Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Můj syn v roce a půl onemocněl pneumokokem, měl na mále ale dostali ho stoho a naštěstí žádné následky nemá. UrČITĚ OČKOVAT maminky, byla to hrůza.
Popravdě já bych nehlídala, ani kdybych měla dítě proti pneumokokům očkované. Jak víte, že je to zrovna ten jeden z mála kmenů, proti kterému se očkuje?
Zakladatelko, asi bych to udělala tak, jak tu někdo radil - ověřila si telefonicky, jestli mi kamarádka mluví pravdu. Zdraví svého dítěte bych stavěla nad kamarádství všeho druhu, i kamarádek v zoufalé situaci, nedá se nic dělat.
@kaštinka píše:
Nám a nejen nám pomohla detoxikace joalis preparáty. Více o vsem co se stalo a deje nyni na webu http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz
Díky mé mámě vím, ze MUDr. Jonáš ma nové také preparát na detoxikaci, který pomáhá právě dětem s epilepsií. Držím palce.
To jsme už právě vyzkoušeli, ale dcerce to bohužel vůbec nepomohlo ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Jančakecalka myslím, že tazatelka se neptala na reakce na očkováníJinak anonymko…popravdě? nepohlídala bych…je to sice smutný, ale já bych se bála, takhle ihned po nemoci, těsně po propuštění z nemocnice, bůh ví, co si odtamtud ještě přinesli…
s ročním dítkem bych si to nelajzla, možná týden po propuštění, po dvou týdnech už téměř jistě, ale takhle brzy ne
Já vím, že se neptala na reakce na očkování, ale jen jsem chtěla zmínit, že v našem případě to byla obrovská chyba, to je vše, každý, at se rozhodně, jak chce. ![]()
@Jančakecalka píše:
To jsme už právě vyzkoušeli, ale dcerce to bohužel vůbec nepomohlo
A byli jste u joalis poradce, holčičku proměřil?
Naši dceři to zabírá supr, jsme z toho úplně vedle, už jsme i počítali s diagnozou, ale vypadá to, ze ani nebude
Detoxikuje se stále od 17.10. 2012.
@kaštinka píše:
A byli jste u joalis poradce, holčičku proměřil?
Naši dceři to zabírá supr, jsme z toho úplně vedle, už jsme i počítali s diagnozou, ale vypadá to, ze ani nebudeDetoxikuje se stále od 17.10. 2012.
Ano, byli a proměřil, ale fakt bez výsledku, tak nevim, v čem je tedy chyba ![]()
Hmmmm, tak to docela dlouho. To je fakt skoda, ze se zdravotni stav ani trochu nezlepšil. ![]()
My nyní chodime ke druhému poradci. První velmi pomohl, ale pak uz říkal, ze neni co detoxikovat a to se mi nezdálo, tak se nyní chodí k jiné.
@kaštinka píše:
Hmmmm, tak to docela dlouho. To je fakt skoda, ze se zdravotni stav ani trochu nezlepšil.
No, zlepšil, ale jenom cca na měsíc, asi jak to tělo na ty kapky zareagovalo, ale pak se to vrátilo a bylo to jak bylo, ale ted už to má horší. Už mi příde doslova jak pokusný králík ![]()
Bobišek. U nás zlepšení se projevilo hned po prvním podání( detoxikujeme všichni ).
@kaštinka píše:
My nyní chodime ke druhému poradci. První velmi pomohl, ale pak uz říkal, ze neni co detoxikovat a to se mi nezdálo, tak se nyní chodí k jiné.
Jenže, já už se bojim, aby se jí to zase pak třeba znova nezhoršilo, jako minule.Je to těžký se rozhodnout, bojim se, aby jí to celé zase nerozházelo a pak aby neměla zase záchvaty třeba třikrát denně, jako tehdy ![]()
@Jančakecalka píše:
Jenže, já už se bojim, aby se jí to zase pak třeba znova nezhoršilo, jako minule.Je to těžký se rozhodnout, bojim se, aby jí to celé zase nerozházelo a pak aby neměla zase záchvaty třeba třikrát denně, jako tehdy
Je to těžké. Je mi z toho smutno u srdce. At se vám podaří BRZY najít vhodný léčebný směr. ![]()
@kaštinka píše:
Je to těžké. Je mi z toho smutno u srdce. At se vám podaří BRZY najít vhodný léčebný směr.
DěKUJU, já v to taky doufám, ale moc nadějí si už nedávám ![]()