Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sice nejsem skalní příznivec homeopatie, ale stejně děkuji. Myslím si, že toto nebude plamenné rozdýchávání diskuse… Naopak, je to cenná informace pro všechny mámy, které se očkování bojí.
Za sebe musím ale říct, že holky jsou očkovány klasickými vakcínami, Ada od dvou let po ročním stop stavu (měla febrilní křeče z horeček při oboustraném zánětu středouší) šetrnou vakcínou a nikdy se nám žádné velké reakce neprojevily… Zaplaťbůh… Maximálně jsem zažila jednovečerní teplotu, na kterou pomohl jeden čípek panadolu…
Co mě osobně vadí a s čím se nemohu srovnat je krytí Ady diazepamem při očkování… Právě kvůli těm křečím… Diazepam mi tak nějak vadí
Ale to je můj osobní problém a i já si racionálně uvědomuji, že lepší diazepam než křeče…
L.
PS: Moje prababička měla 13 - ANO TŘINÁCT - dětí. Dospělosti se nedožila ani polovina z nich… Umíraly na dětské nemoci… Na TBC… Na španělskou chřipku…
@Bebet ahoj, velmi by me zajimalo, co jsi psala v uvodnim textu, nejakou homeo podporu? Zajima me, co se v r 2007 doporucovalo na posileni imunity. Diky. Budu rada za SZ.