Hledám kamarádku z Pardubic, začínám 4. měsíc

DominikaP
10.3.13 18:56

Hledám kamarádku z Pardubic začínám 4 měsíc

Ahoj holky, je mi 19 let a jsem kousek od Pardubic. Jsem v 13 týdnu a hledám nějakou hodnou duši co mi bude rozumět a později kámoše i pro našeho prcka :) čekáme s přítelem první miminko a strašně si to užívám :) v sprnu mi bude 20 a hned po narozkách máme naplánovanou svatbu, snad se stihne ještě s pupíkem :D jen ta kamarádka mi chybí, mám jen samé stejně staré a v mé situaci mi přijdou, že řeší oproti mě jen samé nesmysli :D asi jsem díky mému stavu dospěla :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
17.3.13 19:27

Ahojky :D Tak já jsem kousek od Pce. A momentálně jsem v 15.týdnu těhotenství.-)Zatím si to moc neužívám protože k večeru mi je dost zle a zvracím a tím pádem ani moc nespím jak mi je zle. Přítel se těší hrozně moc a někdy přemýšlím kdo z nás je těhotný:-)Co má za kombinace v jídlu:-)Jinak svatbu jsme měli naplánovanou na léto a jelikož se vdávat s pupíkem nechci tak budu mít na příští rok motivaci shazovat přebytečná kg:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
18.3.13 18:19

Ahoj :) a kde přesně bydlíte :) promiň, že se tak ptám kolik ti je :D to ja se s pupíkem vdávat chci :) je to můj sen :) moc se na to těším :)

• Citovat
  • Upravit
378
19.3.13 14:20

@DominikaP Chrudim.Bude mi 28let.Tak to je fajn že se chceš vdávat s pupíkem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
19.3.13 14:23

Jak jste spolu dlouho s přítelem :)

• Citovat
  • Upravit
378
19.3.13 14:33

@DominikaP Bude to 6 let.Ale podařilo se nám to naše štěstíčko až po 1,5 roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
19.3.13 14:34

Tak to jsme na tom stejně :) my jsme spolu 4,5 a taky jsme usilovali rok a pul :)

• Citovat
  • Upravit
378
19.3.13 14:42

@DominikaP Fakt? No někdo má štěstí že to výjde na poprvé a někdo si prostě projde tím zklamaním že zase další měsíc to nevyšlo :( Ale je pravda že jsme to přestali řešit a ono to vyšlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
19.3.13 14:44

My ne nám pomohli hormony :)

• Citovat
  • Upravit
378
19.3.13 15:07

@DominikaP A jak ti je? zvracíš? už přibíráš? A je na tobě vidět bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
19.3.13 15:24

Nene me je fajn, dřív mě jen natahovalo, ale ted uz fajn, jen jsem porad unavena :D jinak vaha asi stejny mozna par kilo jen a bricho uz videt je :)

• Citovat
  • Upravit
2
1.4.13 17:57

Ahoj, jsem 12 týden a bydlíme kousek od Pardubic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
1.4.13 19:51

@sarka1982 odkud přesně :)

• Citovat
  • Upravit
3109
1.4.13 20:01

@DominikaP Ahoojky :) já jsem taky z Pardubic a je mi 20 a o miminko se snažíme :) včera jsem měla na testu dušíka tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
1.4.13 21:20

@Šáárinečka taky jsem doufala, kdyz jsem našla dušíka :D tak ti přeji, ať vam to vyjde ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová