Po dobrání ATB do školy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.9.18 11:57

Po dobrání ATB do školy?

Zajímá mě Váš názor…pokud dítě dostane ATB na spálovou angínu, která je za tři dny ATB pryč, nestihne se ani rozjet…dítě dalších sedm dnů doma již v pořádku, ale bere ATB…a po kontrole u lékaře, kdy testy prokázáno, že je dítě zdravé, cítí se dobře, již týden chodí ven na zahradu 2× denně 30 minut, poslali by jste den po dobrání ATB již do školy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
4.9.18 12:00

Ne, mamka nás nechávala vždy ještě týden doma, budu to dělat stejne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
4.9.18 12:04
@Anonymní píše:
Zajímá mě Váš názor…pokud dítě dostane ATB na spálovou angínu, která je za tři dny ATB pryč, nestihne se ani rozjet…dítě dalších sedm dnů doma již v pořádku, ale bere ATB…a po kontrole u lékaře, kdy testy prokázáno, že je dítě zdravé, cítí se dobře, již týden chodí ven na zahradu 2× denně 30 minut, poslali by jste den po dobrání ATB již do školy?

Ne.Ono se to může vrátit,což konkrétně tato angína rada dělá (vlastní zkušenost).U nás to je tak,že jak dlouho ATB,tak stejně dlouho rekonvalescence doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
4.9.18 12:07

Ano, slo hned dalsi den po kontrole do skolky a do skoly by slo tuplem, nevidim duvod, proc si doma pestovat zdrave dite a pak dohanet co zameskalo. Kor kdyz mu krom zjiszeneho streptokoka z vyteru nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.9.18 12:27

Pokud by zvladala učení doma, chtěla být doma a já Doma byla nebo mohla být, tak proč ne. Domluvila bych se s dcerou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
4.9.18 12:31

Poslala tuto srandu s ,,dolecovanim,, jsem mohla delat, kdyz jsem byla s mladsim na rodicaku.
Ted pracuji a bohuzel.......
Nemuzu si dovolit byt doma 2-3 tydny v kuse zvlast, kdyz mam 2 deti.
To bych do te prace ani nedosla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.18 12:33

chce jít do školy…cítí se normálně…

• Citovat
  • Upravit
101537
4.9.18 12:44
@Anonymní píše:

Ať klidně jde, kor když se cítí dobře a chce jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
4.9.18 12:48

Já jsem možná zblblý z TV seriálů, ale tam se dětská lékařka při kontrole vyjadřuje, kdy může dítě do školy. A kdo je povolanější než ošetřující lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.9.18 12:48
@Anonymní píše:

Pokud chce jít ať jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.18 12:51

lékař to samozřejmě povolil…jen jsem se začetla do Vašich předešlých diskuzí…ale většinou se jednalo o dítě školkové…což je jiná situace

• Citovat
  • Upravit
4155
4.9.18 13:35

Vždy se ptám doktora, zda už může do školy/školky. Po nemoci má starší vždy omluvenku na tv (na týden), u mladší, školkové, požádám učitelky, aby na ni dohlédly, aby moc nelítala. Bohužel si nemůžu dovolit ten luxus zůstat doma s dítětem po nemoci déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
4.9.18 13:38

@Murka Jojo, omluvenku s tv píšu taky, ten když zamešká, tak se houby děje… tu mu píšu i když mi přijde takový „ani ryba ani rak“ zdravý není, ale nemocný, aby musel být doma taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.9.18 13:43
@j.a.n.i1 píše:
@Murka Jojo, omluvenku s tv píšu taky, ten když zamešká, tak se houby děje… tu mu píšu i když mi přijde takový „ani ryba ani rak“ zdravý není, ale nemocný, aby musel být doma taky ne.

U nás vyžadují omluvenku z tv od lékaře. Takže normálně do žákovské dává doktor razítko a od kdy může cvičit. Omluvenku od rodičů do tv učitelé neuznávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
4.9.18 16:03

@Murka Tak kdybych potkela takoveho blba, tak holt necham dite doma, pripadne dorazi to skoly az po tv nebo odejde pred nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí