PNP a hypotéka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
21.2.18 11:47
@zejazeja píše:
@Claire00 možná by to chtělo nejdříve než začnete arogantně útočit zjistit, co je to PNP. Tyhle anonymní silácké řeči o tom, že někdo žije ze solidarity druhých mě dokážou zvednou ze židle, když vůbec nevíte o jakou dávku jde. To je příspěvek na péči a není to žádná sociální dávka pro nemakačenka!! Je to příspěvek na péči pro postižené dítě a asi vás to překvapí, ale pokud máte postižené dítě není úplně snadné pracovat a tato maminka se jak píše i přesto snaží přivydělat. Takže si myslím, že by bylo příště lepší méně útočně!Anonymní. Chápu proč se přesně kvůli takovým dámám ptáte anonymně :zed: Nicméně bohužel to banka v potaz nebere. Co

Ale tak solidarita to furt je, ne? Od toho ty davky jsou, aby byly primarne urcene t, co je potrebuji. Ze se v tomdle state z toho udelala pejorativni nalepka je vec druha. Ale proste to nic nemeni na tom, ze to davky jsou, jsou ziskane na principu solidarity druhych a zkratka maji sva omezeni, ze se nepocitaji do hypoteky a musi byt tim padem v pronajmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
21.2.18 11:59

@Lama Lama to máte pravdu, ale myslím, že to lze napsat slušně a bez nějakých zbytečných výpadů. To jak to paní psala mi opravdu přijde zbytečné :nevim: šlo mi spíše o formu a ta mi prostě přišla hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.2.18 12:04
@zejazeja píše:
@Lama Lama to máte pravdu, ale myslím, že to lze napsat slušně a bez nějakých zbytečných výpadů. To jak to paní psala mi opravdu přijde zbytečné :nevim: šlo mi spíše o formu a ta mi prostě přišla hrozná.

Jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
26.2.18 15:34
@Lama Lama píše:
Tak v hranicnich pripadech ja tp muzou prihlednout. Ale jako klasicky prijem davky nevezmou nikde.
Ale treba alimenty nekde berou. Sice je to na dite, ale to dite je brano jako vydaj, snizuje bonitu, tak alimenty jsou zajisteni tech potreb toho clena domacnosti.

No jasne, to je prave banka od banky a stejne je to hodne individualni, takze nikdo nemuze rict mi to uznali, tobe to uznaji taky, je to proste na bance a na posouzeni individualni zadosti, takze tezko rict, dokud se to nezjisti v te bance, tak muzeme jen hadat :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel