Po laparce

30
13.7.10 21:43

po laparce

Ahojte holky, tak v rychlosti..2 roky se snažíme o miminko, po roce jsem otěhotněla po hormonech, ale v 8 týdnu jsem potratila. Je to rok.Teď jsme začali navštěvovat cnetrum repro.med. V sobotu mě pustili domů po laparoskopii. V pátek jdu vytahovat stehy. Zjistili mi neprůchodnost 1 vejcovodu, ale neprufokovali mi jej. Zrovna mi vycházejí plodné dny, myslíte ,že na to můžem hupsnout a nebo raději počkat na první ms? Máte to někdo podobně? díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
13.7.10 22:50

Ahoj,

já lapárku podstoupila minulý měsíc a hupsli jsme na to hned ten den co mě pustili, cítila jsem se dobře a nebolelo nic. Bohužel to stejně nevyšlo, ale já měla už zřejmě po ovu, tak přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.7.10 07:36

juu děkuji :-) no uvidíme.....musím k otmu ještě dokopat manžílka :-) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
14.7.10 10:24

Ahoj,nechci být zlá,ale já byla na laparoskopii,měla sem na jednom vaječníku usazenej zánět a na druhým sem měla velkou cistu.Po tom zákroku sme se snažili o mimi.Nemohla sem pořád otěhotnět a já byla úplně vyřízená,myslela sem že už nebudu moct mít dítě,rok po laparaskopii sem pak jednou potratila ve 12týdnu…ale pak se zadařilo,ale až celkem 3roky po laparaskopii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.7.10 14:13

nejsi zla. Každej to má holt jinak.Já tam nic takového neměla, „jen“ je 1 neprůchozí. Ale počkám!Už jsem rozohdnutá, nechci žádný zánět nebo něco podobného…měj se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí