Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to jsi nic neudělala?
když bych ho viděla tak bych tam nalítla a takovou mu střelila, že to neviděl. A udělala bych tam takovej humbuk, že by se i ta dotyčná slečna styděla.!
![]()
Já todle úplně nesnáším. A rozhodně bych to nenechakla jen tak.
![]()
obdivuju tvou trpělivost, já bych ho asi poslala k šípku…něvěra se dá odpustit jednou, dvakrát už ne…v tomto ohledu jsem jaksi tvrdá… ![]()
Ahojky,
moc mě mrzí co prožíváš ! Musí to být hrozný… Podle toho co píšeš, tak jsem pochopila, že jsi když jsi ho viděla za nim nešla… To já bych asi hned naběhla a kdybych na to neměla, tak mu aspon zavolala, nebo napsala… Můj názor je kopnout ho do prdele a svatba žoádná !
Omlouvám se, že to píši takhle na rovinu, ale já ted řešim něco obdobného jen s tim, že já se to dozvěděla před asi deseti měsíci kdy on přísahal, že s tou dotyčnou nic neměl a ted se přiznal, že mě s ní podvedl když synovi bylo asi osm měsíců. Sama nevim co ted …
Každopádně asi tak vim, jak se cítíš a posílám co nejvíce sil. ![]()
Ja nevim,proc to ty chlapi delaji? Jako ze doma ma vyprano,navareno,a vedle ma jako zabavu?????kdyz to udela zenska,tak s ni ihned skonci,je to nejvetsi k…a ale kdyz to dela chlap,tak se vzdycky odpousti.
Ja nevim jak si to vydrzela,ale ja bych na nej vlitla uz vcera ![]()
dneska se ho zeptej,jak se mel s kamaradem,co rodice a pak to na nej vybal. a rovnou mu sbal kufr,jestli nebude mit normalni vysvetleni,proc ti lhal.
takhle ted preci nemuzes dal zit,se strachem,ze to zase udela. nebo si je tebou moc jistej,ze o tebe a mimi neprijde. tak ho prinejlepsim postras,ze tohle trpet nebudes.Hodne stesti!
![]()
Siba, ak ťa podvádza teraz, bude ťa podvádzať i naďalej. Je divné, že si s milenkou chodí verejne na miesta, kam chodíte spolu… A kde bolo zatiaľ vaše miminko?
Niektoré ženy možno dokážu žiť s chlapom, o ktorom vedia, že podvádza, sú to ale podľa mňa výnimky. Porozmýšľala by som, či by nebolo lepšie, keby ste žili oddelene, veď miminko predsa môže vídať i tak.
Nevim co bych delala, je to slozita situace. Mas male miminko, ktere potrebuje tatu, nevim, jestli bys sama zvladla vychovat dite, jake mas zazemi v rodine a tak. Rozhodne si s nim o tom ale musis promluvit, delat, ze se nic nedeje nema zadny smysl. A kouska hysterie a vycitek a narku do toho rozhodne patri. Musis se rozhodnout sama, v tom ti zadna nepomuzeme. Kdyz se rozhodnes, ze s nim zustanes a vezmes si ho, musis si byt ale vedoma toho, ze se to kdykoliv muze opakovat. Hodne sily a pevne nervy preji ![]()
Svatba? Hodne rychle bych se rozmyslela…odpustila jsi mu jednou, ted jsi ho videla podruhy…takhle bys mu mohla odpoustet porad dokola…s takovym chlapem bych udelala kratkej proces a navic ja ho videt s jinou babou, kdyz ma byt s kamosem v klidu bych urcite nezustala ![]()
já se jen otočila ve dveřích a s pláčem utekla domů. Asi bych nezvládla na něj nějak řvát, brečela bych a maximalne bych se zesměšnila. Vůbec to nechápu, doma jsem myslela že nám všechno klape. Po narození Terezky je to ještě lepší než kdy jindy, nevím jestli mu u mě něco schází, jsme spolu 5let.. a já mu ještě jako kráva dělala večer svíčkovou, až když přijde na druhej den domů tak ať má radost protože ji miluje…
Já bych to nehrotila, chlapi v těhotenství a při malém miminku často mají pocit, že o něco přicházejí a snaží se to dohnat takto, neřekla bych, že tato situace je jedinečná. I když samozřejmě se zakladatelkou soucítím, je to hrozné zjištění. Ja bych s ním zkusila v klidu a na rovinu promluvit, jak to teda vidí - jestli o svatbu stojí a tak. Hrozně moc držím palce a přeju hodně sil.
nnada píše:
Já bych to nehrotila, chlapi v těhotenství a při malém miminku často mají pocit, že o něco přicházejí a snaží se to dohnat takto, neřekla bych, že tato situace je jedinečná. I když samozřejmě se zakladatelkou soucítím, je to hrozné zjištění. Ja bych s ním zkusila v klidu a na rovinu promluvit, jak to teda vidí - jestli o svatbu stojí a tak. Hrozně moc držím palce a přeju hodně sil.
No jasně, že o svatbu stojí.. Přece doma je to lepší a lepší, má malé krásné miminko, večer svíčkovou a manželku, co stáhne ocas..
A v klidu si do toho může odskočit na kávu s milenkou..
Takže asi tak..
Také bych ale by za si s ním nejdříve promluvit a být tvrdá..
Jsem pro dát šanci - ale zatím bez svatby a s tvrdou disciplínou..
vililik píše:
obdivuju tvou trpělivost, já bych ho asi poslala k šípku…něvěra se dá odpustit jednou, dvakrát už ne…v tomto ohledu jsem jaksi tvrdá…
moje slova
jestli tě podvedl už 2×, tak je dost velká šance, že to nebude naposled. být tebou, tak do svatby nejdu. nehledě na to, že to jsou jen dva úlety, o kterých víš, ale co když jich bylo víc??
pokud v něm nemáš 100% jistotu, tak si ho raději ani neber - rozvod by byl horší.
miminko hlidali naši, a na druhej den kdyz mi ho privezli domu tak jsem to s nim uz nechtela resit… já prostě bych se o tom nedokázala normálne bavit okamzite se mi zalijou oci slzami a nemuzu ani mluvit. kdyz se na nej podivam tak se mi chce brecet, nastesti je skoro cely den v práci. Já vím že je to spatne odkládat to ale proste nedokážu si predstavit ze si sbali kufry a odejde.. zrovna ted kdyz bylo vsechno tak ideální…
Ahoj holky, chtěla bych znát Váš názor na moji situaci. S přítelem máme 3měsíční miminko, před 14dny mě požádal o ruku a já samozřejmě řekla ano, jenže předevčírem když mi přítel tvrdil že má sraz s kámošem ze střední a že přespí u rodičů potkala jsem ho v naší oblíbené restauračce s holčinou s kterou chodil přede mnou. Byla jsem ráda že si aspon vyjdu s kamarádkou na kafčo kdyz jsem sama doma.. On si mě nevšímnul ale samozřejmě domů přišel až druhý den ráno. Půlroku zpátky se mi přiznal že mě s ní podved a já kráva mu odpustila… Neví že to vím, nevím co mám dělat, miluji ho ale jestli mě má podvádět…