Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky, tak v rychlosti..2 roky se snažíme o miminko, po roce jsem otěhotněla po hormonech, ale v 8 týdnu jsem potratila. Je to rok.Teď jsme začali navštěvovat cnetrum repro.med. V sobotu mě pustili domů po laparoskopii. V pátek jdu vytahovat stehy. Zjistili mi neprůchodnost 1 vejcovodu, ale neprufokovali mi jej. Zrovna mi vycházejí plodné dny, myslíte ,že na to můžem hupsnout a nebo raději počkat na první ms? Máte to někdo podobně? díky moc…
Ahoj,
já lapárku podstoupila minulý měsíc a hupsli jsme na to hned ten den co mě pustili, cítila jsem se dobře a nebolelo nic. Bohužel to stejně nevyšlo, ale já měla už zřejmě po ovu, tak přeju hodně štěstí.
juu děkuji
no uvidíme.....musím k otmu ještě dokopat manžílka
![]()
Ahoj,nechci být zlá,ale já byla na laparoskopii,měla sem na jednom vaječníku usazenej zánět a na druhým sem měla velkou cistu.Po tom zákroku sme se snažili o mimi.Nemohla sem pořád otěhotnět a já byla úplně vyřízená,myslela sem že už nebudu moct mít dítě,rok po laparaskopii sem pak jednou potratila ve 12týdnu…ale pak se zadařilo,ale až celkem 3roky po laparaskopii…
nejsi zla. Každej to má holt jinak.Já tam nic takového neměla, „jen“ je 1 neprůchozí. Ale počkám!Už jsem rozohdnutá, nechci žádný zánět nebo něco podobného…měj se ![]()