Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jste tady některá z Plzně a blízkého okolí? Já bohužel nejsem odsud, přišla jsem sem na školu, našla si přítele (kterej taky není odtud) a už jsme tady zůstali. Jenže všichni ze školních a studentských let se vrátili zpátky domů, nebo se rozutekli a nebo založili rodiny a mají jiný „zájmy“ a už se neozvali.
tudíž tady nikoho nemám a je mi tady smutno.
Přítel pracuje od rána do večera v Praze.. Napadlo mě, zkusit založit tuhle diskuzi a třeba si popovídat, nebo tak. Mě je 27. Tak se ozvěte. ![]()
Jj, bydlím, zatím ještě jo
možná, ale jen možná, se budeme stěhovat kousíček za Plzeň
@mookiee píše:
Jj, bydlím, zatím ještě jomožná, ale jen možná, se budeme stěhovat kousíček za Plzeň
A jakým směrem? Kdyžtak písni SZ.. ![]()
@mookiee píše:
Ahojky, jste tady některá z Plzně a blízkého okolí? Já bohužel nejsem odsud, přišla jsem sem na školu, našla si přítele (kterej taky není odtud) a už jsme tady zůstali. Jenže všichni ze školních a studentských let se vrátili zpátky domů, nebo se rozutekli a nebo založili rodiny a mají jiný „zájmy“ a už se neozvali.tudíž tady nikoho nemám a je mi tady smutno.
Přítel pracuje od rána do večera v Praze.. Napadlo mě, zkusit založit tuhle diskuzi a třeba si popovídat, nebo tak. Mě je 27. Tak se ozvěte.
Taky písni SZ kam se stěhujete ![]()
Plzeň-sever. odkud jste vy?
Příspěvek upraven 12.03.13 v 13:29
@mookiee píše:
Možná do Horní Břízy. odkud jste vy?
Tak to je z ruky, vid Hellí? ![]()
Tak se hlásím jako další plzeňačka, a ještě jich tu pár je, co vím určitě ![]()
Hlásím další Plzeň - Bory
Máme to obdobný - já ze severu, přítel z jihu a po škole jsme tu zůstali. Už jsme teda taky stihli založit rodinu ![]()
Holky co udělat sraz někde v Plzni? Třeba i bez dětí (mám jich momentálně plné zuby
)
Než jsem stihla přeházet hadry do sušičky a složit suché, tak mi roztrhaly na tisíc malých kousků osm rolí toaleťáku a rozházely to po celém bytě!! ![]()
Juchů, pěkně se nám to tu rozrůstá
já jsem z jihozápadu a přítel ze severozápadu. rodinu ještě nemáme, ale chcem začít zkoušet na jaře.
jinak teď Košutka.