Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky tak zakládám toto téma jen tak na pokec abych zjistila kdo je a kdo není spokojenej se svou tchýní.....
a jaké vám dělá třeba naschvály a nebo jestli to ječlověk na kterého byste nadali dopustit
tak co ženy jak na tom jste????? ![]()
to se radši nebudu vyjadřovat, jinak bych se musela rozčílit, a to jsem dnes kupodivu v klidu, je to děs a hrůza…zralá do blázince jsem a to ju máme v baráku ![]()
Ahojky ja sice tchyni nemám takže nevim to posoudit ale rada bych byla kdybych mněla potřebovala bych docela pomoct z hlidanim a tak.........ale bohužel nemám
viky23 píše:
to se radši nebudu vyjadřovat, jinak bych se musela rozčílit, a to jsem dnes kupodivu v klidu, je to děs a hrůza…zralá do blázince jsem a to ju máme v baráku
tak to ti nezávidím…já ji mam přes ulici…na jednu stranu není tak špatná ale babička dobrá teda není…škoda že mám moji mamku tak daleko…od tchýně se žádneho obětí nedočkám ![]()
chuana.m píše:
Ahojky ja sice tchyni nemám takže nevim to posoudit ale rada bych byla kdybych mněla potřebovala bych docela pomoct z hlidanim a tak.........ale bohužel nemám
tak u nás to hlídání taky není.....bohužel je to taková babička že si na hlídání prcka netroufne… ![]()
ale dneska jsem byla na solarku a manža poprvé hlídal carolku a zvládli to…jsou moji šikulci…
v tomhle ohledu mám i radost že prcek ještě není, tchýně je fakt prase, hygiena žádná uklízíme jenom my…nechává po sobě i počůranou záchodovou desky, ne-li něco horšího na ní, to už jsme tam taky našla…a pak milióny dalších věcí, dítě bych jí nepučila ani pochovat
![]()
pupííííček píše:chuana.m píše:tak u nás to hlídání taky není.....bohužel je to taková babička že si na hlídání prcka netroufne…
hm tak to je docela blby.......manželovi maminka umřela už dávno tak ja ji vůbec neznám a maminku mám daleko takže vim co to je vlastně tady nemám nikoho takže na všechno sem sama,jelikož manžel je pořád v práci
dolela bych si přála tchýni jako mojí mamku…co maj moji bráchové ženy,,tak ty si ji nemužou vynachvalit,,prej lepší tchýni vy si nemohli přát…no tak proč taky nemám já takovou,,,vím že jsou i horší…například moje kamarádka má takovou tchýni že se divím že jí ještě neodpráskla…bydleli chvilku sní v baráku a nešlo to…dělala ji ze života peklo..
chuana.m píše:pupííííček píše:chuana.m píše:tak u nás to hlídání taky není.....bohužel je to taková babička že si na hlídání prcka netroufne…
Ahojky ja sice tchyni nemám takže nevim to posoudit ale rada bych byla kdybych mněla potřebovala bych docela pomoct z hlidanim a tak.........ale bohužel nemámhm tak to je docela blby.......manželovi maminka umřela už dávno tak ja ji vůbec neznám a maminku mám daleko takže vim co to je vlastně tady nemám nikoho takže na všechno sem sama,jelikož manžel je pořád v práci [/citace
jsem ve stejné situaci…chybí mi tu rodina…kterou mi bohužel tady nikdo nenahradí…manža je taky pořád v práci,,,,Příspěvek upraven 20.09.10 v 17:22
Tak u nás je střídavě oblačno
Tchýni mám relativně mladou,takže k sobě máme celkem blízko a když zrovna nemá hovězí období,tak spolu vycházíme,jenže když ji to chytne,tak se buď chová jako patnáctka a absolutně ji nezajímá,že má nějakého vnoučka,u nás za malým byla všeho všudy čtyřikrát za jeho dva roky života.No a taky ji třeba absolutně nezajímá,že malý spí klidně nás sjede,že když se holt vzbudí,tak ho zase uspíme,žádné ohledy jen aby bylo dobře jí.Co se týče chování ke mě a manželovi,no musím říct,že kdyby jsme se měli spoléhat na tchýni,tak jm¨sme asi pod mostem,absolutně ji nezajímá,že máme finanční problémy,kdyby nebylo našich asi se paseme.A taky mě ser…,že nejradši řeší věci týkající se mého manžela se mnou a opačně.A poslední dobou mě maximálně dostává,že si celkem dobře rozumím s jejím novým přítelem a spolu s manželem na nás děsně žárlí,přestože neděláme nic,proč by měli ona tvrdí,že ano a rozhlašuje to po celé své rodině ![]()
milhaus píše:
Tak já tchýni nevyhledávám a mám klid.
Taky tak ![]()
viky23 píše:
v tomhle ohledu mám i radost že prcek ještě není, tchýně je fakt prase, hygiena žádná uklízíme jenom my…nechává po sobě i počůranou záchodovou desky, ne-li něco horšího na ní, to už jsme tam taky našla…a pak milióny dalších věcí, dítě bych jí nepučila ani pochovat![]()
tak to je mazec… ![]()
Paradise píše:
Tak u nás je střídavě oblačnoTchýni mám relativně mladou,takže k sobě máme celkem blízko a když zrovna nemá hovězí období,tak spolu vycházíme,jenže když ji to chytne,tak se buď chová jako patnáctka a absolutně ji nezajímá,že má nějakého vnoučka,u nás za malým byla všeho všudy čtyřikrát za jeho dva roky života.No a taky ji třeba absolutně nezajímá,že malý spí klidně nás sjede,že když se holt vzbudí,tak ho zase uspíme,žádné ohledy jen aby bylo dobře jí.Co se týče chování ke mě a manželovi,no musím říct,že kdyby jsme se měli spoléhat na tchýni,tak jm¨sme asi pod mostem,absolutně ji nezajímá,že máme finanční problémy,kdyby nebylo našich asi se paseme.A taky mě ser…,že nejradši řeší věci týkající se mého manžela se mnou a opačně.A poslední dobou mě maximálně dostává,že si celkem dobře rozumím s jejím novým přítelem a spolu s manželem na nás děsně žárlí,přestože neděláme nic,proč by měli ona tvrdí,že ano a rozhlašuje to po celé své rodině
asi se bojíb aby si s ním něco nezačala když si sním rozumíš..a co máš z toho tchýni taky nezajímá že máme pujčku..proč taky však sme si ji vzali mi a ne ona…
ale mi zatím pomoc ostatních nepotřebujem…vzali sme si to tak aby sme byli to schopni splácet…
Příspěvek upraven 20.09.10 v 17:28