mrgreen: :mrgreen: )
Než jsem stihla přeházet hadry do sušičky a složit suché, tak mi roztrhaly na tisíc malých kousků osm rolí toaleťáku a rozházely to po celém bytě!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.3.13 13:54

Juchů, pěkně se nám to tu rozrůstá :pankac: já jsem z jihozápadu a přítel ze severozápadu. rodinu ještě nemáme, ale chcem začít zkoušet na jaře. :srdce: jinak teď Košutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.3.13 13:56

@peggy.sl šikovní! :palec: :lol: bych rostla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie