Prevenar - už jste se naočkovali?

214
16.8.07 21:01

Prevenar - už jste se naočkovali?

Ahoj,

zítra jdeme k paní doktorce nechat si předepsat Prevenar pro 3í letou dceru a 8 měsíčního syna.

Jen jsem se chtěla zeptat, jestli s tím už někdo máte zkušenosti. Jsem už rozhodnutá (dcera měla na jaře dost složitý zápal plic a teď měla hodně ošklivou virózu a ten strach, že to bude zase další zápal plic, nám za to fakt nestojí, když se tomu dá předejít), ale jen by mě zajímalo, jestli jste už třeba někdo zaznamenal, že Vašemu děťátku je po očkování líp (třeba u dětí, které trpí záněty středouší a tak…).

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5137
16.8.07 21:17

Měli jsme ho kvůli zánětům středního ucha. Jednoznačně doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
16.8.07 21:49

No a jak se to změnilo, prostě jste je mívali často a teď už vůbec?
Jako víš, jestli víte jistě, že jste díky domu v pohodě.

Ale po pravdě, spíš doufám, že se ozve někdo, komu se třeba snížil počet onemocnění horních cest dýchacích, zápaly plic, bronichitidy, atd…

I když kdo ví, náš malej už jeden zánět středního ucha měl, tak kdo ví, on je třeba ouškovej, dcera zase pořád kašle… :lol:

Uvidíme, o kolik bude líp, ale hlavně nebude hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.8.07 13:14

Chtěla jsem se zeptat na kolik Vás vyšel prevenar? Máme sice indikace 2× zápal plic po sobě a časté nachlazení, ale obv. lékař to odmítá napsat jen na pojišťovnu, proto si jej budu muset koupit sama. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
21.8.07 21:28

Ahoj,

kupovala jsem ho za 2× 1800,– Kč a pojišťovna mi v rámci nadstandartních příspěvků zaplatila 2× 1500,– Kč. Takže nás očko vyšlo na 600,– Kč.

Mrkni, jestli Vaše pojišťovna nepříspívá taky : http://www.prevenar.cz/…i_2007_4.pdf

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
22.8.07 09:49

v Praze....

Kačko, my jsme z Prahy. Ještě jsem ten Prevenar nevyzvedla, obvolávám lékarny. Pokud jsi taky z Prahy, tak dej vědět, napíšu Ti, kde jsem narazila na nejnižší ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.9.07 09:18

Cena Prevenaru

Nevím, jestli to pro někoho bude ještě aktuální, ale nakonec nejlevněji jsme ten Prevenar zjistili vlastně hned u naší paní doktorky - v lékárně Praha 4, Opatovská 1763 (museli nám ho objednat, ale většinou to tak dělají).
Ještě prý je taky levný na Bulovce (Praha 8, Budinova) a na Letné (Milady Horákové 18).

V pondělí jdeme očkovat. Je to ideální - akorát na začátek školky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.9.07 09:19

Ta adresa je Milady Horákové 18 - byla zatím závorka, tak se z toho udělala smajlík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek