Půjčka od lidí

40
14.2.18 13:24

Pujcka od lidi?

Ahojte, nevite o nekom, kdo pujcuje penize? Nechci si brat pujcku a z mych pratel nikdo nema nejake penize navic. Mne se zpozdila trochu vyplata a nechci si brat zrovna pujcku. Vim, ze to neni nic dobreho…Nevite o nekom, kdo pujcuje? Treba na dohodu s tim, ze bych te osobe dala neco za pujceni. Jsem schopna to vratit pak do tydne. To uz mi prijde vyplata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
14.2.18 13:30
@Andreaaa7 píše:
Ahojte, nevite o nekom, kdo pujcuje penize? Nechci si brat pujcku a z mych pratel nikdo nema nejake penize navic. Mne se zpozdila trochu vyplata a nechci si brat zrovna pujcku. Vim, ze to neni nic dobreho…Nevite o nekom, kdo pujcuje? Treba na dohodu s tim, ze bych te osobe dala neco za pujceni. Jsem schopna to vratit pak do tydne. To uz mi prijde vyplata.

A proč si v práci nepožádáš o zálohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.2.18 13:32

U nas toto prave nedelaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 13:32

@Andreaaa7 a co třeba rodiče? Ono bohužel moc možností nemáš. Všechno ostatní jsou nebankovní půjčky od lichvářů a do toho bych fakt nešla. Jedině banka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.18 13:33

Radši si nepůjčuj, nebo se dostaneš akorát do problémů. Teď to nějak vydrž do výplaty (dá se to) a příště si pořádně naplánuj všechny výdaje na měsíc.

• Citovat
  • Upravit
3265
14.2.18 13:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 13:35

@Andreaaa7 a to se spozdil s poslanim vyplaty zamestnavatel? Pokud mate jasne danou smlouvu a urceny vyplatni den, tak nevím proč to porušil. Jinak by sis měla hlídat své výdaje no. Jestli žiješ od výplaty k výplatě a nemáš žádnou rezervu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.2.18 13:57

Zatim nemam rezervu, neni to tak davno, co jsem dovybavovala byt, tak to stalo penize.. nechci si prave pujcovat od nejakych lichvaru apod… tak kdybyste vedeli o nekom kdo pujcuje soukrome… nevadi mi neco si priplatit, jen nechci jit do nejakych vysokych uroku a to prej internetove pujcky maji, i bankovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
14.2.18 15:51

Co vím, tak Provident má teď akci, že první půjčka je naprosto zdarma,,, čili půjčíš příklad 9.000,–, a vrátíš 9.000,–…musíš ovšem do tří měsíců. Je to teď akce, jen jsem četla - neověřeno. Ale co vím, tak i ten Provident to vždycky měl tak, že když se normální neakční půjčka splatila tuším do 14 dnů, tak byla úplně zdarma. Provident jsou taky lichváři, ale z těch všech nejslušnější, co ti na začátku ve smlouvě udají za konečnou částku, taková je, nikdy neroste. Úroky jsou samozřejmě vysoké.

Já už od nich jednou normální půjčku měla.

Být na Tvým místě, tak tu akční půjčku zkusím, oni opravdu nelžou. Nebo kontokorent v bance. Využiješ ho teď, vícekrát nemusíš…snad to takto funguje…prostě minus na účtu… snad je to ono, nemám, nevyužívám, zase jen teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Suna0
24.11.25 18:30
@Franišek102 píše: Více

Jako fakt? Úplně nový uživatel, jediné co komentuje je půjčka. A po rozkliku teda slavná paní Bubnová působí, že nedochodila první stupeň ZŠ :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel