Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se rozjel ještě před ET, hodně pij a jez hodně bílkovin. Klidně si i zapisuj, kolik jsi vypila a čůrej do odměrky, abys měla přehled, že co vypiješ tak vyčůráš. A věř mi, že když už je, tak je to sakra bolest. Po císaři jsem byla od druhého dne bez léků na bolest, ale tady jsem lezla do sanitky v předklonu. Pokud by tě bolelo břicho hodně, radši mazat hned do CARu, když bude večer, tak na pohotovost.
@Sashie Děkuji tak po OPU jsem fakt lezla skoro po 4, když jsem šla na zachod uplné utrpeni a bolest vystřelovala až do konečníku, lepsi to bylo až den transferu. Doktor říkal, že ta bolest je z toho jak mám zvětšené vaječníky 6 cm, ale naštěstí jsem neměla tekutinu volnou.Dnes 4 den mě to začína zase tedy jestli je k tomu, jestli to nebude příchod MS.
@Sashie a povedlo se? Totiž se obávam jelikož mám bolesti, že se opět nepodaří, je to už 4IVF, 6 transfer
Povedlo se, ale právě kvůli OHHS ET neproběhl a musela jsem pak jít na KET. Neboj se, jen se hlídej. Tady to byla vyloženě ostrá bolest, která měla silný nástup. Vůbec se to nedalo srovnat s MS. A to jsem měla lehčí formu. Nejhorší je, že je tělo tak zaplavené hormony, že samo pořádně neví. Já bych si hlídala to čůrání, pořádně bych pila. Určitě to dopadne dobře ![]()
@Sashie děkuji kež by, ale každy říka, když otehotněl tak že mu nic nebylo, tak sou obavy jak aby se to povedlo, tak i z otho ohhs. U přechozícj cyklech nebylo ani tolik vajiček, ted 24 folikulu a 18 vajiček a 7 slo na pgd a 1 je ve mě
![]()
Já jsem měla třeba v obou případech bolesti břicha jako na MS. No a jedno bolení spí v postýlce a druhé v bříšku
Já jsem měla jen 11 vajíček, z toho se 6 zralých. Kamarádka měla 40 vajíček a nic. O tom to vážně není, tak se nemusíš bát. Odpočívej, dej si tvaroh a vajíčka a pij ![]()
Komu se rozjel ohhs po ET, a za jak dlouho? Ja měla dost zvětšené vaječníky už po OPU sotva jsem chodila, ale i přesto transfer udělali. Dnes jsem 4 den od ET a nějak mě zase začíná bolet břicho, tak jeslti s tim máte zkušenosti?